• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tickets
  • /
  • Fulham vs Liverpool Tickets & Kaarten – (06-08-2022)

Fulham vs Liverpool Tickets & Kaarten – (06-08-2022)

De Premier League gaat weer van start! Met de promotie van Fulham vanuit de Championship hebben ze direct een loodzware opgave bij de opening van het nieuwe seizoen. Liverpool, het team van Jurgen Klöpp, is namelijk de tegenstander. Het openingsduel vindt plaats op zaterdag 6 augustus 2022 om 12:30 uur plaatselijke tijd.

Als jij opzoek bent naar Fulham - Liverpool tickets, dan zit je hier goed. Op deze pagina vind je handige tips over waar je het beste tickets kunt kopen en geven we wat leuke informatie over een stadionbezoek aan het machtige Craven Cottage.
 
Lees dit artikel snel verder of klik alvast op de oranje knop hieronder om de beschikbare ticket opties te bekijken.


Tickets Fulham Liverpool

Nu Fulham weer terug is in de Premier League, wordt de club ook weer een stuk populairder onder Nederlandse voetbalfans. Jaarlijks boeken veel Nederlanders een ticket naar Londen om één of meerdere voetbalwedstrijden in de stad te bekijken.

Aangezien grootmacht Liverpool deze keer de tegenstander is, is het voor de neutrale voetbalsupporter niet makkelijk om aan tickets te komen deze wedstrijd. Gelukkig zijn er andere betrouwbare websites waar je tóch terecht kunt voor losse Fulham tickets.

P1 Travel is een Nederlandse site waar je eenvoudig Fulham kaarten aanschaft. Kaarten voor de wedstrijd Fulham vs Liverpool zijn er verkrijgbaar vanaf 325 euro. Klik op de oranje knop hieronder voor meer ticket informatie.

30
Days
.
 
23
Hours
.
 
10
Minutes
.
 
37
Seconds

You missed out!


Kaarten Fulham - Liverpool

Als je voor Fulham - Liverpool kaartjes koopt, heb je toegang tot het oudste stadion van Londen: Craven Cottage. Het stadion is een absolute Must-See voor elke voetballiefhebber die Londen bezoekt. Craven Cottage is karakteristiek en ademt historie met de houten stoeltjes en iconische hoofdtribune. Perfect voor een voetbalweekendje Londen! 


Om je alvast wat voor te bereiden op een bezoek, hebben we wat leuke informatie over het stadion voor je verzameld:

Statistieken Craven Cottage

Plaats: Londen (wijk Fulham)
Capaciteit: 25.700 toeschouwers
Geopend: 10 oktober 1896


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>