• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Gerwyn Price in 2022?

Wat is het vermogen van Gerwyn Price in 2022?

Heb jij altijd al meer willen weten over het vermogen van topdarter Gerwyn Price? Dan zit je hier goed! In dit artikel vertellen we alles over zijn vermogen, wie Gerwyn precies is en hoe hij aan dit mooie vermogen is gekomen. Ook geven we tips om te wedden op Gerwyn Price.

Wat is het vermogen van Price?

Wij hebben het voor je uitgezocht en we kunnen wel stellen dat het om een mooi bedrag gaat. Het vermogen van Gerwyn Price wordt geschat op zo’n £3 miljoen. Dat is uiteraard behoorlijk wat geld wat hij vooral verdiend heeft met darten. Lees verder hoe dit tot stand is gekomen.


Wie is Gerwyn Price?

Gary Anderson is een professioneel darter uit Wales. Hij is geboren op 7 maart 1985 in Cardiff. Zijn lengte is 178 cm. De topdarter is getrouwd met Bethan Palmer. Pas sinds 2012 speelt hij professioneel darts.

De bijnaam van Gerwyn Price is 'The Iceman' Wanneer hij opkomt, klinkt het toepasselijke nummer 'Ice Ice Baby' van Vanilla Ice. O 3 januari 2021 won hij voor het eerst het PDC World Darts Championship en werd toen direct nummer 1 op de wereldranglijst.

Hoe komt Gerwyn Price aan zijn vermogen?

Zoals je waarschijnlijk wel weet, kun je serieus goed geld verdienen als je tot de top van darts behoort. The Iceman heeft zijn vermogen dan ook vooral te danken aan darten. Tijdens zijn darts carrière heeft Gerwyn Price zo'n £2,3 miljoen gewonnen aan prijzengeld. De afgelopen jaren (2020/2022) heeft hij in totaal bijna £1,3 miljoen bij elkaar gesprokkeld. Een aanzienlijk groot deel is dat, zeker als je dat vergelijkt met het vermogen van Gary Anderson.

Naast het prijzengeld, verdient Gerwyn Price ook nog een mooi zakcentje dankzij de samenwerking met meerdere sponsors. Hoeveel dit precies is, weten wij van Wedbureaus.nl niet.

Hoeveel verdient Gerwyn Price aan salaris?

We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar wat hij verdient en vergaard heeft aan prijzengeld. De afgelopen paar jaren heeft hij het meeste verdiend.

 Met het PDC WK Darts 2022 / 2023 kan hij een nieuwe klapper maken, want het prijzengeld is hoger dan ooit. De winnaar kan £500k (ongeveer €600.000) bijschrijven op zijn rekening en de verliezend finalist £200k (zo'n €240.000). Eigenlijk bepaalt Gerwyn Price dus zijn eigen salaris!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>