Ghana vs Uruguay Voorspelling & Wedtips [02-12-2022]

Voor de laatste speelronde staat er weer een prachtige wedstrijd op het programma! Ghana neemt het op tegen Uruguay. De uitslag van dit duel kan bepalen wie er doorgaat naar de volgende ronde. We hebben wat tips en voorspellingen voor deze wedstrijd.

De wedstrijd wordt gespeeld op de Vrijdagmiddag (2 December) om 16:00. Ghana en Uruguay hebben het al eerder tegen elkaar opgenomen. Op het WK 2010 was het een controversiële overwinning voor Uruguay. Voor Ghana is dit een mooi moment om revanche te nemen,

We hebben een uitgebreide analyse gedaan voor deze wedstrijd. Hierdoor hebben we 3 wedtips kunnen verzamelen en uitwerken. De beste bookmakers die we geselecteerd hebben zijn Unibet en Betcity. Je gaat ze ook zien in onze ultieme wedtips!


Wedtips Ghana - Uruguay

Ghana is boven zichzelf uitgestegen op dit toernooi en wordt ook vaak onderschat. Uruguay presteert weer slecht en is zelfs opzoek naar het eerste doelpunt van het WK. De 3 wedtips hebben we dan ook hieronder voor je op een rijtje gezet.

Tip 1: Beide teams scoren JA

Tip 2: Ghana Winst of Gelijkspel (1X)

Tip 3: Mohammed Kudus scoort


Waarom deze tips spelen?

Door onze uitgebreide analyse kunnen we met 100% zekerheid zeggen dat we achter onze tips staan. Hieronder zullen we de tips uitlichten. Ook hebben we veel informatie gezocht naar de verschillende statistieken, odds en bookmakers.

Maar bekijk eerst hieronder een geweldige actie van Unibet! Dit wil je echt niet missen.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers. 
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Tip 1: Beide teams scoren JA

Allebei de landen hebben genoeg kwaliteit om te scoren. Daarbij zullen ze ook aanvallend spelen als het andere land scoort. Ghana heeft dit WK al 5 keer gescoord maar ze hebben ook zoveel doelpunten tegen gekregen. Uruguay heeft ook hele goede aanvallers. Met deze gedachten is de kans zeker aanwezig dat beide landen gaan scoren in de wedstrijd.

We hebben de beste quotering gevonden bij BetCity. Hier krijg je namelijk 1.96x je inzet terug waardoor het ingezette bedrag bijna verdubbelt wordt!

Tip 1: Beide teams scoren JA

Tip 2: Ghana Winst of Gelijkspel (1X)

We hebben net al aangegeven dat Ghana boven zichzelf uitstijgt. Ze worden dan ook als een echte underdog gezien. Hierbij spelen ze tegen een land dat niet in vorm is. De Ghanezen hebben aan een gelijkspel al bijna genoeg om door te gaan. Ze kunnen dus zeker verrassen. Het voordeel van deze weddenschap is dat Ghana ook gelijk mag spelen.

De beste odd hebben we gevonden bij Unibet. Dit is een goede bookmaker waar je 2.12x je inzet terug kan verdienen. Je kan deze weddenschap goed gebruiken voor een lijstje.

Tip 2: Ghana Winst of Gelijkspel (1X)

Tip 3: Mohammed Kudus scoort

Heb jij meer zin in een funbetje? Bekijk dan deze tip! Mohammed Kudus is de sterspeler van Ghana en wist 2 keer te scoren tegen Zuid-Korea. Het is een speler die vaak opstaat in grote wedstrijden. Uruguay moet aanvallen en daarom zal Ghana zeker ruimte krijgen. Als Kudus het gewenste niveau haalt gaat hij zeker kansen krijgen om te scoren in de wedstrijd.

Ook ditmaal hebben we de beste quotering gevonden bij BetCity. Voor deze weddenschap kan je maar liefst 5.00x je inzet terugverdienen!

Tip 3: Mohammed Kudus scoort


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op Ghana - Uruguay gaat nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • De landen hebben 1 keer eerder tegen elkaar gespeeld op het WK. Toen werd het 1-1 en won Uruguay na penalty's.
  • Ghana heeft 2 wedstrijden gespeeld. Daarvan 1 gewonnen en de ander verloren. Uruguay heeft 2 keer gelijk gespeeld. 
  • In deze wedstrijden wist Ghana 5 keer te scoren. Uruguay wist minder vaak het net te vinden aangezien nog niet gescoord hebben.

Wedden op Ghana - Uruguay

Wedbureaus.nl heeft dus een uitgebreide analyse gedaan voor deze wedstrijd. Zo hebben we 3 wedtips verzameld. Beide landen hebben goede aanvallende kwaliteiten. Er staat ook veel druk op de wedstrijd waardoor ze allebei kunnen scoren. Ghana is het land dat meer in vorm is en daarom kunnen ze zomaar een resultaat halen in deze wedstrijd. Mohammed Kudus is de sterspeler van de Ghanezen. Ook deze wedstrijd zal hij opzoek gaan naar een doelpunt.

Uruguay is de favoriet om deze wedstrijd te winnen volgens de bookmakers. Een overwinning van de Uruguayanen levert je namelijk 1.74x je inzet op. Dit is een redelijk hoge quotering. Bij een gelijkspel 3.80x de inzet terugverdienen. Maar denk jij toch dat Ghana wint en doorgaat naar de volgende ronde? Dat heeft weer en quotering van 5.00!

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere bookmaker? 
Bekijk hieronder de beste welkomstbonus die er op dit moment is en claim je Free Bets.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers. 
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+


Onze voorspelling voor Ghana - Uruguay

Het is een lastige wedstrijd om te voorspellen aangezien de landen redelijk gelijkwaardig zijn aan elkaar. Maar toch denken we dat Ghana een goede resultaat gaat overhouden aan de wedstrijd. Hierdoor denken we dat het een gelijkspel gaat worden.

Uruguay zal de aanval opzoeken en daardoor zal Ghana op de counter spelen. Ze hebben snelle spelers en daardoor zullen ze ook scoren. Uruguay heeft ook een hele goede voorhoede. Daarom denken we dat beide teams het net zullen vinden.

Ghana heeft ook een aantal hele goede spelers. Denk bijvoorbeeld aan Mohammed Kudus die we ook al in onze wedtips benoemd hebben.

Kortom, onze voorspelling is dat het een leuke wedstrijd gaat worden met veel doelpunten. Uiteindelijk zal het toch een gelijkspel worden.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>