• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • SC Heerenveen vs AZ Voorspelling en Wedtips – (19-05-2022)

SC Heerenveen vs AZ Voorspelling en Wedtips – (19-05-2022)

De nacompetitie in de strijd om Europees voetbal begint weer! De nummer 5 tot en met de nummer 8 van de Eredivisie nemen het tegen elkaar op voor een plek in de voorrondes van de UEFA Conference League.

De eerste wedstrijd op het programma is Heerenveen tegen AZ. Het duel vindt plaats op donderdag 19 mei om 18:45 uur. Allereerst speelt Heerenveen dus thuis. Het tweede duel is in Alkmaar op zondag 22 mei. De uiteindelijke winnaar van deze twee wedstrijden neemt het in de finale op tegen de winnaar van FC Utrecht - Vitesse.

Als jij opzoek bent naar SC Heerenveen - AZ wedtips, dan zit je hier goed! Lees dit artikel om er achter te komen wat onze voorspellingen zijn met daarbij enkele tips om een weddenschap op te plaatsen. 

Tijdelijke Welkomstbonus bij Betcity: 
Ontvang een €50 Free Bet bij een storting van minimaal €50.

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd


Heerenveen vs AZ Tips

In het overzicht hieronder vind je onze SC Heerenveen - AZ tips. Wanneer je op de tip klikt zal er een uitleg verschijnen waarom wij denken dat dit een interessante tip is.

Tip 1: AZ wint (1.90)

Voor ons is AZ duidelijk de favoriet om te winnen. Niet alleen omdat AZ maar liefst 20 punten meer haalde dan Heerenveen, maar ook omdat AZ beide wedstrijden eerder dit seizoen won van Heerenveen. Winst voor AZ levert je 1.90 keer je inzet op bij Betcity.

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een €50 Free Bet)

Tip 2: Beide teams scoren (1.62)

We kunnen niet beamen dat beide teams defensief zo sterk zijn dit seizoen. AZ kreeg 44 goals tegen dit Eredivisie seizoen en Heerenveen zelfs 50. Redelijk kwetsbaar dus. 
Daarnaast is AZ spits Pavlidis in supervorm (lees de tip hieronder!) en denken wij dat Heerenveen als thuisploeg ook wel een doelpuntje mee zal pakken. 1.62 is de quotering.

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een €50 Free Bet)

Tip 3: Vangelis Pavlidis scoort (2.43)

Hierboven geven we als tip aan dat beide teams zullen scoren. Wij voorspellen dat bij AZ de doelpuntenmaker Vangelis Pavlidis zal zijn. Dit seizoen is hij ''On Fire'' en scoorde 16 keer. Een weddenschap op Pavlidis als doelpuntenmaker levert je een mooie 2.43 aan odds op.

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een €50 Free Bet)


Heerenveen - AZ voorspelling

AZ begon het seizoen vrij slecht. De Alkmaarders bungelden in de eerste fase een beetje onderin de middenmoot, maar wist zich naarmate het seizoen vorderde goed te herstellen. Uiteindelijk werd er goed afgesloten met een 5e plek.

De Friezen hebben net aan de Play Offs voor Europees voetbal gehaald. Zij eindigde op de 8e plek. Precies de doelstelling van het seizoen gehaald en zij gaan er nu alles aan doen om deze Play Offs te winnen. Tóch voorspellen wij van Wedbureaus.nl dat Heerenveen van de 4 clubs het minste kans maakt op een Europese plek.

Als we kijken naar de Head2Head statistieken, zien we dat de laatste 5 wedstrijden allemaal winnend werden afgesloten door AZ. Ook eindigde AZ 20 punten boven Heerenveen. Onze Heerenveen - AZ voorspelling is dan ook dat AZ de wedstrijd zal winnen. De odds op 'AZ wint' is ook leuk bij Betcity: 1.90.

Tijdelijke Welkomstbonus bij Betcity: 
Ontvang een €50 Free Bet bij een storting van minimaal €50.

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd


Interessante statistieken

  • De laatste keer dat Heerenveen thuis won van AZ dateert in 2016: 6 jaar geleden
  • Beide wedstrijden tussen de twee clubs, eerder dit seizoen, won AZ
  • AZ heeft de laatste 9 wedstrijden weten te scoren
  • AZ heeft in de laatste 16 wedstrijden minimaal een goal tegen gekregen

Heerenveen vs AZ wedtips? Onze verwachting:

In dit artikel vind je onze beste Heerenveen vs AZ tips. Zoals je hierboven al kunt lezen is onze verwachting dat het team van Pascal Jansen zal winnen. Daarnaast voorspellen we dat beide teams zullen scoren. Waarom?

Wedstrijden tussen Heerenveen en AZ zijn nooit saai. Dat zien we ook in de twee ontmoetingen eerder dit seizoen. De duels eindigde in 1-3 en 2-1 voor AZ. Altijd wel 2.5 goals dus. Daarnaast werd er in wedstrijden van Heerenveen in 91% van de 34 wedstrijden minimaal 1 keer gescoord en is dit bij AZ zelfs 95% (44 wedstrijden inclusief Europees voetbal).

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een €50 Free Bet)

Naast bovenstaande denken wij, zoals eerder gezegd, dat Pavlidis een doelpunt mee zal maken voor zijn club AZ. De spits scoorde vorige week tegen FC Utrecht nog 2x. Hij zal er alles aan doen om zijn club naar de finale van de Play Offs te loodsen.

Tijdelijke Welkomstbonus bij Betcity: 
Ontvang een €50 Free Bet bij een storting van minimaal €50.

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>