• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Heerenveen – Cambuur: Voorbeschouwing en Odds – 01-05-2022

Heerenveen – Cambuur: Voorbeschouwing en Odds – 01-05-2022

De Friese Derby staat weer op het programma, en dat betekent: Heerenveen vs Cambuur Leeuwarden! De twee aartsrivalen nemen het tegen elkaar op op 1 mei 2022 om 12:15 uur in het Abe Lenstra Stadion.

Eerder dit seizoen won sc Heerenveen de uitwedstrijd met 1-2.
Op zoek naar de beste Heerenveen - Cambuur odds en voorbeschouwingen? Lees dan snel verder. Ook geven we onze voorspelling!

sc Heerenven vs sc Cambuur odds

Swipe naar rechts>>>


Wie wint de Friese Derby: Heerenveen of Cambuur? 

De laatste competitiewedstrijd tussen beide clubs was op speeldag 17 op 19 december 2021, toen het de wedstrijd eindigde in 1-2 voor Heerenveen..

In die wedstrijd had sc Cambuur 39% balbezit en 7 schoten, waarvan er 4 op doel waren. De enige speler op het scorebord was Roberts Uldriķis met een goal in de 30e minuut.

Aan de andere kant had SC Heerenveen 23 schoten, waarvan 7 op doel. Henk Veerman scoorde tweemaal.

De laatste 6 wedstrijden in Heerenveen tussen de beide teams wonnen de SuperFriezen 3x, werd het 2x gelijk en is er 1 overwinning voor de geel-blauwen. 

Cambuur is momenteel totaal uit vorm. De afgelopen 5 wedstrijden in de Eredivisie werden allemaal verloren! Daarom denken wij dat Heerenveen er met de winst vandoor gaat.

De hoogste odd voor een overwinning van Heerenveen op Cambuur is 1.85, te vinden op TOTO.nl.

Heerenveen vs Cambuur aantal goals / expected goals

Sc Heerenveen heeft een gemiddelde van 1 doelpunt per wedstrijd in de Eredivisie wedstrijden dit seizoen. Bij Valencia ligt dit gemiddelde op 1.5 doelpunten per wedstrijd, wel iets meer dus. Dit gezegd te hebben, verwachten we bij Heerenveen vs Cambuur niet veel aantal goals. Wij denken dat er Onder 3.5 goals gemaakt zullen worden.


Teamnieuws

Joost van Aken en Pawel Bochniewicz zullen beiden door een blessure niet kunnen spelen voor het team van Ole Tobiasen.


Cambuur-coach Dennis Haar kan ook niet uit een volledige selectie kiezen. Maxim Gullit (knieblessure), Tom Boere (hamstringblessure) en keeper Sonny Stevens (enkelblessure) zullen dit duel aan zich voorbij moeten laten gaan.


Heerenveen vs Cambuur Odds: interessante quoteringen

Wij van Wedbureaus hebben voor jou de aantrekkelijkste Heerenveen-Cambuur odds verzameld voor jouw bet. We hebben onderzoek gedaan naar 5 bookmakers en daaruit de beste odds gehaald. Maak er een mooie combinatie van.

Hieronder een tabel met voorbeelden van weddenschappen die je kunt plaatsen:

Weddenschap

Quotering

Heerenveen winst

1.85

Onder 3.5 goals

1.50

Totaal aantal goals Heerenveen: Over 1.5

1.66

Sc Heerenveen wint & beide teams scoren

3.25

Amin Sarr scoort

2.38


Tips en voorspelling Heerenveen vs Cambuur

Het team van Wedbureaus.nl denkt dat sc Heerenveen het meeste balbezit en het meeste aantal kansen zal hebben.

Sc Cambuur zou het daarom wel eens moeilijk kunnen krijgen met het maken van doelpunten, al denken wij dat ze er nog wel eentje mee zullen pakken

Uiteindelijk is onze voorspelling dat het een nipte overwinning voor Heerenveen zal worden, met niet veel goals. Net als de eerdere wedstrijd in het seizoen denken wij 2-1 in het voordeel voor Heerenveen.


Heerenveen vs Cambuur Tickets en kaarten

Ben je op zoek naar Heerenveen Cambuur kaarten? Klik dan op de knop hieronder om de beschikbare kaartjes te bekijken. De wedstrijd wordt gespeeld in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>