• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Huddersfield Town vs Nottingham Forest Voorspelling en Bookmakers – (29-05-2022)

Huddersfield Town vs Nottingham Forest Voorspelling en Bookmakers – (29-05-2022)

Er is nog één plaats over in de Premier League voor volgend seizoen. Huddersfield Town en Nottingham Forest zullen strijden om die laatste plek in de finale van de Championship play-offs.

Huddersfield Town en Nottingham Forest spelen tegen elkaar om de laatste plaats in Premier League. Deze finale wordt in Wembley gespeeld op zondag 29 mei om 17:30 uur.

De play-offs finales zijn vaak spannende wedstrijden. Dit is niet raar, aangezien er gigantisch veel op het spel staat. De winnaar ontvangt namelijk een bedrag wat kan oplopen tot 200 miljoen pond.

Het team van Wedbureaus.nl heeft weer een uitgebreide analyse voor deze wedstrijd gemaakt. Bekijk nu in dit artikel onze Huddersfield Town - Nottingham Forest voorspelling en tips!

Tijdelijke Welkomstbonus bij Betcity: 
Ontvang een €50 Free Bet bij een storting van minimaal €50.

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd


Huddersfield Town vs Nottingham Forest TOTO Tips

In het overzicht hieronder vind je onze Huddersfield Town - Nottingham Forest tips. Wanneer je op de tip klikt zal er een uitleg verschijnen waarom wij denken dat dit een interessante tip is.

Tip 1: Gelijkspel (3.15)

Na 46 wedstrijden in de Championship zien we dat er maar een verschil is van 2 punten tussen de teams. Forest en Nottingham zijn dus erg aan elkaar gewaagd. Een weddenschap op een gelijkspel levert je bij Betcity 3.15 keer je inzet op.

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een mooie Welkomstbonus)

Tip 2: Beide teams scoren (1.98)

Huddersfield Town heeft gescoord in al haar laatste 9 wedstrijden, terwijl Nottingham Forest in al haar laatste 5 wedstrijden tegendoelpunten moest incasseren. Wij verwachten dat beide teams zullen scoren in de finale. De quotering bij Betcity op 'beide teams scoren' is 1.98x.

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een mooie Welkomstbonus)

Tip 3: Harry Toffolo scoort (11.50)

Tip 3 is een leuk gokje met een bizar hoge quotering. Harry Toffolo scoorde 5x in de laatste 7 wedstrijden voor Huddersfield Town, waarvan nog twee keer in de Play Off wedstrijd tegen Luton Town.  De odds bij Betcity is een hele mooie: je verdient maar liefst 11.50 keer je inzet.

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een mooie Welkomstbonus)


Voorspelling Huddersfield Town - Nottingham Forest

Huddersfield eindige dit seizoen 3e in de Championship met 82 punten. Nottingham sprokkelde 80 punten bij elkaar en werd 4e. De clubs speelde dit seizoen al drie keer eerder tegen elkaar: Nottingham won 2x, Huddersfield won 1x. De teams kwamen elkaar namelijk ook nog in de FA cup tegen in maart, waar Nottingham toen met 2-1 won. 

Nottingham Forest is misschien de lichte favoriet voor deze wedstrijd, maar wij voorspellen een wedstrijd die erg gelijk op zal gaan. De teams zijn namelijk goed aan elkaar gewaagd en spelen beide aanvallend voetbal. De kans is groot dat de stand na 90 minuten gelijk is en het uitkomt tot een verlenging. Verder zijn beide teams in staat om zeker een doelpunt te maken.

Onze voorspelling voor Huddersfield Town - Nottingham Forest is dat deze wedstrijd in een gelijkspel zal eindigen, maar dat ook beide teams wel een doelpunt zullen maken. De quotering op een gelijkspel bij Betcity is ook interessant: 3.15x je inzet.

Tijdelijke Welkomstbonus bij Betcity: 
Ontvang een €50 Free Bet bij een storting van minimaal €50.

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd


Interessante statistieken

  • De laatste 5 ontmoetingen tussen de twee teams eindigde 3x in winst voor Huddersfield Town en 2x winst voor Nottingham Forest
  • Huddersfield Town heeft in de laatste 9 wedstrijden minimaal 1x gescoord
  • Nottingham Forest heeft in 15 van de laatste 18 wedstrijden minimaal 1x gescoord
  • Huddersfield Town-verdediger Harry Toffolo scoorde 5x in zijn laatste 9 wedstrijden

Wedden op Huddersfield Town - Nottingham Forest: onze verwachting

Wij verwachten een super spannende wedstrijd zonder hoogstaand voetbal. Minimaal een doelpunt van beide teams is zeker niet ondenkbaar. Nottingham Forest heeft daarnaast al 5 wedstrijden achter elkaar doelpunten tegen gekregen, terwijl het 6 wedstrijden geleden is dat Huddersfield meer dan één doelpunt tegen kreeg.

Huddersfield Town-verdediger Harry Toffolo lijkt een goede kanshebber om een doelpunt te maken. De 26-jarige aanvaller scoorde 5x in de laatste 7 wedstrijden. Toffolo maakte in beide play-off wedstrijden tegen Luton Town indruk: hij zorgde voor een assist in de eerste wedstrijd en scoorde twee keer in de tweede wedstrijd. De quotering staat ook erg hoog op een doelpunt van Toffolo: 11.50x. Leuk dus om een gokje te wagen!

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een mooie Welkomstbonus)

Het team van Wedbureaus.nl wens jou veel succes. Wij hopen dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst met jouw betslip! Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere? Dan is de tijdelijke Welkomstbonus bij Betcity misschien wel interessant voor je. Bekijk hieronder de actie ↓

Tijdelijke Welkomstbonus bij Betcity: 
Ontvang een €50 Free Bet bij een storting van minimaal €50.

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>