Iran vs Verenigde Staten Voorspelling & Wedtips [29-11-2022]

In poule B is het heel erg spannend en kan elk land nog doorgaan. Iran en de Verenigde Staten nemen het dan ook tegen elkaar op. In een onderling duel wordt bepaald welk land de volgende ronde bereikt. Voor deze interessante wedstrijd hebben we wat tips en voorspellingen.

Het is een Dinsdagavond (29 November) wedstrijd om 20:00. Iran wist te stunten door Wales te verslaan in de laatste minuten. De Verenigde Staten laat goed voetbal zien en wist Engeland op een gelijkspel te houden. Hierdoor belooft het een leuke wedstrijd te worden.

Het team van Wedbureaus.nl heeft dus een goede analyse gedaan voor Iran - Verenigde Staten. Zo hebben we 3 wedtips verzameld en uitgewerkt. We hebben Unibet en BetCity uitgekozen als de beste bookmakers voor onze tips!


Wedtips Iran - Verenigde Staten

Iran heeft tegen Wales goed voetbal laten zien en het is een heel hecht team. Hetzelfde geldt voor de Verenigde Staten dat wel nog opzoek is naar de eerste overwinning. De 3 wedtips hebben we hieronder voor je in een schema gezet.

Tip 1: Beide teams scoren

Tip 2: Verenigde Staten Winst

Tip 3: Meer dan 4.5 Schoten op doel door de Verenigde Staten


Waarom deze tips spelen?

Het team van Wedbureaus.nl kan met 100% zekerheid zeggen dat ze achter deze tips staan. De 3 wedtips worden hieronder van ook verder uitgewerkt. We hebben veel gezocht naar informatie en statistieken. Zo hebben we de beste bookmakers gevonden.

Bekijk eerst hieronder een uitstekende actie van Unibet. Het zonde als je hier overheen leest!

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers. 
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Tip 1: Beide teams scoren

Voor beide teams is het dus een hele belangrijke wedstrijd. De Verenigde Staten moet aanvallen omdat ze moeten winnen. Dit betekent dat Iran hoogstwaarschijnlijk gaat verdedigen maar er zullen wel veel vrije ruimtes ontstaan. Ze hebben al tegen Wales laten zien dat ze kunnen scoren. Met deze gedachte zal het dus niet gek zijn als beide teams scoren in deze wedstrijd.

We hebben de beste quotering gevonden bij BetCity. Dit is een goede bookmaker waar je maar liefst 2.05x je inzet terug kan verdienen.

Tip 1: Beide teams scoren

Tip 2: Verenigde Staten Winst

Als je puur kijkt naar de selecties en het spel dan is de Verenigde Staten de favoriet om deze wedstrijd te winnen. Hierbij hebben ze ervaren spelers die met de druk om kunnen gaan. Tegen Engeland hebben ze ook laten zien dat ze genoeg kansen kunnen creëren. Het zal dus niet gek zijn als Iran de constante druk niet aankan en dat de Verenigde Staten wint.

Voor deze weddenschap hebben we ook meerdere bookmakers bekeken. De beste odd hebben we gevonden bij Unibet. Met een quotering van 2.00 wordt het ingezette bedrag precies verdubbelt!

Tip 2: Verenigde Staten Winst

Tip 3: Meer dan 4.5 Schoten op doel door de Verenigde Staten

We hebben net al uitgelegd dat Iran niet hoeft te winnen en dat ze waarschijnlijk verdedigend zullen spelen. Dit is iets wat ze vaker doen en dat zorgt ervoor dat de Verenigde Staten de overhand gaat hebben. Ze hebben ook zeer goede spelers die allemaal hun eigen kansen kunnen creëren. Het belooft dus een leuke wedstrijd te worden waarin de Verenigde Staten vaak op doel gaat schieten.

Ook voor deze tip is de beste odd gevonden bij de bookmaker BetCity! Hier krijg je namelijk 2.17x je inzet terug en dat is een hoge quotering.

Tip 3: Meer dan 4.5 Schoten op doel door de Verenigde Staten


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op Iran - Verenigde Staten gaat nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • In de eerste 2 wedstrijden speelde de Verenigde staten gelijk. Iran verloor 1 keer en won 1 keer van Wales.
  • De Verenigde Staten wist 1 keer te scoren in deze wedstrijden. Iran daarentegen wist 4 keer te scoren in 2 wedstrijden.
  • Iran hoeft niet te winnen om door te gaan. Voor de Verenigde Staten is dat wel anders aangezien ze moeten winnen.

Wedden op Iran - Verenigde Staten

We hebben dus een uitgebreide analyse gedaan voor Iran - Verenigde Staten. Op deze manier hebben we 3 wedtips verzameld en uitgewerkt. Het aanvallende spel van de Verenigde Staten zorgt ervoor dat beide landen kansen gaan krijgen om te scoren. Ze zijn wel de favoriet om deze wedstrijd te winnen omdat ze een beter team hebben. Daarbij hebben ze ook veel goede spelers. Deze spelers kunnen allemaal eigen kansen creëren en willen opstaan in deze wedstrijd.

Ook volgens de bookmakers is de Verenigde Staten de favoriet om deze wedstrijd te winnen. Ze hebben namelijk een quotering van 2.00. Dit hebben we ook benoemd in onze wedtips. Bij een gelijkspel krijg je 3.55x je inzet terug. Dat is een hoge odd maar een overwinning van Iran levert je nog meer op. Die weddenschap heeft namelik een quotering van 4.00.

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere bookmaker? 
Bekijk hieronder de beste welkomstbonus die er op dit moment is en claim je Free Bets.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers. 
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+


Onze voorspelling voor Iran - Verenigde Staten

Wij denken dat het een leuke wedstrijd gaat worden voor de neutrale toeschouwer. Toch denken we dat de Verenigde Staten deze wedstrijd gaat winnen. Ze moeten aanvallen en met dat spel voelen ze zich fijn. Daarbij hebben ze ook een betere ploeg.

Iran heeft een hecht team maar onze verwachting is dat ze de constante druk niet aankunnen. De Verenigde Staten zal vanaf het begin vol de druk opvoeren. We denken dat Iran dit een lange tijd aankan maar dat de Verenigde Staten uiteindelijk de overhand neemt.

Ze hebben ook een aantal hele goede spelers. Denk bijvoorbeeld aan Christian Pulisic die echt de sterspeler is van de Verenigde Staten.

Kortom, onze voorspelling is dat het een leuke wedstrijd gaat worden met veel kansen. Uiteindelijk zal de Verenigde Staten deze wedstrijd winnen.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>