• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Jan Boskamp in 2022?

Wat is het vermogen van Jan Boskamp in 2022?

Misschien loop je wel met de vraag: "is Jan Boskamp miljonair?" Heb jij altijd al meer willen weten over het vermogen van Jan Boskamp? Dan zit je hier goed! In dit artikel vertellen we alles over zijn vermogen, wie Jan precies is en hoe hij aan dit mooie vermogen is gekomen.

Het vermogen van Jan Boskamp

Wij hebben het voor je uitgezocht en we kunnen wel stellen dat het vermogen van Jan Boskamp om een mooi bedrag gaat. Zijn vermogen wordt geschat op zo’n €2 miljoen. Dat is uiteraard behoorlijk wat geld wat hij vooral verdiend heeft met zijn voetbalcarrière en de TV programma's waarin hij te zien in.


Wie is Jan Boskamp?

Jan Boskmap is op dit moment 74 jaar en woont alleen in zijn eigen huis in Antwerpen. Jan is een geboren Rotterdammer die tegenwoordig voetbalanalist is op de Nederlandse televisie. In zijn jongere jaren is hij profvoetballer geweest en daarna als trainer aan de slag gegaan. 

Als profvoetballer speelde Jan Boskamp voor Feyenoord, Holland Sport en de Belgische clubs RWD Molenbeek en Lierse SK. Hij is van maar liefst 12 clubs trainer geweest, waaronder Anderlecht en Stoke City. Boskamp is mocht 2 keer bondscoach zijn: van Georgië en Koeweit.

Tegenwoordig is Jan Boskamp veel bij voetbalpraatprogramma's te zien. Voetbal Inside, Veronica Inside en Veronica Offside zijn de programma's waarin hij het meest voorkomt. Hij is erg geliefd bij het voetbalpubliek en staat erom bekend dat hij van lekker eten houdt, waaronder de "bamihappies" en mosselen. Jan is nog steeds groot fan van Feyenoord.

Wat is het salaris van Jan Boskamp?

Toen Jan Boskamp nog trainer was in het Midden-Oosten, verdiende Boskamp zo'n €2,5 miljoen netto. Dit waren clubs in Qatar en Dubai Hij gaf ook toe daar alleen maar trainer geweest te zijn "voor de poen".

De afgelopen jaren heeft Jan Boskamp het meeste verdiend aan de TV-programma's die hierboven als genoemd zijn. Volgens de site Taddlr, ligt het salaris van Jan Boskamp op zo'n €300.000. Ook al is dit natuurlijk niet te vergelijken met het salaris als trainer, is dit nog steeds een heerlijk salaris.

De €300.000 is het bedrag wat hij jaarlijks opstrijkt. Per maand is dit ongeveer €25.000. Echt zorgen om zijn geld hoeft hij zich dus niet te maken!

Hoe komt Jan Boskamp aan zijn vermogen?

Profvoetballer, proftrainer en een TV-persoonlijkheid: Jan is het alle drie (geweest). Zoals je wel weet, kun je daar lekker aan verdienen. Bij elkaar heeft dit Jan Boskamp een goed vermogen opgeleverd!

Jan Boskamp verdiende in zijn jaren als trainer in het Midden-Oosten het meeste geld en bouwt met zijn salaris van €300.000 ook een leuk vermogen op.

Om antwoord te geven op de vraag die we bovenaan in dit artikel hebben gesteld: we kunnen wel stellen dat Jan Boskamp miljonair is!

Nu je toch lekker aan het lezen bent over het vermogen van een voetbalpersoonlijkheid op TV; lees hier over het vermogen van Andy van der Meijde.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>