Japan vs Costa Rica Voorspelling & Wedtips [27-11-2022]

Japan wist de eerste wedstrijd te winnen van Duitsland en dat was een grote stunt. Hierdoor gaat geen enkel land ze meer onderschatten. Costa Rica verloor maar liefst met 7-0 van Spanje. We hebben ook wat tips een voorspellingen voor deze wedstrijd.

Het is een Zondagochtend (27 November) wedstrijd om 11:00. Voor beide landen is dit een belangrijke wedstrijd. Japan kan zich bijna veilig spelen en Costa Rica moet de wedstrijd winnen om nog kans te maken voor de volgende ronde.

Wedbureaus.nl heeft een uitgebreide analyse gedaan voor deze wedstrijd. Op deze manier hebben we 3 wedtips kunnen verzamelen en uitwerken. Ook hebben we Unibet en BetCity geselecteerd als beste bookmakers om een weddenschap te plaatsen voor deze wedstrijd. Lees snel verder!


Wedtips Japan - Costa Rica

De 3 wedtips hebben we hieronder voor je overzichtelijk op een rijtje gezet. Japan heeft een hecht team en kan echt ver komen in dit toernooi. Costa Rica moet nog het gewenste niveau halen maar ook dan is het een gevaarlijke ploeg.

Tip 1: Meer dan 0.5 Goals - Costa Rica

Tip 2: Japan Winst - Handicap 0-1

Tip 3: Meer dan 2.5 Goals


Waarom deze tips spelen?

We hebben veel gezocht naar informatie over de statistieken en odds. Ook hebben we de beste bookmakers bij de weddenschappen gevonden. Hieronder zullen we de tips nog verder uitwerken. Wedbureaus.nl staat met 100% zekerheid achter deze tips.

Maar allereerst een waanzinnige actie van Unibet die je echt niet mag missen. Check 'm hieronder!

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers. 
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Tip 1: Meer dan 0.5 Goals - Costa Rica

Costa Rica had natuurlijk tegen Spanje niet de beste wedstrijd. Dat betekent wel dat de druk er vol op staat en dat ze moeten aanvallen in deze wedstrijd. Ze hebben geen slecht team met goede aanvallende kwaliteiten. Hierdoor zullen ze echt wel kansen krijgen in deze wedstrijd. Een doelpunt van Costa Rica zal dus niet helemaal onverwachts komen.

De beste quotering hebben we gevonden bij BetCity. Hier krijg je namelijk 1.95x je inzet terug waardoor je het goed kan gebruiken voor een lijstje.

Tip 1: Meer dan 0.5 Goals - Costa Rica

Tip 2: Japan Winst - Handicap 0-1

Japan heeft in de vorige wedstrijd tegen Duitsland laten zien dat ze een heel goed team hebben. Ze spelen aanvallend en hebben een heel hecht team. Hierdoor kunnen ze echt verrassen op dit toernooi. Costa Rica moet aanvallen en daardoor kunnen er veel ruimtes ontstaan voor Japan. Een grote overwinning voor Japan zal dus helemaal niet gek zijn.

Ditmaal hebben we de beste odd gevonden bij Unibet. Dit is een goede bookmaker waar je maar liefst 2.55x je inzet kan terug verdienen!

Tip 2: Japan Winst - Handicap 0-1

Tip 3: Meer dan 2.5 Goals

Beide landen hebben dus iets om voor te spelen. Japan kan zich bijna veilig spelen en Costa Rica moet winnen om nog kans te maken op de volgende ronde. Hierdoor zullen beide landen ook de aanval gaan opzoeken. Het zijn allemaal technische spelers die hun eigen kansen kunnen creëren. Daardoor belooft het een leuke wedstrijd te worden met veel doelpunten.

Voor de laatste weddenschap hebben we ook meerdere bookmakers bekeken. Net als bij de eerste tip vonden we de beste odd bij BetCity. Hier heeft het namelijk een quotering van 2.00.

Tip 3: Meer dan 2.5 Goals


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op Japan - Costa Rica gaat nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • De landen hebben 3 keer eerder tegen elkaar gespeeld. Japan wist 2 keer te winnen en de andere keer werd het een gelijkspel.
  • In die 3 wedstrijden wist Japan 7 keer te scoren. Dat terwijl Costa Rica het net slechts 2 keer heeft gevonden.
  • Japan heeft de eerste wedstrijd met 1-2 gewonnen van Duitsland. Costa Rica verloor met 7-0 van Spanje.

Wedden op Japan - Costa Rica

Door onze uitgebreide analyse van deze wedstrijd hebben we 3 wedtips kunnen verzamelen. Deze wedtips hebben we ook uitgewerkt. Costa Rica moeten we niet onderschatten en er staat veel druk op de wedstrijd. Ze kunnen zomaar scoren in dit duel. Japan is wel de favoriet om deze wedstrijd te winnen en het kan een grote uitslag worden. Beide landen houden ervan om aanvallend te spelen. Het belooft dus een leuke wedstrijd te worden met veel doelpunten.

Als er naar de bookmakers wordt gekeken is het Japan dat de grote favoriet is. Bij een overwinning krijg je 1.44x je inzet terug. Dat is niet een hele hoge quotering. Een gelijkspel heeft al een wat hogere odd van 4.50. Costa Rica kan zeker stunten en dat hebben ze ook al gedaan in 2014. Een overwinning levert maar liefst 8.00x het ingezette bedrag op.

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere bookmaker? 
Bekijk hieronder de beste welkomstbonus die er op dit moment is en claim je Free Bets.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers. 
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+


Onze voorspelling voor Japan - Costa Rica

Met onze eigen analyse zijn we ook tot een conclusie gekomen. Ook wij vinden Japan de grote favoriet om deze wedstrijd te winnen. Ze hebben een beter team en ze hebben het momentum mee. Dat kan in een eindtoernooi heel belangrijk zijn.

Costa Rica is ook een heel goed land maar onze verwachting is dat ze de druk niet aankunnen. Japan zal van het eerste moment aanvallen en dat kan Costa Rica niet de gehele wedstrijd volhouden. Uiteindelijk zal Japan deze wedstrijd gemakkelijk winnen.

Japan heeft ook een aantal hele goede spelers. Denk bijvoorbeeld aan Ritsu Doan die nog tegen Duitsland wist te scoren.

Kortom, onze voorspelling is dat Japan deze wedstrijd gaat winnen. Ze hebben een beter team en Costa Rica heeft al een harde klap gehad.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>