• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Johan Derksen in 2022?

Wat is het vermogen van Johan Derksen in 2022?

Johan Derksen is een oud-profvoetballer. Ook is hij de oud-hoofdredacteur van Voetbal International. Hij is momenteel talkshowgast en analist bij Voetbal Inside (VI).

Hij is een spraakmakende tafelgast en kan af en toe op de nodige kritiek rekenen. Door zijn werk heeft hij een mooi vermogen opgebouwd. In dit artikel lees je meer over het geschat vermogen Johan Derksen.

Wat is het Vermogen van Johan Derksen?

Johan Derksen vermogen is vermoedelijk minstens 1 miljoen euro. Het vermogen Johan Derksen werd namelijk in 2016 door het blad Quote al op dit bedrag geschat. Ondanks dat hij begon als professioneel voetballer heeft hij hiermee weinig vermogen vergaard. Johan Derksen vermogen is hoofdzakelijk gegroeid door zijn baan als hoofdredacteur en zijn huidige functie bij VI.

Het geschat vermogen Johan Derksen is naar verwachting inmiddels gestegen, doordat Johan nog steeds goed verdient. Nieuwe schattingen van het eigen vermogen Johan Derksen zijn echter nog niet gedaan. Het is dus onbekend wat het huidige eigen vermogen Johan Derksen is.

Wat verdient Johan Derksen per maand?

Johan Derksen ontvangt een fijn bedrag aan maandelijkse inkomsten. Hij verdient naar schatting ruim 41.000 euro bruto per maand. Dit komt neer op een netto bedrag van ongeveer 20.000 euro. Het is dus te verwachten dat Johan Derksen goed leven van zijn maandelijkse salaris.

Waar verdient Johan Derksen geld mee?

Derksen verdient voornamelijk zijn geld als vaste talkshowgast bij Veronica Inside (VI). Daarnaast heeft hij inkomsten uit reclamewerk. Het nobele is dat Derksen de overige inkomsten naast zijn baan bij VI doneert aan goede doelen.

Denk hierbij aan doelen die zich richten op kankeronderzoek. Johan Derksen vermogen wordt dus alleen aangevuld door zijn VI salaris. Alle overige inkomsten zullen niet bijdragen aan vermogen Johan Derksen, ondanks dat dit wel extra inkomsten zijn.

Salaris Johan Derksen

Het maandelijkse salaris van Derksen is al benoemd, maar hoe hoog is zijn jaarlijkse salaris? Johan Derksen verdient jaarlijks 500.000 euro. Dit is wel het bruto jaarsalaris, netto is dit 240.000 euro.

Omdat hij inkomsten naast zijn VI salaris doneert is het niet relevant om deze inkomsten bovenop zijn salaris te tellen. Daarnaast is het niet bekend hoe hoog de inkomsten uit overige zaken precies zijn. 

Hoeveel verdient Johan Derksen bij VI?

Wat verdient Johan Derksen bij VI? Zoals al benoemd werd is het gehele salaris dat Johan Derksen verdient gebaseerd op zijn VI inkomen. Jaarlijks is dit 240.000 euro netto. Maandelijks is dit dus een bedrag van 20.000 euro. 

Sponsordeals

Johan Derksen verdient overige inkomsten met reclames. Voor zover bekend heeft Derksen verder geen andere inkomsten zoals sponsordeals. Hij heeft onder andere in reclames van de KPN, Calvé en de Nederlandse Energie Maatschappij (NEM) gefigureerd. Voor de NEM reclame kreeg hij 20.000 euro op zijn rekening gestort. Achteraf bleek dit nog niet zo'n hoog bedrag, omdat Natasja Froger - vrouw van René Froger - er naar verluid wel tien keer zoveel voor betaald kreeg. Derksen kreeg niet alleen een lager bedrag voor de reclame, maar ook de Loden Loekie. Dit is een prijs voor de slechtste reclame. Dit is natuurlijk niet een prijs die je wilt winnen, maar het lijkt Derksen allemaal niet te deren.

De inkomsten van de KPN reclame deelde Derksen met zijn VI-collega's Wilfred Genee en René van der Gijp. Dit deed hij naar eigen zeggen omdat hij deze reclame niet zou kunnen doen zonder het succes van VI. Dit succes is natuurlijk ook aan zijn collega's te danken. Hij vond het wel zo eerlijk om de inkomsten van de reclame dan met zijn VI collega's te delen. Het is onbekend hoe hoog het bedrag was dat KPN aan Johan Derksen betaalde voor de reclame. In tegenstelling tot zijn inkomsten uit de NEM reclame maakte hij dit voor de KPN reclame niet publiekelijk.

Het maakt voor het vermogen van Johan Derksen weinig uit wat hij verdient met neveninkomsten. Het is natuurlijk wel fijn dat dit een mooi bedrag is voor de goede doelen die Johan Derksen steunt.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>