Kameroen vs Brazilië Voorspelling & Wedtips [02-12-2022]

In deze poule is in theorie nog alles mogelijk voor de 2e plek! Zo neemt Kameroen het op tegen Brazilië en moeten ze winnen om door te gaan. Niets is onmogelijk in het voetbal. Daarom hebben we voor deze wedstrijd dan ook wat tips en voorspellingen.

Het is een Vrijdagavond (2 December) wedstrijd om 20:00. Deze landen hebben al eerder tegen elkaar gespeeld op het WK 2014. Toen was Brazilië de winnaar en dat probeert Kameroen ditmaal te voorkomen. Brazilië is ook al geplaatst voor de volgende ronde.

We hebben dus een uitgebreide analyse gedaan voor Kameroen - Brazilië. Zo hebben we 3 wedtips verzameld en uitgewerkt. Unibet en BetCity hebben we geselecteerd als beste bookmakers. Dit is dan ook goed te zien bij onze tips.


Wedtips Kameroen - Brazilië

De 3 wedtips hebben we hieronder voor je in een overzichtelijk schema geplaatst. Kameroen wist te stunten tegen Servië en liet wilskracht zien. Brazilië laat het gehele toernooi al goed voetbal zien. Daarom worden ze ook gezien als de favoriet.

Tip 1: Meer dan 1.5 Goals - Eerste Helft

Tip 2: Brazilië Winst - Handicap 1-0

Tip 3: Meer dan 59,5% balbezit door Brazilië


Waarom deze tips spelen?

We hebben de 3 wedtips hieronder voor je verder toegelicht. Zo hebben we veel informatie gezocht naar de verschillende weddenschappen. De beste statistieken hebben we gevonden met de bijbehorende odds. Dit hebben we verwerkt in onze tips.

Maar vergeet niet de unieke actie van Unibet te bekijken! Dit wil je zeker niet missen.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers. 
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Tip 1: Meer dan 1.5 Goals - Eerste Helft

Kameroen moet aanvallen en daarom wordt het een interessante wedstrijd. Ze hebben ook goede spelers die een doelpunt kunnen maken. Dit betekent dat Brazilië ook veel vrije ruimtes gaat krijgen. Brazilië heeft topspelers die maar één kans nodig hebben om een doelpunt te maken. Daarom belooft het een doelpuntrijke eerste helft te worden.

We hebben de beste quotering gevonden bij BetCity. Hier krijg je namelijk 2.70x je inzet terug. Deze weddenschap kan je mooi verwerken in een lijstje!

Tip 1: Meer dan 1.5 Goals - Eerste Helft

Tip 2: Brazilië Winst - Handicap 1-0

Brazilië speelt het gehele toernooi al goed voetbal. Ze domineren de meeste wedstrijden en de verwachting is dan ook dat dit gaat gebeuren tegen Kameroen. Maar Kameroen moet dus aanvallen waardoor Brazilië hieronder uit gaat voetballen. Dit kunnen ze heel goed waardoor ze veel kansen zullen krijgen. Een grote overwinning voor Brazilië zal dus niet gek zijn.

Ditmaal hebben we de beste odd gevonden bij Unibet. Voor deze weddenschap kan je maar liefst 2.10x je inzet terugverdienen.

Tip 2: Brazilië Winst - Handicap 1-0

Tip 3: Meer dan 59,5% balbezit door Brazilië

We hebben net al aangegeven dat Brazilië de wedstrijden domineert. Dit is al gebeurd tegen de sterkere tegenstanders Servië en Zwitserland. Kameroen is net wat minder dus de kans is groot dat dit weer gaat gebeuren. Met de goede middenvelders zullen ze het spel leiden. Dit betekent dat ze over de gehele wedstrijd veel balbezit zullen hebben.

Voor de laatste tip hebben we ook meerdere bookmakers bekeken. De beste quotering hebben we weer gevonden bij BetCity. Hier heeft het namelijk een odd van 2.10.

Tip 3: Meer dan 59,5% balbezit door Brazilië


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op Kameroen - Brazilië gaat nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • De landen hebben 5 keer eerder tegen elkaar gespeeld. Brazilië wist 4 keer te winnen en dat terwijl Kameroen 1 keer won.
  • Op het WK 2014 speelde ze ook tegen elkaar (waar Brazilië gastland was). Toen werd er met 1-4 gewonnen door Brazilië.
  • In deze 5 wedstrijden heeft Brazilië 8 keer gescoord. Dit terwijl Kameroen slechts 2 keer het net wist te vinden.

Wedden op Kameroen - Brazilië

Wedbureaus.nl heeft dus een uitgebreide analyse gedaan voor deze wedstrijd. Hierdoor hebben we 3 wedtips verzameld en uitgewerkt. Kameroen moet aanvallen en dat zorgt voor veel vrije ruimtes. Het belooft dus een doelpuntrijke eerste helft te worden. Brazilië heeft een veel betere selectie waardoor een grote overwinning zeker niet gek zal zijn. Ze houden er ook van om balbezit te hebben. Tegen de meeste ploegen domineren ze ook met goed voetballend spel.

Brazilië is ook volgens de bookmakers de favoriet om deze wedstrijd te winnen. Ze hebben namelijk een lage quotering van 1.43. We hebben al vaker aangegeven dat Kameroen moet aanvallen. Daardoor kan het zomaar een gelijkspel worden. Dat heeft een odd van 4.90. Denk jij toch dat Kameroen kan winnen? Dan krijg je 8.50x je inzet terug!

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere bookmaker?
Bekijk hieronder de beste welkomstbonus die er op dit moment is en claim je Free Bets.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers. 
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+


Onze voorspelling voor Kameroen - Brazilië

Wij delen de mening van de bookmakers en zien Brazilië als favoriet om deze wedstrijd te winnen. Ze hebben een veel beter team. Daarbij zijn ze al geplaatst voor de volgende ronde waardoor ze vrijuit kunnen spelen. Dan zijn ze Brazilianen op z'n gevaarlijkst.

Onze verwachting is dat ze vanaf het begin vroeg de druk hoog op willen voeren. Ze zullen dominerend zijn en voor elke tweede bal vechten. Kameroen heeft ook een goede ploeg maar we denken dat Brazilië een paar stappen te goed zal zijn.

Brazilië heeft ook een aantal hele goede spelers. Zo heeft Richarlison een wereldgoal gescoord tegen Servië en zal hij opzoek gaan naar meerdere doelpunten.

Kortom, onze voorspelling is dat Brazilië een gemakkelijke avond tegemoet gaat. Het kwaliteitsverschil zal te groot zijn en ook in de uitslag te zien zijn.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>