Lazio Roma vs Feyenoord Voorspelling & Wedtips [08-09-2022]

De eerste speelronde van de Europa League komt er weer aan en dat betekent dat er mooie wedstrijden zijn. Als je dan ook op zoek bent naar wedstrijdtips en voorspellingen voor Lazio Roma - Feyenoord dan zit je hier goed! Het team van Wedbureaus.nl heeft namelijk een aantal leuke weddenschappen.

Donderdag avond om 21:00 wordt deze wedstrijd gespeeld. Deze wedstrijd wordt afgewerkt in het beroemde Olympiastadion. Feyenoord is vorig jaar tot de finale gekomen van de Conference League maar kunnen ze dit jaar weer presteren een stapje hoger? Of is het Lazio die thuis toch aan het langste eind trekt?

Wedbureaus.nl heeft een goede analyse gedaan en we hebben 3 interessante tips voor je uitgewerkt.

? Tijdelijke Welkomstbonus ?
Stort 50 euro en krijg 50 euro gratis!


Wedtips Lazio Roma vs Feyenoord 

Ben jij dus op zoek naar leuke wedtips en voorspellingen voor deze kraker? Dan hebben we goed nieuws voor je! We hebben namelijk goed alle bookmakers bekeken. Zo hebben we de statistieken en odds goed bekeken. Daarom hebben we hieronder 3 interessante tips voor je opgeschreven!

Tip 1: Gelijkspel of Winst Feyenoord (X2)

Tip 2: Winst Lazio Roma

Tip 3: Meer dan 2.5 Goals van Lazio Roma


Waarom deze tips spelen?

We staan 100% achter de tips die we zelf hebben uitgekozen. Daarom hebben we hieronder een uitleg gedaan. We leggen hier uit waarom het een tip is en wat de beste bookmaker is. Zo hebben we de hoogste odds voor je gevonden!

Tip 1: Gelijkspel of Winst Feyenoord (X2)

Feyenoord heeft vorig jaar de finale van de Conference League bereikt en het heeft laten zien dat het kan stunten. Daarbij zijn ze het seizoen zeer sterk begonnen en hebben ze nog niet verloren. Lazio Roma daarentegen kende een stroeve start. Het lukt nog niet helemaal om aan te haken. Daarom zouden we er niet gek van opkijken met een goed resultaat voor Feyenoord in Rome!

We hebben de beste odd voor deze weddenschap gevonden bij Jack's Casino. Je krijgt namelijk 1.92x keer je inzet terug! Met deze odd kan je dus een mooie weddenschap maken.

Tip 1: Gelijkspel of Winst Feyenoord (X2)

Tip 2: Winst Lazio Roma

Lazio Roma blijft een hele sterke ploeg om tegen te spelen. Thuis zijn ze vaak extra gemotiveerd en dit voordeel maakt ze ook de favoriet. De twee ploegen liggen redelijk dichtbij elkaar maar dit kan een overwinning over de streep trekken. Daarbij hebben ze ook meer ervaringen om dit soort wedstrijden te geven. Een thuisoverwinning van de ploeg uit Rome zal dus zeker niet gek zijn.

Bij Holland Cassino kan je de beste odd vinden voor deze weddenschap. Met een hoogte van 1.95 kan je dus bijna het dubbele bedrag terug krijgen.

Tip 2: Winst Lazio Roma

Tip 3: Meer dan 2.5 Goals van Lazio Roma

Op papier heeft Lazio Roma een hele goede aanval en dat heeft vooral te maken met de spits. Ciro Immobile is een spits die aan de lopende banden scoort en heel erg belangrijk kan zijn. Hierdoor kan het zomaar een doelpuntrijke wedstrijd worden. Lazio Roma wil de Europa League campagne ook goed beginnen en dat zal zomaar zeker kunnen gebeuren. 

De beste odd voor deze weddenschap is te vinden bij Betcity. Zo verdien je 3.85x je inzet terug als je hierop inzet. Dat is dus een mooi bedrag wat je kan verdienen!

Tip 3:  Meer dan 2.5 Goals van Lazio Roma


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op Lazio Roma - Feyenoord gaat nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • Feyenoord heeft in de laatste 3 uitwedstrijden 5 doelpunten tegen gekregen. Thuis hebben ze nog geen enkel doelpunt tegen gekregen.
  • Lazio Roma wint 73% van de wedstrijden waar ze 1-0 op voorsprong komen. 
  • De laatste keer dat Lazio Roma en Feyenoord tegen elkaar speelde was in het seizoen 1999/2000. Toen werd het 0-0 in Rome

Wedden op Lazio Roma - Feyenoord

Wedbureaus.nl hebben goed gekeken naar de meerdere bookmakers. Hierdoor hebben we 3 tips voor je kunnen verzamelen. Zo is Feyenoord in vorm en zal het ons niet verbazen als ze weggaan uit Rome met een goed resultaat. Daarentegen is Lazio thuis heel erg sterk en ze hebben een redelijk hoge odd voor een overwinning. Voor de laatste tip kijken we naar de doelpunten. Met de topspits kan het zomaar dat Lazio Roma boven de 3.5 goals scoort in de wedstrijd.

Lazio Roma wordt thuis toch gezien als de favoriet. Al hebben ze een redelijk hoge odd van 1.90 voor een overwinning. Bij een gelijkspel krijg je 3.80x je inzet terug. Dat kan je gebruiken voor een mooie weddenschap. Dezelfde odd is er ook voor een overwinning van Feyenoord!

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere? Bekijk hieronder de welkomstbonussen per bookie en kies de beste! ↓

De bonus is alleen van toepassing op nieuwe spelers. 18+ Speel verantwoord


Onze voorspelling voor Lazio Roma - Feyenoord

Deze kraker in de Europa League kan beide kanten op gaan maar we hebben vooral gedacht over het thuisvoordeel van Lazio Roma. Met het publiek kunnen ze weer mooie Europese avonden beleven. Ze zullen de wedstrijd gretig beginnen en willen Feyenoord overvallen.

Onze verwachting is dan ook dat Ciro Immobile op zoek gaat naar meerdere doelpunten. Ze hadden geen goede generale repetitie maar we verwachten dat ze dat nog meer motiveert! Het zijn ook de twee sterkste ploegen uit de poule die voor de eerste plek willen gaan.

Wij denken dat Ciro Immobile de goede lijn van vorige seizoenen gaat doortrekken naar de Europa League. De technische buitenspeler Filipe Anderson kan hem goed bedienen. 

Wij van Wedbureaus.nl verwachten dat het in ieder geval een spannende wedstrijd gaat worden. Het gretige Lazio Roma zal de wedstrijd vroeg willen beslissen.

? Tijdelijke Welkomstbonus ?
Stort 50 euro en krijg 50 euro gratis!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>