• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Lewis Hamilton in 2022?

Wat is het vermogen van Lewis Hamilton in 2022?

Heb jij altijd al meer willen weten over het Lewis Hamilton vermogen? Wij vertellen je er in dit artikel alles over! Zo gaan we in op onder andere het Lewis Hamilton vermogen, wie Lewis precies is en hoe hij aan dit denderende vermogen is gekomen.

En dat is dan nog niet alles. Wij zijn ook op onderzoek uitgegaan naar het maandsalaris van Lewis. Die vind je ook terug op deze pagina. Al nieuwsgierig geworden naar het Lewis Hamilton vermogen? Scrol dan gauw naar beneden om meer te weten te komen!

Wat is het vermogen van Lewis Hamilton?

Dus: wat is het Lewis Hamilton vermogen? Wij hebben het voor je uitgezocht. En we waarschuwen je alvast. Dit gaat namelijk om een behoorlijk groot bedrag. Het vermogen van Lewis Hamilton wordt geschat op zo’n 285 miljoen euro. Dat is uiteraard behoorlijk wat geld. We vertellen je later in dit artikel meer over dit vermogen


Wie is Lewis Hamilton?

Oké, die Lewis heeft toch een behoorlijk vermogen. Echt behoorlijk. Maar wie is hij eigenlijk? Lewis Hamilton is een F1 (formule 1) coureur. Hij maakte zijn debuut al in 2007. Dit deed hij bij McLaren. Slechts één jaar later werd hij al wereldkampioen. 

En dit was het begin van een prachtige carrière. Vijf jaar later, in 2013, maakte hij de overstap naar Mercedes. Destijds was dat niet één van de beste teams, maar desondanks hield dat Hamilton niet tegen. Vanaf 2014 tot en met 2020 was hij de allerbeste. Hij werd ieder jaar weer kampioen, en slechts één keer tweede.

Lewis Hamilton heeft geen kinderen en overigens ook géén vrouw. Hij heeft met meerdere dames een relatie gehad, en is de afgelopen tijd gespot OnlyFans-model Janet Guzman. Of hij momenteel in een relatie heeft of niet is onbekend.

Waar heeft Lewis Hamilton zijn vermogen aan verdiend?

De Lewis Hamilton Net Worth is eentje waar je mond nog net niet van open valt. Maar hoe is hij aan zo ontzettend veel geld gekomen? Zijn grootste inkomstenbron is natuurlijk zijn carrière als F1 coureur. Zoals je misschien weet is dit sowieso een sport waarbij met een hoop geld wordt gesmeten. Daarna verdient hij met meerdere sponsorships ook nog een aardig zakcentje, evenals met betaalde Instagram posts.

Hoeveel verdient Lewis Hamilton per maand?

Tot slot zijn we ook nog op onderzoek uitgegaan naar het salaris dat Hamilton per maand krijgt. In 2021 tekende hij een tweejarig contract bij Mercedes ter waarde van 55 miljoen dollar. Dat komt dus neer op 27,5 miljoen dollar per jaar. Per maand is dit bijna 2,3 miljoen dollar. In euro’s is dit ook bijna 2,3 miljoen euro.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>