• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Liverpool vs Manchester United: Odds, Aantal goals en Winstverwachting – 19-04-2022

Liverpool vs Manchester United: Odds, Aantal goals en Winstverwachting – 19-04-2022

Liverpool en Manchester United gaan het weer tegen elkaar opnemen! The North West Derby gaat gespeeld worden op dinsdagavond 19 april in het magische Anfield.

Voor Liverpool een gigantisch belangrijke wedstrijd om het spoor van concurrent Manchester City te volgen in strijd om het kampioenschap. Voor Manchester United weer erg belangrijk om nog een plek in de felbegeerde Champions League te krijgen.

Voor elke voetballiefhebber dus een wedstrijd om naar uit te kijken en misschien ook wel om een wedje te plaatsen. Wij van Wedbureaus.nl helpen je graag een handje bij het op op doen van interessante Liverpool - Manchester United odds en tips.

Lees hieronder meer...

Liverpool vs Manchester United odds

Full-Time

1

X

2

X

X

X

Betcity review

1,45

4,70

6,75

wedden op feyenoord

1,44

4,55

6,05

Swipe naar rechts>>>


Wie zal er winnen: Liverpool of Manchester United?

Hier hebben wij een kort en krachtig antwoord op: Liverpool. Het is het team wat gewoon het meest in vorm is. Manchester United is dat namelijk totaal niet.

Ook de bookmakers beschouwen Liverpool als de favoriet. Voor een driepunter van het team van Jurgen Klöpp ontvang je 1,45 x je inzet. Voorspel je een gelijkspel? Dan zijn de hoogste odds 4,70 x. Bij winst van het team van Cristiano Ronaldo ontvang je maar liefst 6,75 x je ingezette euro terug. 

Iets om ook in het achterhoofd te houden: eerder dit seizoen speelde Manchester United thuis tegen Liverpool en kreeg toen dikke klop. Het werd maar liefst 0-5 voor Liverpool. Mohammed Salah scoorde een hattrick.

Liverpool vs Manchester United aantal goals / expected goals

Aan de hand van de statistieken denken we dat er meer dan 2 doelpunten gescoord gaan worden. Liverpool scoort gemiddeld 2,5 goals per wedstrijd. Manchester United krijgt gemiddeld 1,5 doelpunt tegen per wedstrijd, en dat zal tegen Liverpool minimaal net zo hoog zijn. Best veel tegengoals gemiddeld voor één van de rijkste clubs ter wereld.

Liverpool vs Manchester United schoten op doel

Ook deze statistiek hebben we voor je verzameld:
- Liverpool: 16 schoten per wedstrijd, waarvan 6,5 op doel
- Manchester United: 12,5 schoten per wedstrijd, waarvan 5 op doel

 Een totaal aantal schoten op doel van "Over 10,5" is dus niet eens zo'n gekke gok.


Liverpool vs Manchester United Odds: interessante quoteringen

We hebben verschillende bookmakers met elkaar vergeleken en zo de beste quoteringen geselecteerd. De odds van BetCity, TOTO en Bet365 hebben we bekeken en daarvan de hoogste in een handig overzicht gezet. Bekijk de tabel met Liverpool - Manchester United odds hieronder.

Weddenschap

Quotering

Beide teams scoren: Ja

1,72

Totaal aantal goals Liverpool: Over 2,5

2,50

Liverpool scoort in beide helften: Ja

2,08

Sadio Mané scoort: Ja

2,55

Cristiano Ronaldo scoort: Ja

3,50


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>