Manchester City vs Manchester United Voorspelling & Wedtips [02-10-2022]

Na de interlandperiode kan eindelijk weer de Eredivisie beginnen! PSV bezit sinds vorige speelronde de 1ste plek en moeten nu op bezoek gaan bij het altijd lastige Cambuur. Voor deze interessante wedstrijden hebben we tips en voorspellingen voor je op een rijtje gezet!

Het is een zaterdagmiddag wedstrijd om 16:30 uur. Cambuur zit een slechte periode, maar maakt het topploegen thuis vaak wel lastig. PSV probeert de goede overwinning op Feyenoord een vervolg te geven. Daarom belooft het in ieder geval een leuke wedstrijd te worden.

Wedbureaus.nl heeft een uitgebreide analyse gedaan voor Manchester City - Manchester United en daarbij 3 wedtips opgesteld. Maar allereerst hebben we een super interessante Super Odd voor je gevonden bij de bookmaker Circus. Ons advies = om je kans te grijpen en deze exclusieve Super Odd zeker niet te laten liggen!

? Super Odd bij Circus ?
Krijg 50x je inzet bij Beide Teams Scoren (max. inzet €1)
Speciaal voor nieuwe spelers - stort min. €10


Wedtips Manchester City - Manchester United

We hebben de 3 tips hieronder voor je op een rijtje gezet. Het zijn 2 ploegen die graag willen voetballen en voor de overwinning gaan. Voor beide ploegen is het ook een hele belangrijke wedstrijd. Deze tips kunnen je helpen om de wedstrijd nog leuker te beleven.

Tip 1: BTTS - Beide teams scoren JA

Tip 2: Beide teams scoren JA

Tip 3: Cody Gakpo scoort


Voorspellingen Manchester City - United

Het team van Wedbureaus.nl heeft een goede analyse gedaan en daarom kunnen we met 100% zekerheid zeggen dat we achter onze tips staan. Zo hebben we ook naar statistieken en odds gekeken. We zullen hieronder nog dieper ingaan op de tips.

Tip 1: BTTS - Beide Teams Scoren JA

Manchester City scoort aan de lopende band in de Premier League. Zij hebben de meeste goals van allemaal met 23 doelpunten in 6 wedstrijden. Manchester United maakt er minder, maar scoort gemiddeld wel 1,33 goals per wedstrijd. Met de aanwinst Antony en Rashford & Sancho in vorm, voorspellen we ook min. 1 goal van United tegen City. 'Beide Teams Scoren' lijkt ons dus erg aannemelijk en de moeite waard voor een bet.

Circus is een goede bookmaker en heeft de beste quotering voor deze BTTS-weddenschap. Profiteer nu van de welkomstbonus bij Circus waarbij je als nieuwe speler nu 50X je inzet op deze weddenschap kan winnen. De enige voorwaarden zijn dat je minimaal €10 op je nieuwe account moet storten en maximaal €1 op deze weddenschap kan zetten. Geldopname doen? Dan hoef je alleen maar jouw gestorte bedrag 1x rond te spelen.

Tip 1: BTTS - Beide teams scoren JA

Tip 2: Beide teams scoren NEE

We hebben net al aangegeven dat Cambuur op dit moment niet in goede doen is. Ook tegen de kleinere ploegen hebben ze dit seizoen nog niet kunnen winnen. Ze moeten nog hun draai vinden dit seizoen. Met het aanvallende spel kunnen ze weinig kansen krijgen dit duel. Daarbij hebben ze slechts 5 keer gescoord dit seizoen dus het kan zomaar dat alleen PSV gaat scoren.

Voor deze weddenschap hebben we de beste quotering gevonden bij Holland Casino. Met een odd van 2.10 wordt het ingezette bedrag meer dan verdubbelt.

Tip 2: Beide teams scoren NEE

Tip 3: Cody Gakpo scoort

Cody Gakpon en Xavi Simons zijn dit seizoen de sterspeler van PSV en dat laten ze ook zien in de statistieken. Bijna bij elk doelpunt zijn ze betrokken. Gakpo is ook de speler die de penalty's neemt. Zo heeft hij al 9 doelpunten gemaakt en is hij heel erg aanwezig. Daarom zal het dus zeker niet gek zijn als hij op zoek gaat naar doelpunten tegen Cambuur.

De beste odd hebben we ditmaal gevonden bij Betcity. Met een quotering van 1.98 kan je uiteindelijk een leuk lijstje maken. 

Tip 3: Cody Gakpo scoort


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op Cambuur - PSV gaat nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • De laatste 5 ontmoetingen tussen deze 2 ploegen werden allemaal gewonnen door PSV. De grootste uitslag was een 0-6 overwinning.
  • De meestvoorkomende uitslag tussen Cambuur - PSV is 1-2. Het is 3 keer deze uitslag geworden.
  • Op dit moment staat PSV op de 1ste plek in de Eredivisie. Cambuur staat op de 17e plek.

Wedden op Manchester City - United

We hebben dus een uitgebreide analyse gedaan bij de verschillende bookmakers. Zo hebben we de 3 tips bij elkaar kunnen verzamelen. PSV wordt gezien als de grote favoriet en is ook heel erg in vorm en daarom zal een grote overwinning ook niet gek zijn. Cambuur daarentegen is niet in vorm en ze hebben dit seizoen niet veel doelpunten gemaakt. Cody Gakpo is dit seizoen de sterspeler en heeft al veel doelpunten gemaakt en gaat dit ook tegen Cambuur proberen.

De bookmakers zien PSV ook als de grote favoriet. Ze hebben namelijk een lage quotering van slechts 1.29. Een gelijkspel kan je al wat meer opleveren aangezien die weddenschap een odd heeft van 6.40. Met een overwinning van Cambuur kan je echt een mooi bedrag verdienen. Je krijgt hier namelijk 9.50x je ingezette bedrag terug.

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere? Bekijk hieronder de welkomstbonussen per bookie en kies de beste! ↓

De bonus is alleen van toepassing op nieuwe spelers. 18+ Speel verantwoord


Onze verwachting voor Manchester City - Manchester United

Wij delen de mening van de bookmakers en zien PSV ook als de grote favoriet. Tegen kleinere ploegen hebben ze het dit seizoen zeer goed gedaan. Daarbij proberen ze ook het momentum van de vorige overwinning mee te nemen naar Friesland.

Cambuur is dit seizoen nog niet op schot te hebben en ze lijken het moeilijk te krijgen. Ze hebben hun draai nog niet gevonden en tegen een ploeg als PSV ga je maar weinig kansen krijgen. Ze hebben namelijk een hele sterke defensie.

Cody Gakpo hebben we al in onze wedtips verwerkt en het is zeker een spelers om in de gaten te houden. Je kan ook denken aan Xavi Simons.

Kortom, wij denken dat het een gemakkelijke middag gaat worden voor PSV. Ze hebben namelijk meer dan genoeg kwaliteit om Cambuur te verslaan.

? Super Odd bij Circus ?
Krijg 50x je inzet bij PSV winst (max. inzet €1)
Speciaal voor nieuwe spelers - stort min. €10

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>