• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tickets
  • /
  • Manchester United vs Arsenal Tickets en Kaarten – (04-09-2022)

Manchester United vs Arsenal Tickets en Kaarten – (04-09-2022)

Kaartverkoop Manchester United - Arsenal

De topper tussen Manchester United en Arsenal vindt al vrij vroeg in het nieuwe seizoen plaats: zondag 4 september 2022 om 16:30 uur. Wil jij daarbij het team van coach Erik ten Hag in actie zien en spelers als Eriksen, Martínez en Christiano Ronaldo bewonderen?

Als jij erbij wil zijn, raden we je aan om dit artikel goed door te lezen. Zo kom je erachter waar en hoe je het beste tickets kunt kopen. Klik op de oranje knop hieronder om naar de pagina van beschikbare Manchester United - Arsenal tickets te gaan.


Man United Arsenal tickets

Als je geen seizoen- of clubkaart van Manchester United hebt, is het vaak erg moeilijk om aan kaartjes te komen. Dat is zéker het geval bij wedstrijden tegen topclubs als Arsenal. Gelukkig hebben wij hier een goed alternatief voor.

Ticketsite P1 Travel is een Official Reseller van Manchester United waar jij veilig kaarten kan kopen. Bij Manchester United - Arsenal kun je erbij zijn voor een prijs vanaf 284 euro. De zitplaatsen zijn altijd naast elkaar en je ontvangt officiële e-tickets. Ook heb je Lounge toegang waar je snacks en drankjes kunt halen en beschik je over luxe beklede stoelen!

Kies welk pakket je wil. Ga je voor The Sports Bar of International Suite, of zelfs nog beter? Als je op de oranje knop hieronder klikt, kom je op de website van P1 Travel terecht en zie je alle mogelijkheden. Je kunt upgraden voor zo gek je het niet kan bedenken!


Kaarten Manchester United - Arsenal

Bepaal dus wat je budget is een haal je kaartjes voor deze topper. Als je kaarten hebt gescoord voor Manchester United vs Arsenal, betekent het dat je een bezoek gaat brengen aan het magische Old Trafford. Dit stadion is een ware belevenis!

Waar je ook zit in het stadion, op elke plek heb je fantastisch zicht op het veld! We hebben alvast wat leuke info voor je als je een wedstrijdbezoek aan United gaat brengen:

Statistieken Old Trafford

Plaats: Manchester
Capaciteit: 76.500 toeschouwers

Geopend: 19 februari 1910

Grootte veld: 105 x 68 m

Bijnaam: Theatre of Dreams


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>