Manchester United vs Tottenham Voorspelling & Wedtips [19-10-2022]

Voor de Premier League staat er weer een midweekse speelronde op het programma en er wordt ook een echte kraker gespeeld. Manchester United en Tottenham nemen het namelijk tegen elkaar op. We hebben voor deze leuke wedstrijd ook wat tips en voorspellingen voor je klaarliggen.

De wedstrijd wordt gespeeld op de Woensdagavond (19 Oktober) om 21:15. Manchester United heeft vorige speelronde punten laten liggen en probeert nu in te lopen op Tottenham. De ploeg uit Londen wilt het weer graag is laten zien in grote wedstrijden.

Het team van Wedbureaus.nl heeft een uitgebreide analyse gedaan voor de wedstrijd. Hierdoor hebben we 3 wedtips verzamelen. Daar zit ook een Super Odd tussen waarmee je 50x je inzet terug kan verdienen!

? Super Odd bij Circus ?
Krijg 50x je inzet als beide teams scoren (max. inzet €1)
Speciaal voor nieuwe spelers - stort min. €10


Wedtips Manchester United - Tottenham

De 3 tips hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet. Tottenham bezit momenteel de 3e plek en Manchester United plek 5. Ze hebben wel een wedstrijd minder gespeeld maar moeten winnen om in het spoor van de top te blijven.

Tip 1: Beide teams scoren

Tip 2: Manchester United Winst

Tip 3: Harry Kane scoort


Voorspellingen Manchester United - Tottenham

Hieronder zullen we de tips uitwerken en zullen we ook precies uitleggen waarom het een tip is. We hebben veel informatie gezocht over de verschillende statistieken en odds. Ook hebben we de beste bookmakers bij de tips gevonden.

Tip 1: Beide teams scoren

We hebben al aangegeven dat het voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd is die ze willen winnen. Dit betekent dat beide ploegen aanvallend gaan spelen en dat er dus veel kansen gaan komen. In de laatste 5 wedstrijden tussen deze ploegen werd er in 4 wedstrijden door beide ploegen gescoord. Dat is dus een zeer goede voorbode!

De Super Odd hebben we gevonden bij de bookmaker Circus. Voor deze weddenschap krijg je 50.00x je ingezette bedrag terug. Met een nieuw account hoef je alleen 10 euro op het account te storten. Je kan met maximaal 1 euro op deze weddenschap spelen. Geldopname doen? Dan hoef je alleen maar jouw gestorte bedrag 1x rond te spelen.

Tip 1: Beide teams scoren

Tip 2: Manchester United Winst

Manchester United presteert dit seizoen nog zeer wisselvallig maar het lijkt wel elke speelronde beter te worden. Hierbij moeten ze deze wedstrijd winnen en hebben ze het thuisvoordeel. Thuis zijn ze erg sterk en hebben ze ook al van Liverpool gewonnen. Ze hebben ervaren spelers die zich willen bewijzen en daarom zal een overwinning dus niet gek zijn.

We hebben meerdere bookmakers bekeken en de beste quotering hebben we gevonden bij Holland Casino. Hier krijg je namelijk 2.40x je inzet terug!

Tip 2: Manchester United Winst

Tip 3: Harry Kane scoort

Tottenham mag zeker niet onderschat worden en ze hebben ook hele goede spelers. Vorige speelronde hadden ze nog overtuigend gewonnen van Everton. Één van die sterspelers is Harry Kane die dit seizoen goed op dreef is. Hij heeft dit seizoen al 10 keer gescoord en laat het vaak zien in grote wedstrijden zoals tegen Manchester United.

De beste quotering hebben we gevonden bij Betcity. Dit is een goede bookmaker waar de weddenschap een odd heeft van 2.55.

Tip 3: Harry Kane scoort


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op Manchester United - Tottenham gaat nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • In de laatste 5 ontmoetingen tussen deze 2 ploegen werd er 3 keer gewonnen door Manchester United. 1 keer won Tottenham en de andere keer werd het een gelijkspel.
  • De meest voorkomende uitslag tussen Manchester United - Tottenham is 1-0. Het werd 7 keer deze uitslag.
  • Tottenham heeft in de laatste 5 uitwedstrijden op rij weten te scoren.

Wedden op Manchester United - Tottenham

Met onze uitgebreide analyse hebben we dus 3 wedtips kunnen verzamelen voor Manchester United - Tottenham. Beide ploegen moeten deze wedstrijd winnen en zullen dus ook de aanval opzoeken. Ze zullen hierdoor genoeg kansen krijgen. Manchester United heeft wel het thuisvoordeel en een overwinning is heel erg belangrijk. Harry Kane is volgens velen één van de beste spelers van de wereld en wilt graag laten zien tegen Manchester United dat dit nog steeds zo is.

De ploegen liggen redelijk dichtbij elkaar en dat is wel te zien aan de quoteringen. Zo heeft een overwinning van Manchester United een odd van 2.40. Dit hebben we ook in onze wedtips verwerkt. Een gelijkspel levert je 3.60x het ingezette bedrag op. Maar het kan ook zomaar zijn dat Tottenham wint en dat heeft weer een quotering van 2.86. Het ligt dus dichtbij elkaar.

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere? Bekijk hieronder de welkomstbonussen per bookie en kies de beste! ↓

De bonus is alleen van toepassing op nieuwe spelers. 18+ Speel verantwoord


Onze verwachting voor Manchester United - Tottenham

Het is een lastige wedstrijd om goed te voorspellen maar we houden heel erg rekening met het thuisvoordeel. Daarom vinden wij Manchester United de favoriet om deze wedstrijd te winnen. Hierbij hebben ze ook meer druk voor deze wedstrijd.

Dit kan ze helpen om de wedstrijd over de streep te trekken. Ze hebben ook veel nieuwe spelers gehaald die zich willen bewijzen. Tottenham heeft ook een zeer goed team en zal het ze lastig maken. Ze zullen dan ook zelf veel kansen krijgen.

De sterspeler Harry Kane hebben we net al benoemd in onze wedtips. Er kan ook gedacht worden aan Antony die het seizoen goed begonnen is.

Kortom, onze voorspelling is dat het een spannende wedstrijd gaat worden met veel kansen. Uiteindelijk zal Manchester United toch te sterk zijn.

? Super Odd bij Circus ?
Krijg 50x je inzet als beide teams scoren  (max. inzet €1)
Speciaal voor nieuwe spelers - stort min. €10

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>