Napoli vs Ajax Voorspelling & Wedtips [12-10-2022]

De groepsfase van de Champions League wordt in recordtempo afgerond en het is alweer tijd voor de 4e speelronde. Ajax moet het verlies van vorige week goedmaken maar op dit moment lijkt Napoli onverslaanbaar. Voor deze leuke wedstrijden hebben we ook wat tips en voorspellingen voor je.

Deze wedstrijd wordt gespeeld op de Woensdagavond (12 Oktober) om 18:45. Napoli gaat aan kop en probeert deze plek te behouden. Voor Ajax is het een hele belangrijke wedstrijd aangezien ze anders verdrongen worden naar de Europa League.

Het team van Wedbureaus.nl heeft uitgebreide analyse gedaan voor Ajax – Napoli. Op deze manier hebben we 3 wedtips voor je kunnen uitwerken. Hier zit ook een Super Odd bij en daar kan je 50x je inzet terugkrijgen.

? Super Odd bij Circus ?
Krijg 50x je inzet bij doelpunt van Ajax (max. inzet €1)
Speciaal voor nieuwe spelers - stort min. €10


Wedtips Napoli - Ajax

Hieronder hebben we de 3 wedtips voor je op een rijtje gezet. We hebben informatie opgezocht over de statistieken en de beschikbare odds. Deze wedstrijd is in ieder geval heel belangrijk voor deze klassieke voetbal ploegen.

Tip 1: Ajax scoort

Tip 2: Napoli wint en beide teams scoren

Tip 3: Dusan Tadic meer dan 0.5 Schoten op doel


Voorspellingen Napoli - Ajax

Hieronder zullen we uitleggen waarom het precies tips zijn. Daardoor staan we ook met 100% zekerheid achter onze tips. We hebben ook naar de verschillende bookmakers gekeken en zo hebben we de beste odds voor je kunnen vinden.

Tip 1: Ajax scoort

Ajax heeft dit seizoen in totaal 12 wedstrijden gespeeld. In al deze wedstrijden wist het te scoren. Dit gebeurde ook als ze verloren. Ze hebben ook een hele goede voorhoede die altijd kansen krijgt. Daarbij moeten ze deze wedstrijd winnen om nog kans te maken om door te gaan. Dit betekent dat ze veel de aanval gaan opzoeken en daardoor hopelijk veel kansen krijgt. Het zal dus niet gek zijn als ze een doelpunt scoren.

Net hebben we al aangegeven dat we een Super Odd hebben gevonden en dat is voor deze weddenschap! Je krijgt maar liefst 50.00x je inzet terug. Als nieuwe speler moet je 10 euro op het account storten en kan je maximaal met 1 euro spelen. Geldopname doen? Dan hoef je alleen maar jouw gestorte bedrag 1x rond te spelen.

Tip 1: Ajax scoort

Tip 2: Napoli wint en beide teams scoren

Napoli heeft dit seizoen laten zien een hele sterke ploeg te zijn. Ze zijn nog ongeslagen en gaan kop in de groep. Met de nieuwe spelers laten ze goed voetbal zien en spelen ze met veel vertrouwen. Ajax daarentegen moet winnen en gaat ook opzoek naar doelpunten. Het thuisvoordeel kan Napoli helpen naar een overwinning maar Ajax laat dit niet zomaar gebeuren.

We hebben de beste quotering gevonden bij Holland Casino. Hier krijg je namelijk 2.75x je inzet terug. Je kan hiermee dus een mooi lijstje maken.

Tip 2: Napoli wint en beide teams scoren

Tip 3: Dusan Tadic meer dan 0.5 Schoten op doel

We hebben net al aangegeven dat Ajax opzoek gaat naar veel doelpunten aangezien ze de wedstrijd moeten winnen. De sterspelers moeten dan op zoek en denk bijvoorbeeld aan Dusan Tadic (die ook de penalty’s neemt). Hij is de aanvoerder die zichzelf zal willen bewijzen. Voor deze weddenschap hoeft hij maar 1 schot op doel te hebben en voor een aanvallend ingestelde spelers is dit niet veel.

De beste odd hebben we ditmaal gevonden bij Betcity. Dit is een goede bookmaker en hier krijg je 2.20x je inzet terug.

Tip 3: Dusan Tadic meer dan 0.5 Schoten op doel


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op Napoli - Ajax gaat nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • Napoli is dit seizoen nog ongeslagen. Dit geldt voor de Champions League en de Serie A. Er werd slechts 2 keer gelijk gespeeld.
  • Ajax heeft de vorige speelronde in de Eredivisie weer gewonnen. Hiervoor hadden ze 4 wedstrijden (alle competities) achter elkaar niet gewonnen.
  • De ploeg uit Napels scoort gemiddeld 2.16 keer per thuiswedstrijd. Voor Ajax geldt dit 2 keer per uitwedstrijd.

Wedden op Napoli Ajax

We hebben dus een uitgebreide analyse gedaan naar Napoli – Ajax. Hierdoor hebben we 3 wedtips voor je kunnen vinden. Ajax heeft in elke wedstrijd gescoord dit seizoen. Hierbij moeten ze op jacht gaan naar de overwinning dus ze krijgen genoeg kansen om te scoren. Napoli heeft dit seizoen nog niet verloren en kan een grote stap zetten naar overwintering. Het zal dus zeker niet gek zijn als ze deze wedstrijd winnen. Dusan Tadic zal zich graag willen bewijzen en zal dus actief op zoek gaan naar een doelpunt.

Het is goed te zien dat Napoli bij de bookmakers de favoriet is om deze wedstrijd te winnen. Ze hebben namelijk een quotering van 1.63. Een gelijkspel heeft alweer een hogere quotering. Dit heeft namelijk een odd van 4.40. Verwacht je toch een stunt van Ajax? Dan krijg je 4.90x je ingezette bedrag terug.

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere? Bekijk hieronder de welkomstbonussen per bookie en kies de beste! ↓

De bonus is alleen van toepassing op nieuwe spelers. 18+ Speel verantwoord


Onze verwachting voor Napoli - Ajax

Het team van Wedbureaus.nl ziet Napoli ook als de favoriet om deze wedstrijd te winnen. Ze lijken onverslaanbaar en spelen elke wedstrijd goed. Daarbij hebben ze ook het thuisvoordeel dat ze kan helpen naar een overwinning.

Ajax is nog zoekende naar z’n goede vorm en op dit niveau wordt dat afgestraft. Vorige speelronde hebben ze wel gewonnen in de Eredivisie maar het ging zeer moeizaam. Onze verwachting is dat Napoli dan ook te sterk zal zijn.

Het team werkt als een collectief maar ze hebben ook goede individuele spelers. Denk aan Khvicha Kvaratskhelia die ook vorige wedstrijd tegen Ajax scoorde.

Onze voorspelling is dat het een leuke wedstrijd wordt tussen 2 aanvallende ploegen maar dat Napoli toch zal winnen.

? Super Odd bij Circus ?
Krijg 50x je inzet bij doelpunt van Ajax (max. inzet €1)
Speciaal voor nieuwe spelers - stort min. €10

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>