• Home
  • /
  • WK 2022
  • /
  • Nederland vs Ecuador Tickets & Kaarten – WK 2022

Nederland vs Ecuador Tickets & Kaarten – WK 2022

Ben jij opzoek naar kaarten voor het Nederlands elftal op het WK? Dan is dit de uitgelezen kans om tickets voor Nederland - Ecuador te scoren! Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie en tickets omtrent de WK wedstrijd Nederland vs Ecuador.

Het duel tussen Nederland en Ecuador wordt gespeeld op vrijdag 25 november 2022. De aanvangstijd is 17:00 uur Nederlandse tijd, wat plaatselijke tijd in Qatar 19:00 uur is. Deze tweede poulewedstrijd van het Nederlands elftal wordt gespeeld in stadion Khalifa International in Doha.

Na Senegal lijkt Ecuador de tegenstander waar het team van Louis van Gaal de meeste moeite mee zal hebben. Klik op de oranje knop hieronder als je aanwezig wil zijn bij deze spannende WK wedstrijd in Poule A.


Nederland - Ecuador tickets

Na de loting is bepaald dat Nederland - Ecuador de tweede wedstrijd in de poule is, na Nederland - Senegal. De wedstrijd tegen Ecuador is erg en trek en via de FIFA kanalen is het erg moeilijk om aan tickets te komen. Gelukkig hebben wij een betrouwbare partij voor je gevonden waar je alsnog gewoon je Nederland Ecuador tickets kunt kopen. 

LiveFootballTickets is een goede en veilige website waar je WK tickets kunt kopen. Kaarten voor deze wedstrijd zijn verkrijgbaar voor prijzen vanaf £145 (165 euro) per stuk. Na aankoop worden de tickets online via de e-mail naar je toe gestuurd.

Wanneer je op de oranje knop hieronder drukt, kun je zien welke plekken in het stadion nog beschikbaar zijn. Kies een vak/categorie en klik aan hoeveel tickets je wil kopen.


Kaarten kopen Nederland vs Ecuador

Als je kaarten koopt voor Nederland vs Ecuador, dan heb je toegang tot het Khalifa International Stadium in Doha. Speciaal voor het WK is dit stadion omgebouwd tot een moderne voetbaltempel. Om je alvast wat voor te bereiden op een bezoek, hebben we wat leuke informatie over het stadion verzameld:

Statistieken Khalifa International Stadium

Plaats: Doha, Qatar
Capaciteit: 45.000 toeschouwers
Bouwjaar: 1973-1976
Opening: 1976 en 2017

Vernoemd naar: de emir van Qatar, Khalifa bin Hamad al-Thani


Veelgestelde vragen over tickets voor Nederland - Ecuador

Wat kosten de goedkoopste tickets voor Nederland - Ecuador?

Nederland - Ecuador tickets zijn verkrijgbaar vanaf £145, omgerekend zo'n 165 euro per stuk. WK Tickets voor het Nederlands elftal zijn erg in trek en daar betaal je dan ook voor. De goedkoopste tickets zijn te vinden achter de doelen. Bekijk snel welke vakken er nog over zijn.

Wat zijn de prijzen van de duurste Nederland vs Ecuador tickets?

De duurste tickets voor Nederland vs Ecuador zijn op het moment van schrijven tussen de £350 en £450 per stuk. Omgerekend is dit grof gezegd tussen de 400 en 520 euro. Je betaalt er wat voor, maar je hebt dan ook meteen de allerbeste plekken in het stadion. Je neemt dan namelijk plaats in Categorie 1 op de lange zijde voor het beste zicht. Klik op één van de oranje knoppen en bekijk welke vakken er nog over zijn.

Waar kun je Nederland - Ecuador tickets kopen?

Om kaarten voor Nederland - Ecuador te kopen, verwijzen wij je door naar LiveFootballTickets.com. LiveFootballTickets is een betrouwbare online ticketverkoop website uit Engeland waar Wedbureaus.nl mee samenwerkt. Waarom? Tickets zijn betaalbaar en worden gegarandeerd veilig (online) geleverd. Ook kun je bij vragen altijd bij de klantenservice terecht. Erg fijn is dat.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>