• Home
  • /
  • WK 2022
  • /
  • Nederland vs Qatar Tickets & Kaarten – WK 2022

Nederland vs Qatar Tickets & Kaarten – WK 2022

Als jij opzoek bent naar Nederlands vs Qatar tickets, dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina vind je belangrijke informatie over de wedstrijd en waar je tickets kunt kopen voor Nederland - Qatar.

Het duel tussen het Nederlands elftal en gastland Qatar wordt gespeeld dinsdag 29 november 2022 om 16:00 uur. Plaatselijke tijd in Qatar is dat 18:00 uur. Deze derde en laatste poulewedstrijd wordt gespeeld in het Al Bayt stadion in Al Khor.

Op papier lijkt Qatar de eenvoudigste tegenstander waar het team van Louis van Gaal mee te maken krijgt op het WK. Zal er een monsterscore inzitten?
Klik op de oranje knop hieronder als je aanwezig wil zijn bij deze wedstrijd vs Qatar!


Nederland - Qatar tickets

Na de loting is bepaald dat Nederland - Qatar de laatste wedstrijd in Poule A is. Nederland - Senegal en Nederland - Ecuador zijn de poulewedstrijden die dan al gespeeld zijn.

Aangezien Qatar het gastland is, is de wedstrijd tegen hen erg populair. Veel locals willen erbij zijn en de Oranje Leeuwen zien schitteren. Het nadeel is dat hierdoor tickets voor Nederlanders moeilijker te krijgen zijn of voor veel geld te koop. Naast de FIFA kanalen zijn er gelukkig nog andere websites waar je Nederland Qatar kaarten kan kopen.

LiveFootballTickets is een goede en betrouwbare website voor WK tickets. Kaarten voor de wedstrijd tegen Qatar zijn verkrijgbaar vanaf £190 (220 euro) per stuk. Na aankoop worden de tickets veilig online per e-mail naar je toe gestuurd.

Wanneer je op de oranje knop hieronder drukt, kun je zien welke plekken in het stadion nog beschikbaar zijn. Kies een vak/categorie en klik aan hoeveel tickets je wil kopen.


Kaarten kopen Nederland vs Qatar

Als je kaarten koopt voor Nederland vs Qatar, heb je toegang tot het Al Bayt Stadium in Al Khor. Het stadion is speciaal gebouwd voor dit Wereldkampioenschap. Om je alvast wat voor te bereiden op een bezoek, hebben we wat leuke info over het stadion verzameld:

Statistieken Al Bayt Stadium

Plaats: Al Khor, Qatar
Capaciteit: 60.000 toeschouwers
Bouwjaar: 2014-2021
Opening: 30 november 2021


Veelgestelde vragen over tickets voor Nederland - Qatar

Wat kosten de goedkoopste tickets voor Nederland - Qatar?

Nederland - Qatar tickets zijn verkrijgbaar vanaf £190, omgerekend zo'n 220 euro per stuk. WK Tickets voor het Nederlands elftal zijn erg in trek en daar betaal je dan ook voor, zeker tegen gastland Qatar.
De goedkoopste tickets zijn te vinden achter beide doelen. Bekijk snel welke vakken er nog over zijn door te klikken op de oranje knoppen.

Wat zijn de prijzen van de duurste Nederland vs Qatar tickets?

Op het moment van schrijven kosten de duurste Nederland vs Qatar tickets rond de £700 en £800 per stuk. Omgerekend is dit zo'n 800-920 euro.

Het is duur, maar je hebt dan ook meteen de allerbeste plekken in het stadion. Je neemt dan namelijk plaats in Categorie 1 op de lange zijde en hebt dan het beste zicht. Klik op één van de oranje knoppen en bekijk welke vakken er nog over zijn.

Waar kun je Nederland - Qatar tickets kopen?

Om kaarten voor Nederland - Qatar te kopen, verwijzen wij je door naar LiveFootballTickets.com. LiveFootballTickets is een betrouwbare online ticketverkoop website uit Engeland waar Wedbureaus.nl mee samenwerkt. Waarom? Tickets zijn betaalbaar en worden gegarandeerd veilig (online) geleverd. Bij vragen kun je gewoon bij hun klantenservice terecht.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>