Nederland vs Qatar Voorspelling & Wedtips [29-11-2022]

Het is weer tijd voor een wedstrijd van het Nederlands elftal op het Wereldkampioenschap. Ze nemen het op tegen het gastland Qatar dat al uitgeschakeld is. Voor Nederland is dit een belangrijke wedstrijd. Daarom hebben we ook wat tips en voorspellingen voor je.

Het is een Dinsdagmiddag (29 November) wedstrijd om 16:00. Nederland wist in de vorige speelronde niet te winnen van Ecuador. Daarbij was het spel ook heel matig en deze wedstrijd moet dat ook echt beter. Ze willen 1ste worden in de poule en daarom is dit een belangrijke wedstrijd!

Wedbureaus.nl heeft dus een goede analyse gedaan voor Nederland - Qatar. Op deze manier hebben we 3 wedtips verzameld en uitgewerkt. We hebben Unibet en BetCity geselecteerd als beste bookmaker en dat kan je ook zien aan de tips. Hier zit ook nog een Odds Boost bij waarmee je 50.00x je inzet terug kan verdienen!


Wedtips Nederland - Ecuador

We hebben we 3 wedtips hieronder voor je op een rijtje gezet. Voor Qatar is dit geen gelukkig Wereldkampioenschap en ze willen het toernooi goed afsluiten. Nederland probeert daar een stokje voor te steken en gaat zelf ook voor de overwinning.

Tip 1: Nederland Winst

Tip 2: Meer dan 1.5 Goals - Eerste Helft

Tip 3: Cody Gakpo Scoort


Waarom deze tips spelen?

We zullen hieronder de 3 wedtips verder uitwerken. We hebben veel gezocht naar informatie over de verschillende statistieken en odds. Ook hebben we de beste bookmakers bij de weddenschap gevonden. Hierdoor is het dus overzichtelijk voor je.

Hieronder is een geweldige actie van Unibet die je niet zal willen missen! 

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers. 
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Tip 1: Nederland Winst

Nederland wordt als de grote favoriet gezien om deze poule te winnen. Dat komt omdat ze een betere selectie hebben dan alle andere landen. In de eerste 2 wedstrijden is naar voren gekomen dat Qatar niet het gewenste niveau heeft voor dit WK. Als Nederland zakelijk speelt is de kans groot dat ze deze wedstrijd winnen. Ook omdat Qatar nergens meer voor speelt.

We hebben de beste quotering gevonden bij de bookmaker BetCity. Hier krijg je maar liefst 50.00x je inzet terug! Dit is de Odds Boost waar we het eerder over hadden. Als nieuwe speler hoef je alleen 20 euro op het account te storten. Dan kan je met maximaal 1 euro spelen op deze weddenschap!

Tip 1: Nederland Winst

Tip 2: Meer dan 1.5 Goals - Eerste Helft

Ecuador doet ook nog mee om de 1ste plek en daarom gaat doelsaldo ook een rol spelen. Nederland zal dus de aanval opzoeken. Ze hebben goede spelers in de voorhoede waardoor er vaak gescoord kan worden. Het aanvallende spel van Nederland zorgt ervoor dat Qatar ook ruimtes gaat krijgen. Hierdoor belooft het een leuke eerste helft te worden met veel doelpunten.

Ditmaal hebben we de beste odd gevonden bij Unibet. Dit is een goede bookmaker waar je 2.15x je inzet terug kan verdienen!

Tip 2: Meer dan 1.5 Goals - Eerste Helft

Tip 3: Cody Gakpo Scoort

Er zijn maar een paar spelers die echt opstaan dit WK. Dat is onder andere Cody Gakpo die al 2 keer gescoord heeft  op belangrijke momenten. Hij krijgt ook veel vertrouwen van de trainer. Met dit vertrouwen zal hij weer goed gaan spelen tegen Qatar. Qatar heeft ook niet de beste verdediging waardoor Cody Gakpo genoeg kansen gaat krijgen om te scoren.

Voor de laatste tip hebben we ook meerdere bookmakers bekeken. De beste odd hebben we weer gevonden bij BetCity. Hier heeft de weddenschap namelijk een quotering van 2.23.

Tip 3: Cody Gakpo Scoort


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op Nederland - Ecuador gaat nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • Nederland staat eerste in de poule met 4 punten. Qatar staat laatste in de poule en heeft nog geen enkel punt behaald.
  • In de 2 gespeelde wedstrijden wist Nederland 3 keer te scoren. Qatar wist slechts 1 keer het net te vinden.
  • De andere 2 landen in de poule zijn Senegal en Ecuador. Zij nemen het ook tegen elkaar op. Dit gebeurd ook om 16:00.

Wedden op Nederland - Ecuador

We hebben dus een uitgebreide analyse gedaan voor Nederland - Ecuador. Op deze manier hebben we 3 wedtips verzameld. Nederland heeft een beter team en moet winnen om door te gaan. Het zal dus niet gek zijn als dit gebeurt. Daarom belooft het een leuke eerste helft te worden met veel kansen. Dit komt omdat Qatar ook ruimtes gaat krijgen. Cody Gakpo is de sterspeler van het Nederlands elftal. Ook deze wedstrijd gaat hij opzoek naar een doelpunt.

Volgens de bookmakers is Nederland de favoriet om deze wedstrijd te winnen. Ze hebben namelijk een quotering van 1.20. In onze wedtips hebben we een Odds Boost verwerkt waar je voor deze weddenschap 50.00x je inzet terug kan verdienen! Een gelijkspel heeft een odd van 6.75. Denk jij toch dat Qatar gaat winnen? Dan krijg je maar liefst 17.00x je inzet terug.

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere bookmaker?
Bekijk hieronder de beste welkomstbonus die er op dit moment is en claim je Free Bets.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers. 
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+


Onze voorspelling voor Nederland - Ecuador

Ook wij delen de mening van de bookmakers en zien Nederland als de grote favoriet om door te gaan. Ze hebben namelijk een betere selectie. Hierbij spelen ze nog voor een doel (door gaan naar de volgende ronde) en Qatar heeft dat niet.

We denken dat Nederland de wedstrijd scherp zal beginnen en de druk hoog zal opvoeren. Met het aanvallende spel zullen ze veel kansen creëren. Onze verwachting is dat het uiteindelijk een gemakkelijke overwinning wordt voor Nederland.

Nederland heeft ook een aantal hele goede spelers. Denk bijvoorbeeld aan Cody Gakpo die we ook benoemd hebben in onze wedtips.

Onze voorspelling is dat Nederland deze wedstrijd vroeg gaat beslissen. Daarna zullen ze het zakelijk uitspelen en wordt het een grote overwinning.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>