Nederland vs Senegal Tickets & Kaarten – WK 2022

Wil jij aanwezig zijn bij de openingswedstrijd van het Nederlands elftal op het WK? Dan zit je hier goed! Vind via Wedbureaus.nl de beste tickets voor Nederland vs Senegal.

Het duel tussen Nederland en Senegal vindt plaats op 21 november 2022 en wordt afgetrapt om 11:00 uur. Plaatselijke tijd in Qatar betekent dat 13:00 uur. Deze wedstrijd in Poule A wordt gespeeld in het Al Thumama stadion in Doha.

Op papier is Senegal de moeilijkste tegenstander voor Nederland in de groepsfase. Het Nederlands elftal kan bij winst dus al hele goede zaken doen en de eerste stap richting de knock-out fase zetten. Allereerst zal er dus afgerekend moeten worden met de Afrikanen, waar Sadio Mané de absolute sterspeler van is. Hier wil jij toch ook bij zijn?!


Nederland - Senegal Tickets

Na de loting is bepaald dat Nederland - Senegal de openingswedstrijd van het WK is. Nederland - Ecuador en Nederland - Qatar zijn daarna. Deze wedstrijd tegen Senegal is dus ontzettend gewild om te bezoeken. Via de FIFA kanalen is deze topper al zo goed als uitverkocht, maar gelukkig zijn er ook nog andere manieren om aan kaarten te komen. 

Zo is bijvoorbeeld LiveFootballTickets een betrouwbare partij om WK tickets te kopen. Kaarten zijn er verkrijgbaar voor een prijs vanaf £130 (150 euro) per stuk en worden online naar je toe gestuurd.

Wanneer je op de oranje knop hieronder drukt, kun je zien welke plekken in het stadion nog beschikbaar zijn. Kies een vak/categorie en klik aan hoeveel tickets je wil kopen.


Kaarten kopen Nederland vs Senegal

Wanneer je kaarten koop voor Nederland - Senegal, heb je toegang tot een gloednieuw stadion wat speciaal gebouwd is voor het WK. Om je alvast wat voor te bereiden op je bezoek, hebben we wat handige informatie over het stadion verzameld:

Statistieken Al Thumama stadion

Plaats: Doha, Qatar
Capaciteit: 40.00 toeschouwers
Bouwjaar: 2017-2021

Opening: 22 oktober 2021

Vernoemd naar: een lokale de boom; de Al Thumamaboom.


Veelgestelde vragen over tickets voor Nederland - Senegal

Wat kosten de goedkoopste tickets voor Nederland - Senegal?

Nederland - Senegal tickets zijn verkrijgbaar vanaf £130, omgerekend zo'n 150 euro per stuk. WK Tickets voor het Nederlands elftal zijn erg in trek en daar betaal je dan ook voor. De goedkoopste tickets zijn te vinden achter de doelen. Bekijk hier snel welke vakken er nog over zijn.

Wat zijn de prijzen van de duurste Nederland vs Senegal tickets?

De duurste tickets voor Nederland - Senegal zijn op het moment van schrijven tussen de £600 en £900 per stuk. Omgerekend is dit grof gezegd tussen de 700 en 1000 euro. Je betaalt er wat voor, maar je hebt dan ook meteen de allerbeste plekken in het stadion. Je neemt dan namelijk plaats in Categorie 1 op de lange zijde voor het beste zicht. Bekijk hier welke vakken er nog over zijn.

Waar kun je Nederland - Senegal tickets kopen?

Om kaarten voor Nederland vs Senegal te kopen, verwijzen wij je door naar LiveFootballTickets.com. LiveFootballTickets is een betrouwbare online ticketverkoop website uit Engeland waar Wedbureaus.nl mee samenwerkt. Waarom? Tickets zijn betaalbaar en worden gegarandeerd (online) geleverd. Ook kun je bij vragen altijd bij de klantenservice terecht. Erg fijn.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>