Nederland vs Verenigde Staten Voorspelling & Wedtips [03-12-2022]

Het is eindelijk tijd voor de knock-out fase van het Wereldkampioenschap. Nederland neemt het op tegen de Verenigde Staten. Dit land wist te imponeren in de groepsfase. Voor deze spannende wedstrijd hebben we dan ook wat tips en voorspellingen.

De wedstrijd wordt gespeeld op de Zaterdagmiddag (3 December) om 16:00. Nederland ging gemakkelijk door maar wist niet te overtuigen. Veel mensen geven de Verenigde Staten een goede kans om door te gaan. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden.

Wedbureaus.nl heeft een goede analyse gedaan voor deze wedstrijd. Op deze manier hebben we 3 wedtips verzameld en uitgewerkt. We hebben Unibet en BetCity geselecteerd als beste bookmakers. Dit is ook wel te zien aan onze tips. Één van die tips heeft een Odds Boos waarmee je 50.00x je inzet terug kan verdienen!


Wedtips Nederland - Verenigde Staten

Nederland en de Verenigde Staten zijn dit toernooi nog ongeslagen maar die middag moet er toch een land verliezen. Ze hebben allebei zeer goede selecties. We hebben de 3 wedtips hieronder voor je op een rijtje gezet zodat je het goed kan aflezen.

Tip 1: Nederland Winst

Tip 2: Meer dan 0.5 Goals van Nederland - Eerste Helft

Tip 3: Cody Gakpo scoort


Waarom deze tips spelen?

We hebben veel informatie gezocht naar statistieken en odds. Daarom kunnen we met 100% zekerheid zeggen dat we achter onze tips staan. Hieronder zullen we ze dan ook verder toelichten. We hebben ook de beste bookmakers erbij gezocht.

Bekijk eerst deze unieke actie van Unibet! Dit wil je echt niet missen.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers. 
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Tip 1: Nederland Winst

Nederland heeft dit WK nog niet overtuigend gespeeld maar iedereen weet wel dat ze het kunnen. Het is namelijk een ervaren team dat op elk moment kan toeslaan. De Verenigde Staten speelt goed voetbal maar ze hebben het nog niet laten zien op de belangrijkste moment. Dit ervaringsverschil kan ervoor zorgen dat Nederland met de overwinning doorgaat.

We hebben de beste quotering gevonden bij BetCity. Hier kan je namelijk 100.00x je inzet terugverdienen! Dit is de Odds Boost waar we het eerder over hadden. Nieuwe spelers hoeven allen 20 euro op het account te storten. Dan kunnen ze met maximaal 1 euro spelen op deze weddenschap.

Tip 1: Nederland Winst

Tip 2: Meer dan 0.5 Goals van Nederland - Eerste Helft

In het toernooi heeft Nederland 5 keer gescoord en slechts 1 doelpunt tegen gekregen. In 2 wedstrijden wisten ze in de eerste helft te scoren. Ze zijn heel effectief en kunnen de leiding nemen in een wedstrijd. De Verenigde Staten wilt ook aanvallend spelen waardoor er ruimte zal ontstaan voor Nederland. Het zal dus niet gek zijn als ze in de eerste helft scoren.

Ditmaal hebben we de beste odd gevonden bij Unibet. Dit is een goede bookmaker waar je een hoge quotering hebt van 2.05!

Tip 2: Meer dan 0.5 Goals van Nederland - Eerste Helft

Tip 3: Cody Gakpo scoort

De belangrijkste speler van het Nederlands elftal is op dit moment Cody Gakpo. Zo heeft hij al 3 doelpunten gemaakt dit toernooi. Hij heeft laten zien maar één kans nodig te hebben om te scoren. Cody Gakpo staat ook vaak op in grote wedstrijden. Hierdoor proberen teamgenoten hem te vinden. Tegen de Verenigde Staten zal hij weer opzoek gaan naar een doelpunt.

De beste quotering hebben we weer gevonden bij BetCity. Voor de weddenschap krijg je 3.55x je inzet terug! Dit kan je mooi gebruiken voor een lijstje.

Tip 3: Cody Gakpo scoort


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op Nederland - Verenigde Staten gaat nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • Deze landen hebben 4 keer eerder tegen elkaar gespeeld. Nederland wist 3 keer te winnen en de Verenigde Staten won 1 keer.
  • Het waren allemaal vriendschappelijke wedstrijd. Nederland wist hierin 8 keer te scoren. De Verenigde Staten scoorde 5 keer.
  • Beide landen zijn nog ongeslagen op het toernooi. Nederland had 7 punten behaald en de Verenigde Staten had er 5.

Wedden op Nederland - Verenigde Staten

Door onze uitgebreide analyse van de wedstrijd hebben we 3 wedtips verzameld en uitgewerkt. Nederland heeft een betere selectie en het team is meer ervaren. Het zal dus niet gek zijn als ze deze wedstrijd winnen. Hierbij scoren ze vaak in de eerste helft. Tegen de Verenigde Staten gaan ze ook opzoek naar een goede start. Cody Gakpo is de sterspeler van het Nederlands elftal. Hij heeft al 3 keer gescoord en gaat dit kunstje proberen te herhalen Zaterdag.

Nederland is volgens de bookmakers de favoriet om deze wedstrijd te winnen. Ze hebben namelijk een hoge quotering van 2.02. We hebben in onze wedtips al omschreven dat je voor deze weddenschap 100.00x je inzet kan terugverdienen. Een gelijkspel heeft weer een quotering van 3.25. Als de Verenigde Staten wint kan je 4.25 je inzet terugverdienen.

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere bookmaker?
Bekijk hieronder de beste welkomstbonus die er op dit moment is en claim je Free Bets.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers. 
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+


Onze voorspelling voor Nederland - Verenigde Staten

Ook wij vinden Nederland de favoriet om deze wedstrijd te winnen. Ze hebben namelijk een betere selectie met ervaring. Al denken we dat de overwinning niet gemakkelijk zal gaan. Nederland heeft een verdedigende speelstijl waardoor het een spannende wedstrijd kan worden.

De Verenigde Staten gaat de aanval namelijk opzoeken. Voor Nederland kan dit een voordeel zijn aangezien ze nu veel op de counter spelen. Onze verwachting is dat de ervaring de doorslaggevende rol zal spelen. Daarom denken we dat Nederland zal winnen.

Nederland heeft ook een aantal topspelers. Denk aan Cody Gakpo die al 3 keer gescoord heeft en we hebben hem ook benoemd in onze wedtips.

Onze voorspelling is dat het een spannende wedstrijd gaat worden. Er zullen weinig doelpunten vallen maar uiteindelijk wint Nederland.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>