• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Nederland vs Polen voorspelling en Bookmakers – (11-06-2022)

Nederland vs Polen voorspelling en Bookmakers – (11-06-2022)

In de derde poulewedstrijd van de Nations League neemt Nederland het op tegen Polen. Het Nederlands elftal heeft al een goede reeks achter de rug met een overwinning op België en Wales. Polen is iets minder goed bezig: zij verloren afgelopen donderdag met 6-1 van de Belgen.

Het is de eerste thuiswedstrijd van Nederland in de poule. De aftrap vindt plaats op 11 juni 2022 om 20:45 uur. Stadion Feijenoord / De Kuip is de plek waar het team van Louis van Gaal op jacht gaat naar de overwinning tegen Polen.

Ben jij opzoek naar Nederland - Polen voorspellingen, quoteringen en wedtips? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het team van Wedbureaus.nl heeft uitgebreid analyse gedaan en daarbij drie tips opgesteld. Lees snel verder!

Tijdelijke Welkomstbonus bij Betcity: 

Maak een nieuw account aan en krijg 30 keer je inzet bij
een overwinning van Nederland op Polen!

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd


Nederland vs Polen TOTO Tips

In het overzicht hieronder vind je onze Nederland - Polen tips. Wanneer je op de tip klikt zal er een uitleg verschijnen waarom wij denken dat dit een interessante tip is met daarbij de bijbehorende bookmaker.

Tip 1: Nederland wint [3-way Handicap Starts 0-1] (2.12)

Als we kijken naar onze analyse en de odds bij de bookmakers, kunnen we stellen dat Nederland de grote favoriet is voor de winst. Polen heeft net een dikke verliespartij achter de rug tegen België, terwijl Nederland juist weer ruim won van de Belgen. Een weddenschap op Nederland wint + handicap 0-1' levert je een mooie 2.12 keer je inzet op bij Betcity.

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een mooie Odds Boost)

Tip 2: Nederland scoort in beide helften (2.18)

Nederland wist de laatste 11 opeenvolgende wedstrijden te scoren. Polen staat bekend om zijn goede aanval, maar relatief zwakke verdediging. Daarom denken we dat de Oranje Leeuwen hiervan zullen profiteren en in beide helften een doelpunt zullen maken.
De quotering is ook redelijk hoog bij Betcity. Zet je deze tip? Dan krijg je 2.18 keer je inzet.

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een mooie Odds Boost)

Tip 3: Memphis Depay scoort (1.93)

Robert Lewandowski en Memphis Depay zullen de grootste smaakmakers van dit duel worden, mits beiden fit zijn.  Aangezien Memphis Depay de spits in vorm en de vaste penaltynemer is van het Nederlands elftal, noemen wij hem de grootste kanshebber om een doelpunt te maken. Bij Betcity krijg je 1.93 keer je inzet op deze tip!

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een mooie Odds Boost)


Voorspelling Nederland - Polen

Zoals wel duidelijk zien we Nederland als de favoriet. Zowel de aanval als de verdediging zijn in vorm. We kunnen wel stellen dat Nederland tegen België in de sterkste opstelling speelde, en tegen Wales met een B-team. De verwachting is dat Louis van Gaal tegen Polen weer met de sterkste 11 zal spelen, of een mooie mix daarvan.

We benoemen Nederland als grote favoriet voor deze wedstrijd en voorspellen een wedstrijd waarin Nederland met minimaal twee doelpunten verschil zal winnen. Daarom zetten we in op een 3-Way Handicap (Start 0-1). Hier staat een mooie odd tegenover.

Nederland en Polen hebben allebei goede aanvallende kwaliteiten. We kunnen natuurlijk allemaal superspits Robert Lewandowski, die de grootste voetballer ooit van Polen wordt genoemd. Hij scoorde 75 doelpunten in 130 wedstrijden voor het land.

'Wij' hebben, niet te vergeten, Memphis Depay. Bij het Nederlands elftal is hij op zijn plek en bijna altijd wel in vorm. In één van onze tips geven we aan dat Memphis Depay een goal kan scoren. Hij is de vaste penaltynemer en neemt vaak de vrije trappen, maar in dit soort wedstrijden tegen landen met een zwakke verdediging is hij meestal op z'n best.

Tijdelijke Welkomstbonus bij Betcity: 
Maak een nieuw account aan en krijg 30 keer je inzet bij
een overwinning van Nederland op Polen!

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd


Interessante statistieken

  • In 2020 speelde Nederland en Polen 2x tegen elkaar voor de Nations League. Nederland won beide keren
  • Nederland wist in de laatste 11 wedstrijden te scoren en is daarin ongeslagen 
  • Polen scoorde 20 wedstrijden achter elkaar, maar verloor daarvan 5 keer

Wedden op Nederland Polen + verwachting

In dit artikel vind je hierboven onze wedtips en voorspellingen voor Nederland - Polen. Op basis van alle statistieken en de laatste wedstrijdgegevens, verwachten onze experts dat Nederland zal winnen van Polen met doelpunten in beide helften (2.16). Voor dit duel raden we Betcity aan als de beste bookmaker.

Wil je onze 3 tips combineren? Dan staat er mooie quotering van 8.92 op je te wachten! 

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een mooie Odds Boost)

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst met jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere? Dan is de tijdelijke Welkomstbonus bij Betcity erg interessant. Bekijk hieronder de actie ↓

Tijdelijke Welkomstbonus bij Betcity: 

Maak een nieuw account aan en krijg 30 keer je inzet bij
een overwinning van Nederland op Polen!

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>