Over Oddspedia

Oddspedia is een platform waar alles samenkomt wat betreft sportwedstrijden. Als jij iets wil weten over het voetbal, tennis, golf of noem maar op, moet jij bij Oddspedia zijn!

In dit artikel vertellen we je wat er van alles omtrent de website van Oddspedia te vinden is. Wij geven jou toelichting over bepaalde tools en nog veel meer.

Waarom kiezen voor Oddspedia?

De missie van Oddspedia is om de beste, meest uitgebreide en gebruiksvriendelijke betting app op het web te zijn. Via Oddspedia kun je je favoriete speler of team op de voet volgen; je mist nooit meer wat omtrent die speler of het team. Oddspedia toont jou de spannendste sportevenementen over de hele wereld; 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.
 
Maak gebruik van talrijke tools - Odds Comparison, Value Bets, Sure Bets, Dropping odds en meer. Deze opties helpen je om te winnen! 

Aanbod Oddspedia

Oddspedia kent een enorm aanbod van sporten, hieronder geven wij een lijst met alle sporten die te vinden zijn op de website van Oddspedia. 

> Voetbal
> Tennis
> Darts
> Basketbal
> Ijshockey
> Esports
> Volleybal
> Handbal

Bekijk alle overige sporten

American Football
Australian Football
Badminton
Bandy
Beach Soccer
Beachvolleybal
Boksen
Bowls
CricketCurling
Floorball
Futsal

Hockey
Honkbal
MMA
Pesapallo
Rugby League
Rugby Union
Schaken
Snooker
Squash
Tafeltennis
Waterpolo

Nieuws

Op de website van Oddspedia wordt al het nieuws rondom een bepaalde sport weergegeven. Oddspedia maakt gebruik van een systeem waardoor al het nieuws constant wordt bijgewerkt en daardoor heel accuraat is.

Wedstrijdkalender

Oddspedia heeft een zeer handige en bruikbare tool ontwikkeld, namelijk een wedstrijdkalender. Via deze kalender wordt het mogelijk gemaakt om alle sportuitslagen te bekijken voor wedstrijden die zich eerder hebben afgespeeld. Dit is mogelijk voor elke sport die wordt aangeboden op Oddspedia.

De kalender is te vinden boven in het wedstrijdoverzicht en werkt enorm gemakkelijk. Als jij een bepaalde sport uitslag wil bekijken van een specifieke dag kan je dit via de kalender heel simpel navigeren. Naast sportuitslagen kan je ook kijken wat het wedstrijdschema is van een bepaalde sport, dan selecteer je een datum die nog moet komen. 

Bookmakers

Sinds 1 oktober 2021 hebben verschillende bookmakers van de Nederlandse Kansspelautoriteit een goklicentie gekregen, deze bookmakers worden dan ook getoond op de website van Oddspedia. 

Op Oddspedia zijn er reviews te lezen over de verschillende bookmakers. Het is handig om dit door te lezen voordat jij gebruik gaat maken van een bookie. Deze reviews gaan over betrouwbaarheid, uitbetaling en nog veel meer! 


Gratis Live Streams

Niet is nog leuker dan gebruik te kunnen maken van een livestream om zo jouw favoriete sport te bekijken. Dankzij Oddspedia is dit mogelijk! Via de website van Oddspedia kan je namelijk gebruik maken van livestream en zo hoef je niks te missen. Deze streams zijn naast dat het super leuk ook nog eens super handig. De streams helpen jou namelijk bij het wedden op een bepaalde sport. Door de live streams krijg je namelijk een duidelijk en goed beeld van hoe de wedstrijd verloopt. Hier kan jij snel op anticiperen. Maar hoe werkt dit allemaal precies?

Wanneer jij naar een specifieke sportwedstrijd gaat, zie je vervolgens een kopje met live streams staan. Onder dit kopje staan alle bookmakers uit Nederland waar jij live je favoriete wedstrijd kan bekijken.  

Als jij op de desbetreffende bookmaker klikt moet jij je altijd registreren voordat jij een livestream kan bekijken. Meestal is het ook zo dat er geld op dat account moet staan wil jij daadwerkelijk gebruik maken van live streams. 

Het is handig om al wat verschillende accounts te hebben bij een aantal bookmakers, zodat jij direct een wedstrijd live kan kijken en je niet eerst moet registreren.

Wedden op Wimbledon

Wedden op sport is al decennia lang super populair en dat zal de komende jaren flink blijven groeien. Maar voordat jij je eerste gokje gaat wagen, doe je er verstandig aan om eerst de website van Oddspedia goed door te lezen. Op de site van Oddspedia zijn namelijk de beste odds te vinden met de daarbij horende bookmaker. Oddspedia maakt ook gebruik van uniek goktools, deze tools vergroten jouw winstkans bij het inzetten op een Wimbledon wedstrijd. Hierover later meer.
Oddspedia

Tips & voorspellingen

Wil jij wedden maar weet je niet zo goed waar op en ben je hier onbekend mee? Dan helpen wij jou graag verder! Oddspedia kan jou namelijk helpen aan de hand van twee verschillende hulplijnen voor het plaatsen van een sportweddenschap. Oddspedia gaat alle beschikbare wedkantoren in Nederland na en analyseert deze grondig. Uit de data die ze hiervan verzamelen kunnen wij jullie tips en voorspellingen geven. Hier kunnen gebruikers hun voordeel uit halen. 

Wij beheren over nog veel meer statistieken die wij jullie kunnen geven. Bij elk sportevenement staan interessante statistieken. Zo kan jij bijvoorbeeld zien hoeveel procent Ajax van haar wedstrijden wint en hoeveel procent Feyenoord de wedstrijden wint. 

Neem deze voorspellingen en tips goed door, hier kan jij je voordeel uithalen en jezelf belonen met winst!

Weddenschap tools

Oddspedia kent vijf verschillende weddenschap tools: Sure Bets, Dalende Odds, Value Bets, Geblokkeerde Odds en Geblokkeerde wedstrijden. Deze weddenschap tools helpen jou om de kans tot winst te vergroten en het geld dat je verdiend te optimaliseren. De optie die steeds populairder wordt, is 'Sure Bets'. Deze tool willen wij jullie dan ook graag verder toelichten; 


Sure Bets

Sure Bets, ook wel ‘Arbitrage betting’ genoemd, is een strategie die gegarandeerde winst oplevert wanneer je weddenschappen plaatst op alle mogelijke uitkomsten van een evenement. Je vraagt jezelf waarschijnlijk af hoe je gegarandeerd kunt winnen met sportweddenschappen. En ja, dit is echt mogelijk! Dit door gebruik te maken van verschillende bookmaker odds.

Oddspedia toont je weddenschappen waarbij je verzekerd bent van winst, ongeacht de uitslag van de wedstrijd.

Voor alle wedstrijden worden de hoogste beschikbare odds vermeld. Gebruik filters om het overzicht van Sure Bets-pagina aan te passen: kies je gewenste bookmaker, winstmarge of het aantal uitkomsten dat nodig is om een sure bet te plaatsen.

Klik op het rekenmachientje in de Sure Bets, voer het totaalbedrag in dat je wilt inzetten en de calculator zal automatisch de inzet berekenen die nodig is bij de verschillende uitkomsten van een wedstrijd.


Odds vergelijken

Oddspedia maakt gebruik van een zeer handige tool, namelijk de Odds vergelijker. 

Jij denkt misschien dat de odds bij al de Nederlandse bookmakers hetzelfde liggen, maar dat is niet het geval. Het kan maar zo zijn dat voor bepaalde wedstrijden Bet365 een hogere quotering geeft dan BetCity en andersom. Juist daarom is het vergelijk van odds zo belangrijk.  

Wanneer u één wedstrijd speelt is het verschil tussen quoteringen meestal niet zo groot, maar wanneer u combinaties van meerdere weddenschappen maakt dan kan het maar zo zijn dat u bij een andere bookmaker een hoop meer geld kan winnen. Het is zonde om dit mis te lopen. Maak dus daarom altijd gebruik van de odds vergelijker! 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>