Polen vs Saoedi-Arabië Voorspelling & Wedtips [26-11-2022]

Saoedi-Arabië wist dit Wereldkampioenschap te beginnen met een geweldige overwinning op Argentinië. Polen speelde gelijk tegen Mexico en daarom is een overwinning noodzakelijk. We hebben dan ook wat tips en voorspellingen voor je!

Deze wedstrijd wordt gespeeld op de Zaterdagmiddag (26 November) om 14:00. Voor beide landen is het een hele belangrijke wedstrijd. Voor Saoedi-Arabië is een overwinning niet nodig maar dat kan niet gezegd worden voor Polen.

We hebben dus een uitgebreide analyse gedaan voor deze wedstrijd. Zo hebben we 3 wedtips verzameld en uitgewerkt. Ook hebben we Unibet en BetCity geselecteerd als beste bookmakers om een weddenschap te plaatsen voor deze wedstrijd. Lees snel verder!


Wedtips Polen - Saoedi-Arabië 

De 3 wedtips hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet. Het Wereldkampioenschap van Saoedi-Arabië kan al niet meer stuk maar ze hebben ook de beste papieren om door te gaan. Polen gaat dit ook proberen maar dan hebben ze een overwinning nodig.

Tip 1: Polen Winst

Tip 2: Meer dan 0.5 Goals Saoedi-Arabië - Eerste Helft

Tip 3: Meer dan 2.5 Goals


Waarom deze tips spelen?

Hieronder leggen we uit waarom dit precies onze tips zijn. Zo zullen we ze verder uitwerken. Ook hebben we veel gezocht naar informatie en statistieken. Bij de tips hebben we de beste bookmakers gevonden met dan ook de beste odds.

Maar allereerst een waanzinnige actie van Unibet die je echt niet mag missen. Check 'm hieronder!

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers. 
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Tip 1: Polen Winst

Op papier heeft Polen een betere selectie dan Saoedi-Arabië maar dat zegt niets. Saoedi-Arabië heeft laten zien dat het niets uitmaakt. Toch is de druk hoger voor Polen waardoor ze meer zullen aanvallen. Ze hebben ook heel veel kwaliteit in het team. Als ze het gewenste niveau halen zal een overwinning van Polen op de stuntploeg zeker niet gek zijn.

We hebben de beste quotering gevonden bij BetCity. Hier heeft de weddenschap namelijk een odd van 1.80 waardoor je het mooi kan gebruiken voor een lijstje!

Tip 1: Polen Winst

Tip 2: Meer dan 0.5 Goals Saoedi-Arabië - Eerste Helft

Maar we moeten Saoedi-Arabië zeker niet onderschatten. Ze spelen goed op de counter en kunnen het toplanden lastig maken. Met het aanvallende spel van Polen zal er veel ruimte vrij komen voor Saoedi-Arabië. Ze hebben al lastig zien dat ze veel kwaliteit voorin hebben rondlopen. Het zal dus zomaar kunnen dat ze hiervan gebruik maken in de eerste helft en scoren.

De beste odd hebben we gevonden bij Unibet. Dit is een zeer goede bookmaker waar je maar liefst 3.00x de inzet kan terugverdienen.

Tip 2: Meer dan 0.5 Goals Saoedi-Arabië - Eerste Helft

Tip 3: Meer dan 2.5 Goals

Saoedi-Arabië kan zichzelf zo goed als veilig spelen voor de volgende ronde. Polen moet dus winnen om nog kans te maken. Hierdoor zullen beide ploegen op de aanval spelen. Er zullen veel vrije ruimtes ontstaan en allebei de landen hebben veel kwaliteit. Met deze gedachtegang kunnen er dus veel doelpunten vallen in deze interessante wedstrijd.

Ditmaal hebben we de beste quotering gevonden bij BetCity. Het is dezelfde bookmaker als de eerste tip en hier krijg je 2.20x je inzet terug!

Tip 3: Meer dan 2.5 Goals


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op Polen - Saoedi-Arabië gaat nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • De andere landen in de poule zijn Argentinië en Mexico. Die nemen het later op de avond tegen elkaar op.
  • In de eerste speelronde wist Saoedi-Arabië met 1-2 te winnen van Argentinië. Polen speelde met 0-0 gelijk tegen Mexico.
  • De landen hebben 1 keer eerder tegen elkaar gespeeld. Dat was in 2006 en toen won Polen met 1-2 uit.

Wedden op Polen - Saoedi-Arabië 

Wedbureaus.nl heeft dus een goede analyse gedaan voor deze wedstrijd. Zo hebben we 3 wedtips verzameld en uitgewerkt. Polen heeft een betere selectie en moet deze wedstrijd winnen. Het zal dus niet gek zijn als dit zou gebeuren. Saoedi-Arabië heeft ook een goed team en maakt dus ook kans om te scoren. Hierdoor belooft het een doelpuntrijke wedstrijd te worden. Met de druk die erop staat zullen ze ook veel fouten maken die tot kansen zullen leiden.

De bookmakers vinden Polen de favoriet om deze wedstrijd te winnen. Als Polen wint kan je 1.80x het ingezette bedrag terugverdienen. Dit hebben we ook benoemd in onze wedtips! Denk jij toch dat het een gelijkspel wordt? Dat heeft een quotering van 3.60. Saoedi-Arabië kan ook weer voor een stunt zorgen en dan verdien je 5.20x de inzet terug.

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere bookmaker?
Bekijk hieronder de beste welkomstbonus die er op dit moment is en claim je Free Bets.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers. 
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+


Onze voorspelling voor Polen - Saoedi-Arabië 

Het is een lastige wedstrijd om te voorspellen aangezien beide landen in een verschillende situatie zitten. Toch vinden wij Polen de favoriet om deze wedstrijd te winnen. Voor hun zit er meer druk op de wedstrijd waardoor ze zullen aanvallen.

Voor Saoedi-Arabië is dat niet perse nodig. Zij zullen ook tevreden zijn met een gelijkspel. Onze verwachting is dat Polen de druk hoog zal opvoeren. Ze zullen opzoek gaan naar een vroege voorsprong en daarvoor hebben ze ook de spelers.

Denk bijvoorbeeld aan Robert Lewandowski. De sterspeler van FC Barcelona gaat opzoek naar het eerste WK doelpunt en dit is een goed moment.

Kortom, onze voorspelling is dat het een leuke wedstrijd gaat worden met veel kansen. Uiteindelijk zal Polen deze wedstrijd moeizaam winnen.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>