Portugal vs Ghana Voorspelling & Wedtips [24-11-2022]

Cristiano Ronaldo gaat het nog één keer proberen om met Portugal het WK te winnen. Dan moeten ze wel eerst langs Ghana komen. Dit is een stugge ploeg die vaak aanwezig is op het WK. Voor deze interessante wedstrijd hebben we dan ook wat tips en voorspellingen.

Deze wedstrijd wordt gespeeld op de Donderdagmiddag (24 Oktober) om 17:00. Ze hebben het al eerder tegen elkaar opgenomen. Op het WK van 2014 wist Portugal met 2-1 te winnen. Dit jaar is het anders en het belooft een leuke wedstrijd te worden.

Wedbureaus.nl heeft een goede analyse gedaan voor Portugal - Ghana. Zo hebben we 3 wedtips kunnen verzamelen en uitwerken. Ook hebben we Unibet en BetCity geselecteerd als beste bookmakers om een weddenschap te plaatsen voor deze wedstrijd. Lees snel verder!


Wedtips Portugal - Ghana

We hebben de 3 wedtips hieronder voor je op een rijtje gezet. Portugal wordt gezien als één van de favorieten om het toernooi te winnen. Ghana probeert net als het WK 2010 weer hoge te gooien op een eindtoernooi. Het wordt dus een spannende wedstrijd!

Tip 1: Cristiano Ronaldo scoort

Tip 2: Portugal wint en beide teams scoren

Tip 3: Totaal meer dan 2.5 Goals


Waarom deze tips spelen?

We kunnen met 100% zekerheid zeggen dat we achter onze tips staan. Hieronder leggen we precies uit waarom dit onze uitgelichte tips zijn. We hebben veel gezocht naar informatie & statistieken en de beste odds gevonden. Daarbij hebben we ook de beste bookmakers per wedtip geselecteerd.

Maar allereerst een waanzinnige actie van Unibet die je echt niet mag missen. Check 'm hieronder!

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers. 
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Tip 1: Cristiano Ronaldo scoort

Portugal is natuurlijk niet alleen Cristiano Ronaldo maar het is wel de sterspeler van het team. Zo is het de aanvoerder en neemt hij ook de penalty's. Het is een speler die altijd gevaarlijk kan zijn. Hij is ook gebrand om dit toernooi te shinen. Cristiano Ronaldo staat vaak op in grote wedstrijden en daarom zal het niet gek zijn als hij in deze wedstrijd scoort.

We hebben de beste quotering gevonden bij BetCity Met een odd van 2.12 wordt het ingezette bedrag meer dan verdubbeld.

Tip 1: Cristiano Ronaldo scoort

Tip 2: Portugal wint en beide teams scoren

We moeten Ghana zeker niet onderschatten maar Portugal heeft op elke positie een betere speler. Hierbij spelen ze ook aanvallend voetbal waardoor de kans groot is dat ze winnen. Voor Ghana gaan er wel veel ruimtes liggen achter de verdediging. Ook zij gaan kansen krijgen om een doelpunt te scoren. Dat komt ook omdat ze goede spelers hebben.

De beste odd hebben we gevonden bij Unibet. Dit is een goede bookmaker waar deze weddenschap een quotering heeft van 3.80.

Tip 2: Portugal wint en beide teams scoren

Tip 3: Meer dan 2.5 Goals

Net hebben we al uitgelegd dat Portugal een aanvallende ploeg is. Ghana houdt ervan om op de counter te spelen en daarom belooft het een leuke wedstrijd te worden. Met deze speelstijlen zullen er veel kansen komen. Daarbij hebben allebei de landen ook goede spelers. Dit is een voorbode van een leuke wedstrijd waarin veel doelpunten zullen vallen.

Ditmaal hebben we de beste quotering gevonden bij BetCity. De weddenschap heeft namelijk een hoge odd van 2.04.

Tip 3: Meer dan 2.5 Goals


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op Portugal - Ghana gaat nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • De landen hebben 1 keer tegen elkaar gespeeld. Dit was tijdens het WK van 2014. Portugal won destijds met 2-1.
  • Portugal heeft 3 van de laatste 5 wedstrijden gewonnen. Voor Ghana geldt hetzelfde. Ook zij hebben 3 wedstrijden gewonnen van de laatste 5.
  • De andere landen in de poule zijn Uruguay en Zuid-Korea. Zij nemen het eerder die middag tegen elkaar op,

Wedden op Portugal - Ghana

We hebben dus een uitgebreide analyse gedaan voor Portugal - Ghana. Op deze manier hebben we 3 wedtips kunnen verzamelen en uitwerken. Cristiano Ronaldo is de sterspeler en gaat in deze wedstrijd opzoek naar doelpunten. Portugal heeft een betere selectie. Hierdoor zal het niet gek zijn als ze deze wedstrijd winnen. Maar we moeten Ghana zeker niet onderschatten: met hun speelstijl gaan zij ook zeker kansen krijgen om te scoren in deze wedstrijd.

Volgens de bookmakers is Portugal de favoriet om de wedstrijd te winnen. Bij een overwinning van Portugal krijg je namelijk 1.40x je inzet terug. Denk jij toch dat het een gelijkspel wordt? Dan heeft dat een quotering van 5.00! Maar Ghana heeft al vaker te laten zien dat ze kunnen scoren. Voor deze wedstrijd kan je dan 9.00x je inzet terugverdienen.

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere bookmaker? 
Bekijk hieronder de beste welkomstbonus die er op dit moment is en claim je Free Bets.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers. 
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+


Onze voorspelling voor Portugal - Ghana

Wij zien Portugal als de grote favoriet om deze wedstrijd te winnen. Dat komt omdat ze een betere selectie hebben die al jaren bij elkaar speelt. Onze verwachting is dat ze deze wedstrijd uiteindelijk gemakkelijk zullen winnen. Dat komt omdat ze wedstrijden zakelijk kunnen uitspelen.

Ghana is ook een goede ploeg en ze zullen het Portugal moeilijk maken in de beginfase. Maar wij denken dat Portugal deze druk aankan. Ze kunnen ook voor een lange tijd een hoog niveau halen. Dat geldt minder voor de ploeg van Ghana.

Cristiano Ronaldo is de sterspeler van Portugal en we hebben hem ook benoemd in onze wedtips. We denken dat hij deze wedstrijd z'n niveau haalt.

Kortom, onze voorspelling is dat Portugal deze wedstrijd wint. Dit gaat niet perse met het mooiste voetbal gebeuren maar vooral met zakelijk voetbal.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>