• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tickets
  • /
  • PSG Champions League Tickets & Kaarten – (2022 / 2023)

PSG Champions League Tickets & Kaarten – (2022 / 2023)

Paris Saint Germain Champions League Tickets

Opzoek naar Champions League tickets voor PSG? Dan zit je hier goed. De Franse kampioen komt ook in het seizoen 2022/2023 weer uit in het grootste clubtoernooi van Europa. Als jij daar tickets voor wil scoren, moet je snel verder lezen.

In dit artikel vertellen we je waar je het beste PSG CL tickets kan kopen en geven daarnaast wat extra informatie over een wedstrijdbezoek aan het stadion van PSG: Parc des Princes in Parijs.

Op het moment van schrijven zijn de speeldata nog niet bekend, maar zodra de Champions League loting gedaan is, zullen we zo snel mogelijk de nodige informatie delen.

Als je op de oranje knop hieronder drukt, zie je de beschikbare PSG Champions League tickets. Kies een vak/categorie en klik aan hoeveel kaarten je wil bestellen.


Tickets PSG Champions League

De afgelopen jaren behoort Paris Saint-Germain tot de absolute elite van Europa. Op dit moment spelen wereldspelers als Kylian Mbappé, Lionel Messi en Neymar bij de club en zijn ze een lust voor het oog om naar te kijken. Ook jij moet dit een keer meemaken.

De keerzijde is wel dat tickets voor PSG moeilijker te krijgen zijn. De club heeft namelijk aan populariteit veel gewonnen. Via het eigen kanaal van PSG zijn kaarten vaak snel uitverkocht.

Gelukkig zijn er hierbuiten nog andere websites waar je PSG kaartjes kunt kopen. LiveFootballTickets is een goede en betrouwbare website uit Engeland waar je eenvoudig terecht kunt voor CL tickets. 

Op die ticketshop zijn PSG Champions League tickets verkrijgbaar vanaf £X per stuk. Als je een aankoop hebt gedaan, worden de tickets veilig en online naar je e-mailadres toegestuurd. Klik op de oranje knop hieronder om ze te bekijken.


PSG CL tickets kopen

Wanneer je kaarten voor Paris Saint-German koopt, heb je toegang tot het historische Parc des Princes. De sfeer is daar met Europese wedstrijden fantastisch, mede dankzij de fantatieke supporters. Hieronder alvast wat leuke informatie over het stadion.

Statistieken Parc des Princes

Plaats: Parijs
Capaciteit: 47.500 toeschouwers
Bouwjaar: 1897
Grootte veld: 105 x 68 meter


Veelgestelde vragen

Wat kosten PSG Champions League tickets?

Op dit moment is het nog niet bekend hoeveel kaarten voor PSG in de Champions League kosten. Zodra de loting is verricht en de wedstrijden bekend zijn, zal snel de kaartverkoop starten. Dan kunnen we aangeven wat de tickets kosten.

Hoe en waar kan ik Champions League tickets kopen voor PSG?

Dit kan eenvoudig via de Engelse website LiveFootballTickets. Hier kom je terecht als je op de oranje knoppen drukt in dit artikel.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>