PSV vs Arsenal Tickets & Kaarten – (12-12-2023)

Het Europese seizoen van PSV is in volle gang. De wedstrijd tegen Arsenal wordt alweer de laatste thuiswedstrijd in deze Champions League poule. Deze wedstrijd tegen de Engelse grootmacht is toch wel het hoogtepunt van allemaal. Op zoek naar tickets voor PSV - Arsenal? Dan zit je hier goed. Lees snel verder! 

Kaartverkoop PSV - Arsenal

PSV - Arsenal vindt plaats op donderdag 12 december 2023 Als PSV supporter wil je hier bij zijn! Klik op de oranje knop hieronder om naar de pagina van beschikbare tickets te gaan.


PSV Arsenal tickets

Als je geen seizoen- of clubkaart van PSV hebt, is het vaak erg moeilijk om aan kaartjes te komen. Dat is zéker het geval bij Europese wedstrijden. Kaarten via de PSV ticketshop zijn dan vaak snel uitverkocht. Gelukkig hebben wij een oplossing hiervoor.

Ticketsite P1 Travel is een Official Reseller van PSV waar jij veilig en voor een goede prijs PSV tickets kan kopen. De kaartjes die je daar koopt zijn altijd zitplaatsen naast elkaar. Je ontvangt officiële e-tickets en ook nog eens een fanshop voucher van 40 euro die je kan besteden aan bijvoorbeeld een wedstrijdshirtje.

Kies welk pakket je wil. Ga je voor Bronze? Dan kom je terecht in vak GG, wat in de hoek van het stadion is, voor 199,- per stuk. Wil je mooier zicht hebben? Dan moet je voor Silver gaan. Je neemt dan plaats in vak DD op de lange zijde. De prijs is hiervoor 299,- per ticket. Helemaal goed zitten? Ga dan voor Gold! Dit is in vak P/R, aan het veld, voor 349,- p.s. Bekijk de keuzes!


Kaarten PSV - Arsenal Europa League

Bepaal dus wat je budget is een haal je kaartjes voor deze topper. Als je kaarten hebt voor PSV vs Arsenal, betekent het dat je een bezoek gaat brengen aan het moderne en sfeervolle Philips Stadion. Helemaal prachtig met Europese wedstrijden.

Waar je ook zit in het stadion, op elke plek heb je goed zicht op het veld! We hebben alvast wat leuke info voor je als je een wedstrijdbezoek aan PSV gaat brengen:

Statistieken Philips Stadion

Plaats: Eindhoven
Capaciteit: 35.000 toeschouwers
Bouwjaar: 1910
Grootte veld: 105 x 68 meter


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>