PSV vs Monaco Tickets en Kaarten – (09-08-2022)

Kaartverkoop PSV - AS Monaco CL

Het Europese seizoen voor PSV gaat bijna beginnen. Na de loting voor de derde voorronde van de Champions League kwam AS Monaco uit de koker. Een moeilijke, maar prachtige loting! Wil jij erbij zijn? Kom er in dit artikel achter waar je kaartjes kunt kopen.

Eerst begint PSV met een uitwedstrijd in Monaco op dinsdag 2 augustus 2022. De thuiswedstrijd, PSV - AS Monaco, vindt plaats op dinsdag 9 augustus 2022.  Bij winst op AS Monaco gaat PSV door naar de Play-Offs van de Champions League. Dat zal de laatste horde zijn om de groepsfase te bereiken. Bij verlies gaat PSV naar de Europa League.

Klik op de oranje knop hieronder om naar de pagina van beschikbare PSV - AS Monaco tickets te gaan. De losse tickets bij P1 Travel zijn al verkrijgbaar vanaf 72,- per stuk!


PSV Monaco tickets

Als je geen seizoen- of clubkaart van PSV hebt, is het vaak erg moeilijk om aan kaartjes te komen. Dat is zéker het geval bij Champions League wedstrijden. Kaarten via de PSV ticketshop zijn dan vaak snel uitverkocht. Gelukkig hebben wij een oplossing hiervoor.

Ticketsite P1 Travel is een Official Reseller waar jij veilig, voor een goede prijs PSV tickets kan kopen. Voor PSV vs AS Monaco kun je er al vanaf 72 euro bij zijn en de zitplaatsen zijn altijd naast elkaar. Je ontvangt officiële e-tickets en ook nog eens een fanshop voucher.

Kies welk pakket je wil. Ga je voor Brons? Dan kom je terecht in vak GG, wat in de hoek van het stadion is, voor 72,- per stuk. Wil je betere plekken? Dan moet je voor Zilver gaan. Je neemt dan plaats in vak DD op de lange zijde. De prijs is hiervoor 102,- per ticket. Helemaal goed zitten? Ga dan voor Goud! Dit is in vak P/R, aan het veld voor 132,- p.s.


Kaarten PSV - AS Monaco Voorronde Champions League

Bepaal dus wat je budget is een haal je kaartjes voor deze topper. Als je kaarten hebt voor PSV vs AS Monaco, betekent het dat je een bezoek gaat brengen aan het moderne en sfeervolle Philips Stadion. Prachtig met Europese wedstrijden.

Waar je ook zit in het stadion, op elke plek heb je goed zicht op het veld! We hebben alvast wat leuke info voor je als je een wedstrijdbezoek aan PSV gaat brengen:

Statistieken Philips Stadion

Plaats: Eindhoven
Capaciteit: 35.000 toeschouwers
Bouwjaar: 1910
Grootte veld: 105 x 68 meter


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>