PSV vs AZ Tickets & Kaarten – (12-11-2022)

PSV doet het tot nu toe prima in de Eredivisie, net als AZ. De wedstrijd tegen AZ wordt een echte topper. Hier moet je bij zijn als PSV supporter! Op zoek naar tickets voor PSV - AZ? Dan zit je hier goed. Lees snel verder...

Kaartverkoop PSV - AZ

PSV - AZ vindt plaats op zaterdagavond 12 november 2022. De aftrap is dan om 21:00 uur. De kaartverkoop bij P1 Travel is al een tijdje bezig. Om naar de beschikbare tickets te gaan, moet je op de oranje knop hieronder klikken. Deze losse tickets bij P1 Travel zijn al verkrijgbaar vanaf 129,- per stuk!


PSV AZ tickets

Als je geen seizoen- of clubkaart van PSV hebt, is het vaak erg moeilijk om aan kaartjes te komen. Dat is zéker het geval bij dit soort topwedstrijden. Kaarten via de PSV ticketshop zijn dan vaak snel uitverkocht. Gelukkig hebben wij een oplossing hiervoor.

Ticketsite P1 Travel is een Official Reseller van PSV waar jij veilig en voor een goede prijs PSV tickets kan kopen. De kaartjes die je daar koopt zijn altijd zitplaatsen naast elkaar. Je ontvangt officiële e-tickets en ook nog eens een fanshop voucher van 40 euro die je kan besteden aan bijvoorbeeld een wedstrijdshirt.

Kies welk pakket je wil. Ga je voor de Bronze Package? Dan kom je terecht in vak GG, wat in de hoek van het stadion is. Dit zijn prima plekken als je niet teveel geld wil uitgeven.

Wil je op de lange zijde plaatsnemen? Ga dan voor de Silver Package. Je neet dan plaats in vak DD. Deze is €30 duurder, maar dan heb je wel een heel goed overzicht op het veld.

Op zoek naar echte topplekken? Kies dan Gold Package. Hierbij krijg je kaarten voor vak P/R, wat prachtige plekken op de 1e ring lange zijde zijn. De prijs is hiervoor is een stuk forser: 199,- per ticket, maar dan heb je ook wat. Klik op de oranje knop hieronder om de verschillende keuzes met elkaar te vergelijken.


Kaarten voor PSV - AZ

Bepaal wat je budget is een haal je kaartjes voor deze topper. Als je kaarten hebt voor PSV vs AZ, betekent het dat je een bezoek gaat brengen aan het moderne en sfeervolle Philips Stadion. 

Waar je ook zit in het stadion, op elke plek heb je goed zicht op het veld! We hebben alvast wat leuke info voor je als je een wedstrijdbezoek aan PSV gaat brengen:

Statistieken Philips Stadion

Plaats: Eindhoven
Capaciteit: 35.000 toeschouwers
Bouwjaar: 1910
Grootte veld: 105 x 68 meter


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>