• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tickets
  • /
  • PSV Europa League Tickets & Kaarten – (2022 / 2023)

PSV Europa League Tickets & Kaarten – (2022 / 2023)

Als jij opzoek bent naar PSV tickets voor de Europa League, dan zit je hier goed. De nummer 2 van Nederland komt in seizoen 2022/2023 weer uit in een Europees toernooi. Lees snel verder als jij tickets wil scoren.

PSV Europa League kaartjes

In dit artikel vertellen we je waar je het beste PSV EL tickets kan kopen en geven we daarnaast wat extra informatie over een wedstrijdbezoek aan het Philips Stadion.

Klik op de oranje knop hieronder om naar de pagina van beschikbare PSV tickets te gaan. De losse tickets bij P1 Travel zijn al verkrijgbaar vanaf 79,- per stuk!
Kies een vak/categorie en klik aan hoeveel kaarten je wil bestellen.


Kaarten PSV Europa League

De sfeer is tijdens Europese avondjes op zijn best in het Philips Stadion. Ruim 35.000 man staan dan achter hun cluppie.

Helaas is het wel zo dat tickets via het officiële verkoopkanaal van PSV moeilijk te krijgen zijn, en al helemaal voor EL wedstrijden. Binnen een mum van tijd zijn deze uitverkocht door clubkaarthouders, waardoor mensen die een keertje losse kaartjes willen kopen, niet aan de beurt kunnen komen.

Gelukkig zijn er hierbuiten om nog andere websites PSV EL tickets kan komen. Een voorbeeld is P1 Travel. Dit is een goede en betrouwbare Nederlandse website waar je eenvoudig terecht kunt voor PSV tickets.

Op die website zijn PSV Europa League tickets verkrijgbaar vanaf €79 per stuk. Als je een aankoop hebt gedaan, worden de tickets veilig naar je e-mailadres gestuurd of naar de receptie van het hotel. Klik op de oranje knop hieronder om ze te bekijken.


EL Tickets PSV kopen

Bepaal dus wat je budget is een haal je kaartjes voor een Europa League wedstrijdje. Als je kaarten hebt voor PSV, betekent het dat je een bezoek gaat brengen aan het moderne en sfeervolle Philips Stadion. Prachtig met Europese wedstrijden.

Waar je ook zit in het stadion, op elke plek heb je goed zicht op het veld! We hebben alvast wat leuke info voor je als je een wedstrijdbezoek aan PSV gaat brengen:

Statistieken Philips Stadion

Plaats: Eindhoven
Capaciteit: 35.000 toeschouwers
Bouwjaar: 1910
Grootte veld: 105 x 68 meter


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>