• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tickets
  • /
  • PSV vs FC Emmen Tickets en Kaarten – (06-08-2022)

PSV vs FC Emmen Tickets en Kaarten – (06-08-2022)

PSV - FC Emmen kaartverkoop

Het Eredivisie seizoen gaat weer beginnen! PSV begint bij de opening met een thuiswedstrijd tegen het gepromoveerde FC Emmen. De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 6 augustus 2022 om 20:00 uur. Wil jij erbij zijn in het Philips Stadion?

In dit artikel kom je erachter waar je het beste PSV - FC Emmen tickets kan scoren zonder een clubkaart nodig te hebben. Ook geven je wat leuke informatie over een stadionbezoek voor deze wedstrijd.

Klik op de oranje knop hieronder om direct naar de pagina te gaan van kaarten voor PSV - FC Emmen met daarbij de verschillende opties. Verkrijgbaar vanaf 30,- per stuk.


PSV FC Emmen tickets

Als je geen seizoen- of clubkaart van PSV hebt, is het vaak erg moeilijk om aan kaartjes te komen. Elk jaar lijkt de club populairder te worden, wat te zien is aan het aantal supporters in thuis- en uitwedstrijden. Het resultaat hiervan is dat via het verkoopkanaal van PSV zelf de wedstrijden snel uitverkocht zijn.

Gelukkig hebben wij van Wedbureaus.nl een alternatieve oplossing voor jou als geïnteresseerde. Dankzij onze samenwerking met P1 Travel kun jij voor een goede prijs PSV tickets kopen. Kies je plek op de korte zijde (Brons) of lange zijde (Silver), of ga misschien zelfs voor VIP plekken (Gold). Bekijk hoeveel jij voor je tickets uit wil geven.

Klik op de oranje knop hieronder en ga naar de website van P1 Travel waar je veilig je PSV - FC Emmen kaarten kunt kopen (vanaf 30,-) en PSV naar de overwinning kan juichen!


Kaarten PSV - FC Emmen

Als je kaarten koopt voor PSV vs Emmen, betekent het dat je een bezoek gaat brengen aan het moderne en sfeervolle Philips Stadion. Waar je ook zit in het stadion, op elke plek heb je een goed uitzicht op het veld!  Om je alvast voor te bereiden op een stadionbezoek, hebben we wat leuke gegevens voor je verzameld:

Statistieken Philips Stadion

Plaats: Eindhoven
Capaciteit: 35.000 toeschouwers
Bouwjaar: 1910
Grootte veld: 105 x 68 meter


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>