• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tickets
  • /
  • PSV vs FC Utrecht Tickets & Kaarten – (16-10-2022)

PSV vs FC Utrecht Tickets & Kaarten – (16-10-2022)

PSV doet het goed in de Eredivisie. De wedstrijd tegen Feyenoord was er eentje om je bij af te likken met een 4-3 winst. De pot tegen FC Utrecht wordt ook een topper. Hier moet je bij zijn als PSV supporter. Op zoek naar tickets voor PSV - FC Utrecht? Dan zit je hier goed. Lees snel verder! 

Kaartverkoop PSV - FC Utrecht

PSV - FC Utrecht vindt plaats op zondagmiddag 16 oktober 2022. De aftrap is dan om 14:30 uur. De kaartverkoop bij P1 Travel is al een tijdje bezig. Klik op de oranje knop hieronder om naar de beschikbare tickets te gaan. Deze losse tickets bij P1 Travel zijn al verkrijgbaar vanaf 95,- per stuk!


PSV FC Utrecht tickets

Als je geen seizoen- of clubkaart van PSV hebt, is het vaak erg moeilijk om aan kaartjes te komen. Dat is zéker het geval bij dit soort wedstrijden. Kaarten via de PSV ticketshop zijn dan vaak snel uitverkocht. Gelukkig hebben wij een oplossing hiervoor.

Ticketsite P1 Travel is een Official Reseller van PSV waar jij veilig en voor een goede prijs PSV tickets kan kopen. De kaartjes die je daar koopt zijn altijd zitplaatsen naast elkaar. Je ontvangt officiële e-tickets en ook nog eens een fanshop voucher van 40 euro die je kan besteden aan bijvoorbeeld een wedstrijdshirtje.

Kies welk pakket je wil. Ga je voor de Gold Package? Dan kom je terecht in vak P/R, wat een prachtige plek op de 1e ring lange zijde is.
Er zijn ook nog Business Seats beschikbaar. De prijs is hiervoor is een stuk forser: 229,- per ticket. Klik op de oranje knop en bekijk de keuzes!


Kaarten voor PSV - FC Utrecht

Bepaal wat je budget is een haal je kaartjes voor deze topper. Als je kaarten hebt voor PSV vs FC Urecht, betekent het dat je een bezoek gaat brengen aan het moderne en sfeervolle Philips Stadion. 

Waar je ook zit in het stadion, op elke plek heb je goed zicht op het veld! We hebben alvast wat leuke info voor je als je een wedstrijdbezoek aan PSV gaat brengen:

Statistieken Philips Stadion

Plaats: Eindhoven
Capaciteit: 35.000 toeschouwers
Bouwjaar: 1910
Grootte veld: 105 x 68 meter


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>