• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tickets
  • /
  • PSV vs FC Volendam Tickets en Kaarten – (20-08-2022)

PSV vs FC Volendam Tickets en Kaarten – (20-08-2022)

PSV - FC Volendam kaartverkoop

Na de thuiswedstrijd tegen FC Emmen, is de eerstvolgende wedstrijd in eigen huis ook tegen een promovendus, namelijk FC Volendam. PSV - FC Volendam vindt plaats op zaterdag 20 augustus 2022 om 20:00 uur. Wil jij erbij zijn? Lees dan verder!

In dit artikel kom je meer te weten over de PSV - FC Volendam kaartverkoop. Via hier kun je tickets scoren zonder dat je een clubkaart nodig hebt. Daarnaast hebben we wat leuke informatie voor als je het Philips Stadion gaat bezoeken voor deze wedstrijd.

Wanneer je op de oranje knop hieronder klikt, kom je direct op de pagina van beschikbare PSV - FC Volendam kaarten. Daarbij zijn verschillende opties mogelijk. Je hebt al kaartjes vanaf 30,- per stuk!


PSV FC Volendam tickets

Als je geen seizoen- of clubkaart van PSV hebt, is het vaak erg moeilijk om aan kaartjes te komen. Elk jaar lijkt de club populairder te worden, wat te zien is aan het aantal supporters in thuis- en uitwedstrijden. Het resultaat hiervan is dat via de PSV ticketshop de wedstrijden snel uitverkocht zijn.

Gelukkig hebben wij van Wedbureaus.nl een oplossing. Via P1 Travel kun jij voor een goede prijs PSV tickets kopen. Kies je plek op de korte zijde in Vak GG (Bronze), lange zijde in Vak DD (Silver), of ga voor VIP plekken op Vak P/R (Gold). Er zijn zelfs ook nog Business Seats beschikbaar. Bepaal wat je budget is en koop je kaartjes!

Klik op de oranje knop hieronder om naar de website van P1 Travel te gaan, waar je veilig je PSV - FC Volendam kaarten koopt vanaf 30 euro. Juich PSV naar de overwinning!


Kaarten PSV - FC Volendam

Als je kaarten koopt voor PSV vs Volendam, betekent het dat je een bezoek gaat brengen aan het moderne en sfeervolle Philips Stadion. Waar je ook zit in het stadion, op elke plek heb je  goed zicht op het veld! We hebben alvast wat leuke info verzameld voor een wedstrijdbezoek bij PSV:

Statistieken Philips Stadion

Plaats: Eindhoven
Capaciteit: 35.000 toeschouwers
Bouwjaar: 1910
Grootte veld: 105 x 68 meter


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>