• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tickets
  • /
  • PSV vs Feyenoord Tickets en Kaarten – (18-09-2022)

PSV vs Feyenoord Tickets en Kaarten – (18-09-2022)

PSV - Feyenoord kaartverkoop

Al vroeg in het nieuwe seizoen vindt de eerste échte Eredivisie topper plaats, en wat voor één... PSV vs Feyenoord! De wedstrijd wordt gespeeld op zondag 18 september 2022 om 14:30 uur. Het Philips Stadion in Eindhoven is het speeltoneel die dag.

Wil jij erbij zijn? Dan zit je hier goed! Op deze pagina kom je erachter waar je het beste losse tickets voor PSV - Feyenoord kan kopen zonder een clubkaart nodig te hebben en daarnaast ontvang je meer informatie over een wedstrijdbezoek in het Philips Stadion. 

Lees dit artikel verder of klik alvast op de oranje knop hieronder om naar de pagina van beschikbare PSV - Feyenoord tickets te gaan. De ticketshop is 100% veilig en de gekochte tickets zijn altijd stoelen naast elkaar. Verkrijgbaar vanaf 133,- per stuk.


PSV Feyenoord tickets

Via de ticketshops van PSV en Feyenoord zelf is het moeilijk om aan tickets te komen voor deze topper. De wedstrijd is erg populair onder de supporters van beide clubs en daarom is het via die verkoopkanalen erg snel uitverkocht. Gelukkig hebben wij een alternatief voor je gevonden om alsnog aan kaartjes te komen.

In samenwerking met P1 Travel zorgen wij van Wedbureaus.nl ervoor dat jij voor een gangbare prijs tóch nog PSV tickets kan kopen. Bij P1 Travel kun je veilig je kaarten kopen en zo PSV van dichtbij naar de overwinning juichen.

Klik op de oranje knop hieronder om naar de tickets van de kaartverkoop te gaan. Dankzij de hoge populariteit zijn de tickets te koop vanaf 133 euro per stuk.


PSV Feyenoord kaartjes kopen

Wanneer je voor PSV - Feyenoord kaarten koopt, betekent het dat je toegang hebt tot het mooie Philips Stadion. In het stadion heb je vanaf elke plek een goed zicht op het veld.
Het zou kunnen dat je er al vaker bent geweest, maar misschien wordt het wel je eerste keer. Om je alvast voor te bereiken op je bezoek, hebben we wat leuke gegevens voor je verzameld:

Statistieken Philips Stadion

Plaats: Eindhoven
Capaciteit: 35.000 toeschouwers
Bouwjaar: 1910
Grootte veld: 105 x 68 meter


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>