PSV vs NEC Voorspelling & Wedtips [30-10-2022]

PSV kan maar even genieten van de prachtige overwinning tegen Arsenal en er staat alweer een nieuwe wedstrijd op het programma. Ze nemen het op tegen NEC dat bekend staan om de vele gelijke spelen. We hebben wat tips en voorspellingen voor deze leuke wedstrijd.

Het is een Zondagmiddag wedstrijd (30 Oktober) om 14:30. NEC gaat opzoek naar de 2e overwinning van het seizoen terwijl PSV probeert aan te haken bij Ajax. Voor beide ploegen staat er dus veel druk op de wedstrijd die ze allebei willen winnen.

Wedbureaus.nl heeft een goede analyse gedaan voor deze wedstrijd. Op deze manier hebben we 3 wedtips voor je verzameld. Één van deze tips bestaat uit een Super Odd van de bookmaker Circus. Hiermee kan je 50x je inzet terugverdienen!

? Super Odd bij Circus ?
Krijg 50x je inzet bij winst PSV (max. inzet €1)
Speciaal voor nieuwe spelers - stort min. €10


Wedtips PSV - NEC

We hebben de 3 ultieme wedtips hieronder voor je op een rijtje gezet. PSV hoopt de goede vorm door te zetten en NEC gaat opzoek naar een stunt. Beide ploegen gaan dus voor de overwinning en daardoor belooft het een leuke wedstrijd te worden.

Tip 1: PSV Winst 

Tip 2: Beide teams scoren NEE

Tip 3: Meer dan 1.5 Schoten op doel van Luuk de Jong


Voorspellingen PSV - NEC

Het team van Wedbureaus.nl kan met 100% zeggen dat ze achter deze tips staan. Daarom zullen we hieronder precies uitleggen waarom het een tip is. Ook hebben we veel informatie opgezocht naar de verschillende statistieken, odds en bookmakers.

Tip 1: PSV Winst 

PSV doet het dit seizoen redelijk in de Eredivisie maar kan zich nog wel is verslikken. Dit is nog niet gebeurd in thuiswedstrijden omdat ze daarin alles gewonnen hebben. Hierbij nemen ze het goede momentum mee van de Europese wedstrijd. Ze hebben ook veel kwaliteit en kunnen aanhaken met Ajax. Het zal dus niet gek zijn als het team zakelijk genoeg is om deze wedstrijd te winnen.

Voor deze weddenschap hebben we een Super Odd gevonden bij de bookmaker Circus. Dit betekent dat je voor deze weddenschap 50.00x je inzet kan krijgen. Als nieuwe spelers hoef je alleen 10 euro op het account te storten. Dan kan je maximaal spelen met 1 euro. Geldopname doen? Dan hoef je alleen maar jouw gestorte bedrag 1x rond te spelen.

Tip 1: PSV Winst 

Tip 2: Beide teams scoren NEE

NEC heeft dit seizoen al 8 keer gelijk gespeeld (meer dan elke andere ploeg in de Eredivisie). Hierbij gaan ze waarschijnlijk verdedigen tegen PSV en daardoor zullen ze weinig kansen krijgen. PSV zal de wedstrijd willen domineren en veel balbezit hebben. Daardoor zal het dus zomaar kunnen zijn dat alleen PSV gaat scoren en NEC niet genoeg kansen gaat krijgen.

Ditmaal hebben we de beste quotering gevonden bij Holland Casino. Dit is een goede bookmaker waar je 1.90x je inzet kan terugverdienen!

Tip 2: Beide teams scoren NEE

Tip 3: Meer dan 1.5 Schoten op doel van Luuk de Jong

Luuk de Jong is weer terug van een lange blessure en laat zich gelijk zien. Tegen Arsenal speelde hij een goede wedstrijd en heeft hij ook een doelpunt gemaakt. Hierbij krijgt hij ook steeds meer speelminuten. De kans is groot dat NEC op de counter gaat spelen. Hierdoor heeft PSV veel balbezit en zal Luuk de Jong zeker opzoek gaan naar doelpunten,

We hebben de beste odd gevonden voor deze weddenschap bij Betcity. Met een odd van 2.20 wordt het ingezette bedrag meer dan verdubbelt.

Tip 3: Meer dan 1.5 Schoten op doel van Luuk de Jong


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op PSV - NEC gaat nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • In de laatste 22 edities van PSV - NEC won PSV 20 wedstrijden. 2 keer werd het een gelijkspel en NEC heeft niet gewonnen.
  • PSV heeft alle thuiswedstrijden in de Eredivisie gewonnen. In de Europa League werd er alleen gelijk gespeeld tegen Bodo Glimt.
  • Vorig seizoen wist PSV 2 keer te winnen van NEC. Thuis was de uitslag 3-2 en uit werd er met 1-2 gewonnen.

Wedden op PSV - NEC

Wedbureaus.nl heeft dus een uitgebreide analyse gedaan voor PSV - NEC. Hierdoor hebben we 3 wedtips voor je kunnen verzamelen. PSV heeft meer kwaliteit en heeft deze week gewonnen van Arsenal. Het zal dus niet gek zijn als dit ook deze wedstrijd gebeurd. Door het aanvallende spel van PSV gaat NEC weinig kansen krijgen om te scoren. De sterspeler Luuk de Jong is weer terug in de selectie en gaat zeker kansen krijgen om doelpunten te scoren.

Als er gekeken wordt naar de quoteringen wordt PSV gezien als de favoriet om deze wedstrijd te winnen. Ze hebben namelijk een odd van 1.24. In onze wedtips hebben we een Super Odd verwerkt waar je 50x je inzet terug kan krijgen voor deze weddenschap! Bij een gelijkspel krijg je 6.75x je ingezette bedrag terug. Een overwinning van NEC heeft een odd van 12.00.

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere? Bekijk hieronder de welkomstbonussen per bookie en kies de beste! ↓

De bonus is alleen van toepassing op nieuwe spelers. 18+ Speel verantwoord


Onze verwachting voor PSV - NEC

PSV wordt thuis in de Eredivisie bijna altijd als de favoriet gezien. Daarom delen we ook de mening van de bookmakers. Hierbij hebben ze ook de druk om deze wedstrijd te winnen waardoor ze het serieus nemen. Ze hebben veel kwaliteit in de selectie.

Elke speler wilt zich bewijzen en tegen NEC kan dit gebeuren. NEC heeft een goede ploeg maar onze verwachting is dat ze niet goed genoeg zijn voor PSV. De ploeg uit Eindhoven heeft elke thuiswedstrijd gewonnen en dat kan zomaar weer gebeuren.

Dat komt ook omdat ze zeer goede spelers hebben als Cody Gakpo en Luuk de Jong. Luuk de Jong hebben we ook verwerkt in onze wedtips!

Onze voorspelling is dat PSV een gemakkelijke middag tegemoet gaat. Ze zullen de wedstrijd vroeg willen beslissen om niet teveel energie te verspillen.

? Super Odd bij Circus ?
Krijg 50x je inzet bij winst PSV (max. inzet €1)
Speciaal voor nieuwe spelers - stort min. €10

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>