PSV vs Rangers Tickets en Kaarten – (24-08-2022)

Kaartverkoop PSV - Rangers CL

Het Europese seizoen van PSV is al in volle gang. Nog 1 horde te gaan en de Eindhovenaren mogen zich inschrijven voor de groepsfase van de Champions League. Alleen moet er thuis nog gewonnen worden van de Rangers FC. Op zoek naar tickets voor het thuisduel? Kom er in dit artikel achter waar je kaartjes kunt kopen!

PSV - Rangers wordt gespeeld op woensdag 24 augustus 2022, tijdstip 21:00 uur. Dit laatste Play Off duel wordt super spannend; daar wil je echt bij zijn!

Klik op de oranje knop hieronder om naar de pagina van beschikbare PSV - Rangers tickets te gaan. De losse tickets bij P1 Travel zijn al verkrijgbaar vanaf 129,- per stuk!


PSV Rangers FC tickets

Als je geen seizoen- of clubkaart van PSV hebt, is het vaak erg moeilijk om aan kaartjes te komen. Dat is zéker het geval bij Champions League wedstrijden. Kaarten via de PSV ticketshop zijn dan vaak snel uitverkocht. Gelukkig hebben wij een oplossing hiervoor.

Ticketsite P1 Travel is een Official Reseller waar jij veilig, voor een goede prijs PSV tickets kan kopen. Voor PSV vs Rangers FC kun je er al vanaf 129 euro bij zijn. De zitplaatsen die je daar koopt zijn altijd naast elkaar. Je ontvangt officiële e-tickets en ook nog eens een fanshop voucher van 40 euro.

Kies welk pakket je wil. Ga je voor Brons? Dan kom je terecht in vak GG, wat in de hoek van het stadion is, voor 129,- per stuk. Wil je betere plekken? Dan moet je voor Zilver gaan. Je neemt dan plaats in vak DD op de lange zijde. De prijs is hiervoor 179,- per ticket. Helemaal goed zitten? Ga dan voor Goud! Dit is in vak P/R, aan het veld voor 239,- p.s.


Kaarten PSV - Rangers Voorronde Champions League

Bepaal dus wat je budget is een haal je kaartjes voor deze topper. Als je kaarten hebt voor PSV vs Rangers, betekent het dat je een bezoek gaat brengen aan het moderne en sfeervolle Philips Stadion. Prachtig met Europese wedstrijden.

Waar je ook zit in het stadion, op elke plek heb je goed zicht op het veld! We hebben alvast wat leuke info voor je als je een wedstrijdbezoek aan PSV gaat brengen:

Statistieken Philips Stadion

Plaats: Eindhoven
Capaciteit: 35.000 toeschouwers
Bouwjaar: 1910
Grootte veld: 105 x 68 meter


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>