PSV vs RKC Tickets en Kaarten – (10-09-2022)

PSV - RKC kaartverkoop

Het is bijna tijd voor een Brabantse derby, namelijk PSV - RKC Waalwijk! Deze avondwedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 10 september 2022 op het tijdstip van 21:00 uur. Wil jij hiervoor tickets scoren? Lees dan snel verder!

Op deze pagina kom je erachter waar je het beste terecht kunt voor PSV - RKC tickets. Je leest over de kaartverkoop en daarnaast hebben we leuke informatie voor je als je een bezoek gaat brengen aan het Philips Stadion.

Als je op de oranje knop hieronder klikt, kom je direct op de pagina van de beschikbare PSV - RKC kaarten. Bij het kopen van kaartjes heb je geen clubkaart nodig en ze zijn al verkrijgbaar vanaf 30,- per stuk!


PSV RKC tickets

Als je geen seizoen- of clubkaart van PSV hebt, is het vaak erg moeilijk om aan kaartjes te komen. Elk jaar lijkt de club populairder te worden, wat te zien is aan het aantal supporters in thuis- en uitwedstrijden. Het resultaat hiervan is dat kaarten via de PSV ticketshop vrij snel uitverkocht zijn.

Gelukkig hebben wij van Wedbureaus.nl een oplossing. Via P1 Travel kun jij voor een goede prijs PSV tickets kopen. Kies je plek op de korte zijde in Vak GG (Bronze), lange zijde in Vak DD (Silver), of ga voor VIP plekken op Vak P/R (Gold). Er zijn zelfs ook nog Business Seats beschikbaar op de website. Bepaal wat je budget is en haal je kaartjes.

Klik op de oranje knop hieronder om naar de website van P1 Travel te gaan, waar je veilig je PSV - RKC tickets koopt vanaf 30 euro. Juich PSV naar de overwinning!


Kaarten PSV - RKC Waalwijk

Als je kaarten hebt voor PSV vs RKC Waalwijk, betekent het dat je een bezoek gaat brengen aan het moderne en sfeervolle Philips Stadion. Waar je ook zit in het stadion, op elke plek heb je goed zicht op het veld! We hebben alvast wat leuke info voor je als je een wedstrijdbezoek aan PSV gaat plegen:

Statistieken Philips Stadion

Plaats: Eindhoven
Capaciteit: 35.000 toeschouwers
Bouwjaar: 1910
Grootte veld: 105 x 68 meter


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>