• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tickets
  • /
  • PSV Tickets & Kaarten kopen – (seizoen 2022/2023)

PSV Tickets & Kaarten kopen – (seizoen 2022/2023)

Als jij opzoek bent naar PSV tickets, dan zit je hier goed! Voor het seizoen 2022 - 2023 hebben we weer een samenwerking met P1 Travel waar je eenvoudig en betaalbaar PSV kaartjes kunt kopen. Wij van Wedbureaus.nl helpen je graag! Lees verder.

PSV Kaartverkoop

Onder dit stukje hebben we een overzicht gemaakt van de komende PSV wedstrijden. Per wedstrijd hebben we een aparte ticket pagina gemaakt waar je direct heen kan gaan. Daarin staat specifieke informatie over de kaartverkoop van de genoemde wedstrijd.

Klik op de oranje knop hieronder als je alvast al álle kaarten voor PSV wil bekijken op P1Travel.nl


PSV wedstrijden tickets

Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de aanstaande PSV wedstrijden, en dan met name de thuiswedstrijden. Eerst zie je de datum en daarachter de wedstrijd. Klik op de link van de wedstrijd om meer informatie over de kaartverkoop te zien.

Datum

Wedstrijd

-

23 februari 2022

Over het algemeen zijn de kaarten via de PSV ticketshop erg snel uitverkocht. Het is dus erg moeilijk om als niet-seizoenkaarthouder aan kaartjes te komen. Gelukkig is P1 Travel een goede en betrouwbare ticket website waar je terecht kunt voor PSV kaarten. Klik op de knop hieronder om alle soorten tickets voor alle wedstrijden te bekijken.


Kaartjes kopen PSV

Wanneer je kaarten voor PSV koopt, heb je toegang tot het mooie oude Philips Stadion. Vaak raken de thuiswedstrijden wel uitverkocht, dus de sfeer is meestal goed. Om je alvast een beetje voor te bereiken op een stadionbezoek, hebben we al wat leuke informatie voor je verzameld:

Statistieken Philips Stadion

Plaats: Eindhoven
Capaciteit: 35.000 toeschouwers
Geopend: 1910
Grootte veld: 105 x 68 meter


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>