• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • PSV vs Ajax Tips en voorspellingen – (17-04-2022)

PSV vs Ajax Tips en voorspellingen – (17-04-2022)

De TOTO KNVB Bekerfinale van seizoen 2021/2022 vindt weer plaats. De eindstrijd gaat dit jaar tussen de twee grootmachten van Nederland: PSV - Ajax. Zoals altijd wordt deze wedstrijd gespeeld in de Rotterdamse voetbaltempel: De Kuip. De finale wordt gespeeld op zondag 17 april 2022, om 18:00 uur. De winnaar gaat er vandoor met “De Dennenappel”.

Als je een wedje wil plaatsen, ben je hier op het juiste adres. Op deze pagina vind je zowel voorspellingen als tips. Lees snel verder!

PSV vs Ajax tips

Vind hier onze tips in de tabel hieronder voor de spannende finale PSV - Ajax.  Wil je een verdere toelichting krijgen? Daarvoor verwijzen we je door een stukje verderop in dit artikel. 

Weddenschap

Quotering

Beide teams scoren: Ja

1,55

Total Goals: Over 2,5

1,65

Dubbele kans: 1X (PSV wint of gelijk)

1,93

Ajax wint en houdt de nul

3,60

Gody Gakpo scoort

3,80

Dusan Tadic scoort: Ja

2,75


PSV vs Ajax Voorspelling

Een PSV - Ajax voorspelling doen vinden wij wij lastig. De winnaar van deze finale is van tevoren moeilijk te voorspellen. Eerst zou je denken dat Ajax de echte favoriet zou zijn, maar toch doet PSV het ook niet onaardig. Op het moment van schrijven doet PSV nog mee om een Europese prijs (de terugwedstrijd tegen Leicester City moet nog gespeeld worden) waarbij ze een goede kanshebber zijn en gaat het steeds beter spelen.

Ajax is op dit moment niet echt in vorm; ze krijgen erg makkelijk goals tegen. Tóch heeft het van haar laatste 5 wedstrijden er 4 winnend afgesloten. Dit ging alleen niet bepaald zonder slag of stoot.Eerder dit seizoen won Ajax in de competitie twee keer van PSV: thuis met 5-0 en uit met 1-2.

Volgens de bookmakers is Ajax dan toch wel de favoriet. Voor winst van Ajax ontvang je zo’n 1.80 aan odds. Bij PSV winst ontvang je meer, namelijk rond de 4.00. Een gelijkspel levert 3.60 x je inzet op, wat dan verlenging en evt strafschoppen zou betekenen.


Nog meer PSV vs Ajax tips? Onze verwachting;

Onze PSV - Ajax verwachting is dat er in 90 minuten minimaal 3 goals gescoord worden. Beide teams scoren veel en en dus denken we dat ze allebei we zullen scoren.

Dit seizoen heeft Ajax, samen met AZ, in de competitie de meeste penalty’s gehad: 7. Bij elke strafschop gaat Tadic achter de bal staat en dan is de kans dus groot dat hij scoort. Vandaar onze keuze om hem te selecteren als doelpuntenmaker.

Denk je dat Ajax niet gaat winnen, maar dat het een gelijkspel of winst voor PSV wordt? Dan is de ‘Dubbele Kans: 1X’ een ideale gelegenheid om een wedje op leggen.

We kijken uit naar de kraker en veel succes met je betslip!


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>