• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • PSV vs Leicester City Tickets en Kaarten – (14-04-2022)

PSV vs Leicester City Tickets en Kaarten – (14-04-2022)

De Conference League is hot! Zo ook de wedstrijd van PSV tegen het Engelse Leicester City. Op 14 april 2022 vindt om 18:45 uur deze prachtige kwartfinale plaats in Eindhoven. De winnaar van het tweeluik ontvangt een ticket voor de halve finale van het gloednieuwe UEFA toernooi.

Jij bent hier omdat je op zoek bent naar kaarten. Het is lastig om er nog bij te zijn, want bij het verkoopkanaal van PSV zelf is de wedstrijd al een tijdje uitverkocht. Tóch is er goed nieuws: via Wedbureaus kun je toch nog aan een kaartje (of meerdere) komen! 

Lees snel verder en bekijk daarna waar je goedkope en duurdere PSV Leicester City tickets kunt kopen.


PSV vs Leicester City tickets

Voor PSV - Leicester City kaarten hebben wij een overeenkomst gesloten met de partij Viagogo. Bij Viagogo koop je veilig je wedstrijdtickets voor een gangbare prijs. Aangezien je bij PSV geen tickets meer kunt kopen, is Viagogo de ideale oplossing om tóch nog aan je kaartjes te komen voor deze belangrijke wedstrijd.

Klik op de knop hieronder en bekijk welke vakken en stoelen nog beschikbaar zijn. Bepaal hoeveel tickets je wil kopen en stel een prijsrange in om niet meer te betalen dan je wil.


Kaarten kopen voor PSV vs Leicester City?

Wanneer je kaarten koopt voor PSV - Leicester City, betekent het dat je een bezoek gaat brengen aan het historische Philips Stadion. Het zou kunnen dat je er al vaker bent geweest, maar misschien wordt het wel je eerste keer. Daarom hebben we wat leuke gegevens voor je verzameld over het Philips Stadion;

Statistieken Philips Stadion

Plaats: Eindhoven
Capaciteit: 35.000 toeschouwers
Bouwjaar: 1910
 Grootte veld: 105 x 68 meter


Veelgestelde vragen over tickets voor PSV vs Leicester City?

Wat kosten de goedkoopste tickets voor PSV vs Leicester City?

Aangezien de wedstrijd PSV - Leicester City onwijs populair is, zijn de tickets ook een stuk duurder dan bij een “normale” Eredivisie wedstrijd. Op dit moment kosten de nog verkrijgbare, goedkoopste PSV Leicester City kaarten tussen de 120 en 150 euro. Je zit dan op de 1e ring achter het doel of in de hoek van het Philips Stadion. Prima zicht!

Wat is de prijs van de duurste PSV vs Leicester City tickets?

De duurste PSV Leicester City tickets kosten op dit moment zo’n 300 euro per stuk. Je hebt dan een prachtige plek op de lange zijde met het beste uitzicht op het grasveld. Een mooie ervaring.

Wat zijn goede zitplaatsen in het stadion bij PSV vs Leicester City?

Op de Long Side Lower Tier (lange zijde 1e ring) heb je de beste plekken bij PSV vs Leicester City in het Philips Stadion. Deze zitplaatsen zijn over het algemeen wel duurder dan andere plekken in het stadion. De 2e ring lange zijde of 1e ring achter het doel zijn ook goede zitplaatsen met vaak een betere prijs!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>