PSV vs Zurich Tickets & Kaarten – (13-10-2022)

Het Europese seizoen van PSV is in volle gang. De wedstrijd tegen Zurich wordt al het tweede thuisduel in de poulefase. Een belangrijk duel om kans te maken op overwintering in de Europa League. Op zoek naar tickets voor PSV - Zurich? Dan zit je hier goed. Lees snel verder! 


Kaartverkoop PSV - Zurich

PSV - Zurich wordt gespeeld op donderdag 13 oktober 2022, tijdstip 21:00 uur. Dit thuisduel in de Europa League wordt spannend en wil je echt bij zijn als PSV supporter! 

Klik op de oranje knop hieronder om naar de pagina van beschikbare PSV - Zurich tickets te gaan. De losse tickets bij P1 Travel zijn al verkrijgbaar vanaf 79,- per stuk!

PSV FC Zurich tickets

Als je geen seizoen- of clubkaart van PSV hebt, is het vaak erg moeilijk om aan kaartjes te komen. Dat is zéker het geval bij Europese wedstrijden. Kaarten via de PSV ticketshop zijn dan vaak snel uitverkocht. Gelukkig hebben wij een oplossing hiervoor.

Ticketsite P1 Travel is een Official Reseller waar jij veilig, voor een goede prijs PSV tickets kan kopen. Voor PSV vs FC Zurich kun je er al vanaf 79 euro bij zijn. De kaartjes die je daar koopt zijn altijd zitplaatsen naast elkaar. Je ontvangt officiële e-tickets en ook nog eens een fanshop voucher van 40 euro die je kan besteden aan bijvoorbeeld een wedstrijdshirt.

Kies welk pakket je wil. Ga je voor Brons? Dan kom je terecht in vak GG, wat in de hoek van het stadion is, voor 70- per stuk. Wil je betere plekken? Dan moet je voor Zilver gaan. Je neemt dan plaats in vak DD op de lange zijde. De prijs is hiervoor 109,- per ticket. Helemaal goed zitten? Ga dan voor Goud! Dit is in vak P/R, aan het veld voor 139,- p.s. Bekijk de keuzes!


Kaarten PSV - FC Zurich Europa League

Bepaal dus wat je budget is een haal je kaartjes voor deze topper. Als je kaarten hebt voor PSV vs FC Zurich, betekent het dat je een bezoek gaat brengen aan het moderne en sfeervolle Philips Stadion. Helemaal prachtig met Europese wedstrijden.

Waar je ook zit in het stadion, op elke plek heb je goed zicht op het veld! We hebben alvast wat leuke info voor je als je een wedstrijdbezoek aan PSV gaat brengen:

Statistieken Philips Stadion

Plaats: Eindhoven
Capaciteit: 35.000 toeschouwers
Bouwjaar: 1910
Grootte veld: 105 x 68 meter


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>