Rangers vs Ajax Voorspelling & Wedtips [01-11-2022]

Na het verlies van vorige week is Ajax uitgeschakeld in de Champions League en daarom zit er niet zoveel druk op deze wedstrijd. Rangers kan eventueel nog doorgaan naar de Europa League maar dan moeten ze met 5 doelpunten verschil winnen. We hebben dan ook wat tips en voorspellingen voor je.

Het is een Dinsdagavond wedstrijd (1 November) om 21:00. Deze wedstrijd is een prachtig affiche en Rangers moet dus vol op de aanval gaan spelen. Doordat er weinig druk op staat kunnen beide ploegen vrijuit spelen waardoor het een mooie wedstrijd belooft te worden.

Het team van Wedbureaus.nl heeft een uitgebreide analyse gedaan voor deze wedstrijd. Hierdoor hebben we 3 wedtips voor je kunnen verzamelen en uitwerken. Hier zit ook een Super Odd bij. Met deze Super Odd kan je 50x je inzet terugverdienen.

? Super Odd bij Circus ?
Krijg 50x je inzet bij winst Ajax (max. inzet €1)
Speciaal voor nieuwe spelers - stort min. €10


Wedtips Rangers - Ajax

We hebben de 3 wedtips hieronder voor je op een rijtje gezet. Het belooft een interessante wedstrijd te worden en Ajax gaat opzoek naar eerherstel. Op deze manier kunnen ze met een goed gevoel naar de Europa League gaan. Rangers probeert nog het maximale uit deze wedstrijd te halen.

Tip 1: Ajax Winst

Tip 2: Ajax de nul houden

Tip 3: Minder dan 1.5 Goals - Eerste Helft


Voorspellingen Rangers - Ajax

We kunnen met 100% zekerheid zeggen dat we onze tips staan. Dat komt omdat we veel informatie hebben opgezocht over de verschillende statistieken en odds. Ook hebben we de beste bookmaker erbij gevonden. Hieronder zullen we precies uitleggen waarom het een tip is.

Tip 1: Ajax Winst

Ajax heeft al eerder dit seizoen gemakkelijk gewonnen van Rangers. De ploeg uit Glasgow heeft nog niets gewonnen en het niveau lijkt eigenlijk te hoog. Daarbij heeft Ajax geen druk en kunnen ze vrij spelen. Dit kan ervoor zorgen dat ze beter gaan voetballen. Ze hebben ook meer kwaliteit in het team en daarom zal een overwinning zeker niet gek zijn.

De beste quotering hebben we gevonden bij de bookmaker Circus. Op deze weddenschap hebben ze namelijk een Super Odd. Je kan hier namelijk 50.00x je inzet terugverdienen. Nieuwe spelers hoeven alleen 10 euro op het account te storten en dan kan je maximaal met 1 euro spelen. Geldopname doen? Dan hoef je alleen maar jouw gestorte bedrag 1x rond te spelen.

Tip 1:  Ajax Winst

Tip 2: Ajax de nul houden

Rangers heeft dit seizoen slechts 1 keer gescoord in de Champions League. Dat komt omdat ze een verdedigende stijl hebben in Europa. Ajax houdt ervan om de controle te hebben over de wedstrijd. In de heenwedstrijd had Rangers daarom ook weinig kansen. Als dit weer gebeurt is de kans klein dat Rangers mogelijkheden gaat krijgen om te scoren.

We hebben de beste quotering gevonden bij Holland Casino. Bij deze goede bookmaker heeft de weddenschap namelijk een odd van 3.10.

Tip 2: Ajax de nul houden

Tip 3: Minder dan 1.5 Goals - Eerste Helft

We hebben net ook al aangegeven dat Rangers een verdedigende ploeg. In de Champions League wedstrijd werd er niet vaak gescoord in de eerste helft. Het is ook heel moeilijk om door hun verdedigende muur heen te komen. Ajax heeft het ook vaak moeilijk tegen dit soort ploegen. Het is moeilijk om kansen te creëren en daarom kan het gebeuren dat er weinig doelpunten vallen in de eerste helft.

Ditmaal hebben we de beste odd gevonden bij Betcity. Met een quotering van 1.88 wordt het bedrag bijna verdubbelt. Je kan het ook goed gebruiken in een lijstje.

Tip 3: Minder dan 1.5 Goals - Eerste Helft


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op Rangers - Ajax gaat nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • Rangers heeft de 5 wedstrijden in de Champions League verloren. Daarin scoorde ze ook maar 1 doelpunt.
  • Ajax heeft in 32 wedstrijden op rij gescoord. Dit geldt voor alle competities (Eredivisie & Champions League).
  • De laatste wedstrijd eindigde in een 4-0 winstpartij voor Ajax. Hiervoor speelde ze het laatst tegen elkaar in 2017 en toen werd het 1-1 in een vriendschappelijk duel.

Wedden op Rangers - Ajax

We hebben dus een goede analyse gedaan voor Rangers - Ajax. Daardoor hebben we 3 wedtips voor je kunnen verzamelen en uitwerken. Ajax heeft al eerder dit seizoen gewonnen van Rangers en het kwaliteitsverschil was heel erg groot. Daarbij heeft Rangers maar 1 keer gescoord in de Champions League. Ze hebben ook een verdedigende stijl waar in de eerste helft weinig doelpunten vallen. Dit kan dus ook gebeuren tegen een ploeg als Ajax.

Ajax wordt als de favoriet gezien om deze wedstrijd te winnen volgens de bookmakers. Ze hebben namelijk een quotering van 1.85 wat nog best hoog is. Een gelijkspel heeft een odd van 4.00. Het kan ook zomaar dat Rangers gaat stunten. Dat heeft een iets hogere quotering dan een gelijkspel. Daar krijg je namelijk 4.10x het ingezette bedrag terug.

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere? Bekijk hieronder de welkomstbonussen per bookie en kies de beste! ↓

De bonus is alleen van toepassing op nieuwe spelers. 18+ Speel verantwoord


Onze verwachting voor Rangers - Ajax

Er zit niet zoveel druk op de wedstrijd en daarom is het lastig om te voorspellen. Maar toch denken we dat Ajax deze wedstrijd gaat winnen. Ze hebben namelijk een betere selectie en dat hebben ze al eerder dit seizoen laten zien tegen Rangers.

Rangers kan nog doorgaan naar de Europa League maar dan moeten ze wel ruim winnen. Als ze gaan aanvallen ontstaan er veel ruimtes voor Ajax. Dat is juist waar Ajax heel erg goed is. Onze voorspelling is dan ook dat Ajax deze wedstrijd gemakkelijk gaat winnen.

De ploeg uit Amsterdam heeft dan ook een paar hele goede spelers. Denk aan Dusan Tadic en Brian Brobbey die altijd gevaarlijk zijn.

We verwachten dus dat Ajax deze wedstrijd gaat winnen. Ze moeten alleen de beginfase doorkomen en daarna kunnen ze het zakelijk uitspelen.

? Super Odd bij Circus ?
Krijg 50x je inzet bij winst Ajax (max. inzet €1)
Speciaal voor nieuwe spelers - stort min. €10

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>