Real Madrid vs Barcelona Voorspelling & Wedtips [16-10-2022]

Het is weer eindelijk tijd voor de leukste wedstrijd van het jaar! De 'El Clasico' wordt gespeeld en het is spannender dan ooit. Barcelona heeft een flinke dreun gekregen in de Champions League en gaat op zoek naar eerherstel tegen Real Madrid. Daarom hebben we wat tips en voorspellingen voor je!

De wedstrijd wordt gespeeld op de Zondagmiddag (16 Oktober) om 16:15. Real Madrid speelt thuis en is dit seizoen nog ongeslagen. Beide ploegen kunnen een gat slaan als ze deze wedstrijd winnen. Er zit dus zeer veel druk op.

Wedbureaus.nl heeft een goede analyse gedaan voor Real Madrid - Barcelona. Hierdoor hebben we 3 ultieme wedtips voor je kunnen verzamelen. We hebben ook een Super Odd in de tips verwerkt en hiermee krijg je 50x je inzet terug.

? Super Odd bij Circus ?
Krijg 50x je inzet bij winst of gelijkspel Real Madrid (max. inzet €1)
Speciaal voor nieuwe spelers - stort min. €10


Wedtips Real Madrid - Barcelona

De 3 ultieme wedtips hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet. Zo hebben we gekeken naar de statistieken en de odds. Het belooft een leuke wedstrijd te worden aangezien beide ploegen willen winnen voor de 1ste plek!

Tip 1: Real Madrid winst of gelijkspel (1X)

Tip 2: Robert Lewandowski scoort

Tip 3: Meer dan 1.5 Goals - Eerste Helft


Voorspellingen Real Madrid - Barcelona

Net hebben we al aangegeven dat we informatie hebben opgezocht over de verschillende statistieken en odds. Hieronder zullen we precies uitleggen waarom het een tip is. We hebben ook gekeken naar de beste bookmakers voor de tips!

Tip 1: Real Madrid winst of gelijkspel (1X)

Real Madrid heeft dit seizoen nog niet verloren en trekt de lijn van het vorige seizoen door. Ze staan alleen op doelsaldo achter en hebben het thuisvoordeel. Barcelona heeft een intensieve wedstrijd gehad tegen Inter. Met de goede spelers probeert Real Madrid thuis te winnen en het team is meer ervaren. Een overwinning van de Madrilenen zal dus zeker niet gek zijn.

Deze wedtip heeft een Super Odd en we hebben het gevonden bij Circus. Dit is een goede bookmaker waar je 50.00x je inzet terugkrijgt. Je hoeft alleen 10 euro op het account te storten (als nieuwe speler). Dan kan je met maximaal 1 euro op deze weddenschap spelen. Geldopname doen? Dan hoef je alleen maar jouw gestorte bedrag 1x rond te spelen.

Tip 1: Real Madrid winst of gelijkspel (1X)

Tip 2: Robert Lewandowski scoort

In de wedtips hebben we Robert Lewandowski al vaker benoemd en dat komt omdat hij het seizoen goed begonnen is. Het is een hele belangrijke speler die veel doelpunten maakt. Hij staat ook op in grote wedstrijden en dit kan zomaar weer gebeuren tegen Real Madrid. Deze speler zal zeker op jacht gaan naar een doelpunt om Barcelona te helpen.

We hebben de beste quotering gevonden bij Holland Casino. De weddenschap heeft namelijk een odd van 2.00 waardoor je ingezette bedrag verdubbelt wordt!

Tip 2: Robert Lewandowski scoort

Tip 3: Meer dan 1.5 Goals - Eerste Helft

Beide ploegen scoren er flink op los in de La Liga. Zo heeft Real Madrid al 19 keer gescoord en Barcelona heeft al 20 doelpunten gemaakt. Ze willen deze wedstrijd ook graag winnen aangezien er veel druk op staat. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden met veel kansen. Allebei de ploegen hebben veel kwaliteit waarin ze dus kunnen scoren in de eerste helft.

Ditmaal hebben we de beste quotering gevonden bij Betcity. Het heeft een odd van 2.30 waarmee je een mooi lijstje kan maken.

Tip 3: Meer dan 1.5 Goals - Eerste Helft


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op Real Madrid - Barcelona gaat nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • Beide ploegen zijn nog ongeslagen in de La Liga. Ze bezitten de 1ste en de 2e plek op de ranglijst en Barcelona staat alleen hoger op doelsaldo. 
  • De vaakst voorkomende uitslag tussen Real Madrid - Barcelona is 2-0. Het werd 5 keer deze uitslag.
  • Vorig seizoen won Barcelona met 0-4 in de competitie bij Real Madrid.

Wedden op Real Madrid - Barcelona

Wedbureaus.nl heeft dus een uitgebreide analyse gedaan voor Real Madrid - Barcelona. Daardoor hebben we 3 wedtips kunnen verzamelen. Real Madrid heeft het thuisvoordeel en moet winnen om over Barcelona heen te gaan op de ranglijst. Robert Lewandowski scoort bijna altijd in grote wedstrijden en zal dit graag willen laten zien tegen Real Madrid. Beide ploegen hebben veel kwaliteit om te scoren en willen het vroeg beslissen waardoor het een leuke eerste helft belooft te worden.

De quoteringen liggen redelijk dichtbij elkaar omdat de teams het goed doen. Real Madrid heeft een quotering van 2.28 maar we hebben ook een Super Odd verwerkt in onze wedtips. Een gelijkspel levert je 3.60x het ingezette bedrag op. Barcelona heeft vorig seizoen ook gewonnen bij Real Madrid en dit keer hebben ze een odd van 3.10.

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere? Bekijk hieronder de welkomstbonussen per bookie en kies de beste! ↓

De bonus is alleen van toepassing op nieuwe spelers. 18+ Speel verantwoord


Onze verwachting voor Real Madrid - Barcelona

We delen de mening van de bookmakers en zien Real Madrid als de lichte favoriet. Dit seizoen hebben ze nog niet verloren en ze moeten winnen. Daarbij hebben ze ook nog het thuisvoordeel. Het kan ze helpen om de wedstrijd over de streep te strekken.

Barcelona presteert dit seizoen zeer goed en daarom moeten we ze zeker niet uitsluiten. We verwachten toch dat Real Madrid deze wedstrijd zakelijk gaat winnen. Het team is meer ervaren en laten het vaak zien in grotere wedstrijden (zoals de Champions League).

Robert Lewandowski hebben we al opgenomen in de wedtips en het is zeker een speler om in de gaten te houden. Hij scoort namelijk bijna elke wedstrijd.

Onze voorspelling is dat het een gelijkwaardige wedstrijd gaat worden. Toch denken we dat Real Madrid iets meer kwaliteit heeft om deze wedstrijd te winnen.

? Super Odd bij Circus ?
Krijg 50x je inzet bij winst of gelijkspel Real Madrid (max. inzet €1)
Speciaal voor nieuwe spelers - stort min. €10

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>