• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tickets
  • /
  • Real Madrid vs FC Barcelona Tickets en Kaarten – (16-10-2022)

Real Madrid vs FC Barcelona Tickets en Kaarten – (16-10-2022)

Real Madrid - FC Barcelona kaartverkoop

Tijd voor El Clásico! Real Madrid - FC Barcelona vindt plaats op 16 oktober 2022 om 16:00 uur. Ben je opzoek naar kaarten voor deze kraker tussen het team van Carlo Ancelotti en van Xavi Hernández? Lees dan snel verder!

In dit artikel kom je erachter waar je het beste terecht kunt voor Real Madrid - FC Barcelona tickets. We geven je informatie over de kaartverkoop en hebben wat leuke info over het stadion als je echt een bezoek gaat brengen aan Estadio Santiago Bernabéu.

Klik op de oranje knop hieronder om al direct naar de beschikbare Real Madrid - Barcelona kaarten te gaan. Bij het kopen van kaartjes heb je geen clubkaart nodig en ze zijn verkrijgbaar vanaf 412,- per stuk!


El Clásico tickets

Het is algemeen bekend dat El Clásico tickets vrij moeilijk te krijgen zijn. Het is namelijk de meest bekeken wedstrijd van het jaar en elke fan wil erbij zijn in het stadion. Kaartjes via de Real Madrid ticketshop zijn dus snel uitverkocht, maar er zijn meer mogelijkheden!

Via de Nederlandse ticketwebsite P1 Travel is het mogelijk om makkelijk en veilig je kaartjes voor Real Madrid - FC Barcelona te kopen. Dankzij de populariteit zijn de tickets wel prijzig, maar voor velen is El Clásico een Once-In-A-Lifetime. Proef de sfeer!

Wat voor zitplaatsen wil je hebben? Korte zijde, lange zijde, hoog of laag? Kies 'Standard Tickets' en zie daarna wat er allemaal beschikbaar is voor welk bedrag. Kijk afhankelijk van je budget wat je wil besteden en kies je plek in het Estadio Santiago Bernabéu.

Klik op de oranje knop hieronder om naar de website van P1 Travel te gaan en de verschillende opties voor Real Madrid - FC Barcelona tickets te bekijken.


Kaarten kopen Real Madrid - FC Barcelona

Als je je kaarten voor El Clásico dan daadwerkelijk bemachtigd hebt, betekent het dat je een bezoek gaat brengen aan het magische Estadio Santiago Bernabéu. Het stadion van Real Madrid is gigantisch goot en heeft een hoogte van maar liefst 45 meter.

Elke Real Madrid fan moet er minimaal 1x in zijn/haar leven zijn geweest. De wedstrijd tegen FC Barcelona biedt daarvoor een mooie mogelijkheid. Hieronder hebben we alvast wat leuke info voor je als je een wedstrijdbezoek aan de Madrilenen gaat brengen:

Statistieken Estadio Santiago Bernabéu

Plaats: Madrid
Capaciteit: 85.000 toeschouwers
Geopend: 1947
Grootte veld: 105 x 68 meter

Hoogte Stadion: 45 meter


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>