Real Madrid vs Shakhtar Donetsk Voorspelling & Wedtips [05-10-2022]

Real Madrid heeft vorige week voor het eerst puntverlies geleden maar het lijkt dit seizoen onverslaanbaar. Shakhtar Donetsk heeft ook nog niet verloren en het is een belangrijke wedstrijd in de 3e speelronde. We hebben dan ook wat tips en voorspellingen voor je klaarliggen.

De wedstrijd wordt gespeeld op de Woensdagavond (5 Oktober) om 21:00. De ploeg uit Madrid probeert voor het 2e jaar op rij de Champions League te winnen en Shakhtar Donetsk probeert de tweede plek te bemachtigen en zo door te gaan.

Wedbureaus.nl heeft een goede analyse gedaan voor Real Madrid - Shakhtar Donetsk. Zo hebben we 3 wedtips voor je uitgewerkt. Bij deze wedtips hebben we ook een Super Odd! Hiermee kan je 50x je inzet terug krijgen.

? Super Odd bij Circus ?
Krijg 50x je inzet bij winst Real Madrid (max. inzet €1)
Speciaal voor nieuwe spelers - stort min. €10


Wedtips Real Madrid - Shakhtar Donetsk

De 3 ultieme tips hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet. We hebben veel informatie gezocht naar verschillende statistieken en odds. Het belooft in ieder geval een leuke wedstrijd te worden en deze tips kunnen de voetbal avond nog leuker maken!

Tip 1: Real Madrid Winst

Tip 2: Over 3.5 Goals

Tip 3: Real Madrid wint beide helften


Voorspellingen Real Madrid - Shakhtar Donetsk

Het team van Wedbureaus.nl heeft een zeer uitgebreide analyse gedaan en hieronder zullen we uitleggen waarom elke tip nou precies een tip is. Zo hebben we ook naar de verschillende bookmakers gekeken en hebben we de beste odds verzameld!

Tip 1: Real Madrid Winst

Real Madrid heeft al vaker laten zien dat ze in de Champions League boven zichzelf uit kunnen stijgen. Het is een zakelijke ploeg die bijna altijd weet te winnen. Daarbij hebben ze ook het thuisvoordeel. De fans helpen ze naar de overwinning toe. Ze hebben sterspelers en de selectie is veel beter dan die van Shakhtar Donetsk. Iedereen verwacht dan ook een overwinning van Real Madrid.

We hebben de Super Odd gevonden bij de bookmaker Circus. Het is een Super Odd omdat je maar liefst 50.00x je inzet terug krijgt. Hiermee hoef je alleen 10 euro op je account te storten en je kan spelen met maximaal 1 euro. Geldopname doen? Dan hoef je alleen maar jouw gestorte bedrag 1x rond te spelen.

Tip 1: Real Madrid Winst

Tip 2: Over 3.5 Goals

De ploeg uit Madrid heeft een zeer sterke aanval en ze scoren ook heel erg vaak. Shakhtar Donetsk heeft ook laten zien dat ze doelpunten kunnen maken. Met het aanvallende spel van Real Madrid kunnen ze veel kansen krijgen. Daarom belooft het een doelpuntrijke wedstrijd te worden. Het zal dus zeker niet gek zijn als er meer dan 4 doelpunten vallen.

Ditmaal hebben we de beste quotering gevonden bij Holland Casino. Dat is een goede bookmaker en de weddenschap heeft een odd van 1.93.

Tip 2: Over 3.5 Goals

Tip 3: Real Madrid wint beide helften

In een thuiswedstrijd wordt Real Madrid altijd gezien als de favoriet en dat is ook logisch. Tegen kleinere ploegen beginnen ze de wedstrijd vaak heel scherp. Ze proberen snel een doelpunt te maken en in de 2e helft eroverheen te gaan. Met de kwaliteit op het veld zal het zeker niet gek zijn als het een grote uitslag wordt en dat ze allebei de helften winnen.

We hebben de beste odd gevonden bij Betcity. Daar krijg je maar liefst 2.15x je inzet terug en daarmee wordt je ingezette bedrag meer dan verdubbelt.

Tip 3: Real Madrid wint beide helften


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op Real Madrid - Shakhtar Donetsk gaat nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • De laatste keer dat deze 2 ploegen tegen elkaar speelde was vorig seizoen. Toen werd het 2-1 voor Real Madrid.
  • Beide ploegen zijn nog ongeslagen dit seizoen.
  • Real Madrid heeft 12 wedstrijden op rij weten te scoren. Voor Shakhtar Donetsk zijn het 6 wedstrijden op rij.

Wedden op Real Madrid - Shakhtar Donetsk

Het team van Wedbureaus.nl heeft dus een uitgebreide analyse gedaan en we hebben verschillende bookmakers bekeken. Zo zijn we op de 3 ultieme wedtips gekomen. Real Madrid wint thuis bijna altijd en de kans is groot dat het ook tegen Shakhtar Donetsk gebeurt. Dit kunnen ze zeer doelpunt rijk doen omdat ze goede spelers hebben. Als ze de favorietenrol waarmaken kan het zomaar een grote uitslag worden en kunnen ze beide helften winnen.

Bij de bookmakers is ook goed te zien dat Real Madrid de favoriet is. Zo hebben ze slechts een quotering van 1.17. In onze wedtips geven we een tip waar je 50.00x je inzet terug kan krijgen bij een overwinning voor de Madrilenen! Een gelijkspel heeft een odd van 8.00. Bij een overwinning krijg je maar liefst 15.00x je ingezette bedrag terug.

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere? Bekijk hieronder de welkomstbonussen per bookie en kies de beste! ↓

De bonus is alleen van toepassing op nieuwe spelers. 18+ Speel verantwoord


Onze verwachting voor Real Madrid - Shakhtar Donetsk

Wij delen de mening van de bookmakers aangezien Real Madrid veel meer kwaliteit heeft in het team. Daarbij hebben ze dit seizoen nog niet verloren en dit zien we niet gauw gebeuren. Ze hebben goede spelers die allemaal een doelpunt kunnen maken.

Daarbij hebben ze een goede trainer die altijd wel een tactisch plan heeft. De wisselspelers willen ook graag een goede indruk achterlaten. Ze hebben ook het thuisvoordeel en ze laten daar niet veel punten liggen. Het publiek kan helpen als 12e man.

Ze hebben de routiniers als Toni Kroos die altijd een goede pass kan geven. Karim Benzema kan ook altijd een doelpunt maken en heeft dit vaak laten zijn.

Onze voorspelling is dan ook dat het een gemakkelijke wedstrijd gaat worden. Ze hebben al vaker dit soort wedstrijden gespeeld en winnen het bijna altijd.

? Super Odd bij Circus ?
Krijg 50x je inzet bij winst Real Madrid (max. inzet €1)
Speciaal voor nieuwe spelers - stort min. €10

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>