• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Real Madrid vs Chelsea Tickets en Kaarten – (12-04-2022)

Real Madrid vs Chelsea Tickets en Kaarten – (12-04-2022)

De kwartfinales van de Champions League seizoen 2021/2022 zijn weer in aantocht. Zo zijn Real Madrid en Chelsea aan elkaar geloot. Zij spelen op dinsdag 12 april 2022 om 21:00 uur de tweede wedstrijd in het Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Op deze pagina kun je terecht voor tickets en kaarten voor de wedstrijd Real Madrid - Chelsea. Kaarten voor deze kraker zijn reuze populair en ook niet altijd makkelijk verkrijgbaar.

Wij van Wedbureaus.nl zorgen ervoor dat jij de beste en meest voordelige tickets kunt kopen. Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie die je moet weten. Bekijk hier alle beschikbare Real Madrid - Chelsea kaarten. 


Real Madrid vs Chelsea tickets

Op dit moment zijn er gelukkig nog genoeg tickets te krijgen voor Real Madrid vs Chelsea. Wil je alleen gaan of met meerdere mensen? Alles is mogelijk. 

Wanneer je op de knop hieronder drukt, kom je op de website waar je aan kunt geven hoeveel tickets je wil kopen. Vervolgens kun je kiezen of je naast elkaar wil zitten en daarna gaat de machine automatisch op zoek naar de beschikbare kaarten. Ook kun je een prijsrange instellen als je bijvoorbeeld niet meer dan een bepaalde prijs wil betalen. Zo simpel is het! 

Klik op de knop hieronder om te kijken voor Real Madrid vs Chelsea kaarten:


Kaarten kopen voor Real Madrid vs Chelsea?

Wanneer je toegangskaarten koopt voor Real Madrid - Chelsea, koop je tickets voor het magische en historische Estadio Santiago Bernabéu. Niet alleen als Real Madrid fan, maar ook als echte voetballiefhebber moet je dit stadion ooit in je leven bezocht hebben. Het gigantische stadion beschikt over 6 ringen.Hierbij wat interessante gegevens over het Estadio Santiago Bernabéu:

Statistieken Estadio Santiago Bernabéu

Plaats: Madrid
Capaciteit: 81.000 toeschouwers
Bouwjaar: 1944.
Hoogte stadion: 45 meter
Grootte veld: 105 x 68 meter

Het stadion is al een paar keer in de geschiedenis uitgebreid. In 2016 kreeg de Real Madrid toestemming van de gemeente om het stadion te verbouwen. Zo krijgt het een modern verschuifbaar dak, te vergelijken met de Johan Cruijff ArenA van Ajax.


Veelgestelde vragen over tickets voor Real Madrid vs Chelsea

Wat kosten de goedkoopste tickets voor Real Madrid vs Chelsea?

Wat kosten de goedkoopste tickets voor Real Madrid vs Chelsea?

De goedkoopste tickets die momenteel verkrijgbaar zijn, kosten tussen de 200 en 350 euro. Je zit dan achter het doel of vrij hoog in het stadion, wat erg indrukwekkend is. Het kan ook voorkomen dat er ineens goedkopere kaarten vrijkomen. Bekijk hier de goedkoopste tickets.

Wat is de prijs van de duurste Real Madrid vs Chelsea tickets?

De duurste tickets kosten tussen de 1500 en 1800 euro. Je zit dan op de allerbeste VIP/Premium plekken in het Estadio Santiago Bernabéu met toegang tot de lounge inclusief eten en drinken. Nogal veel geld voor de normale man, maar interesse is er vaak genoeg voor. Zeker in Champions League wedstrijden. Bekijk hier de duurste tickets.

Wat zijn goede zitplaatsen bij Real Madrid vs Chelsea?

Goede en betaalbare kaarten in het Estadio Santiago Bernabéu voor de wedstrijd Real Madrid vs Chelsea zijn te vinden op de 3e en 4e ring (vakken 301 t/m 334 en 401 t/m 444 ). Dit omdat je dan niet te laag, maar ook niet te hoog zit en het enigszins betaalbaar is in vergelijking met de peperdure kaarten op de 1e en 2e ring. Bekijk hier de zitplaatsen met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>