Servië vs Zwitserland Voorspelling & Wedtips [02-12-2022]

In dit onderlingen duel kan er bepaald worden wie er doorgaat naar de volgende ronde. Servië neemt het op tegen Zwitserland en het belooft een spannende wedstrijd te worden. Daarom hebben we voor Servië - Zwitserland ook wat tips en voorspellingen.

De wedstrijd wordt gespeeld op Vrijdagavond (2 December) om 20:00. Deze landen hebben op het WK 2018 ook al tegen elkaar gespeeld. Toen won Zwitserland en Servië is uit op revanche. Ze moeten ook winnen om kans te maken om door te gaan.

Het team van Wedbureaus.nl heeft dus een uitgebreide analyse gedaan voor deze wedstrijd. We hebben 3 wedtips verzameld en uitgewerkt. Unibet en BetCity zijn uitgekozen als beste bookmakers! Dat kan je dan ook zien aan onze tips.


Wedtips Servië - Zwitserland

Servië begon tegen Brazilië en liet zich daarna verrassen door Kameroen. Zwitserland heeft weer gewonnen van dit land waardoor ze aan 1 punt genoeg hebben. Hierdoor wordt het dus een spannende wedstrijd. De 3 wedtips hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.

Tip 1: Meer dan 2.5 Goals

Tip 2: Servië Winst

Tip 3: Meer dan 0.5 Schoten op doel van Breel Embolo


Waarom deze tips spelen?

We kunnen met volle zekerheid zeggen dat we achter de tips staan! Zo hebben we veel informatie gezocht naar de verschillende statistieken en odds. De bookmakers hebben we bij de weddenschappen gevonden. Ook zullen we hieronder de tips verder toelichten. 

Het is ook leuk om een kijkje te nemen naar de unieke actie van Unibet! Die wil je echt niet missen.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers. 
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Tip 1: Meer dan 2.5 Goals

Servië moet winnen en aan een gelijkspel heeft Zwitserland genoeg om door te gaan. Als 1 ploeg dus scoort betekent dat het andere land er vol op moet gaan. Daarbij hebben ze ook goede spelers die gemakkelijk een doelpunt kunnen maken. In de laatste speelronde wordt ook veel gescoord. Met deze gedachtegang zal het niet gek zijn als er veel doelpunten zullen vallen.

We hebben de beste odd gevonden bij BetCity. Dit is een goede bookmaker waar je 2.08x je inzet terug kan verdienen bij deze weddenschap.

Tip 1: Meer dan 2.5 Goals

Tip 2: Servië Winst

Als er puur naar de teams wordt gekeken heeft Servië een betere selectie. Daarbij moeten zij winnen dus kunnen ze vrijuit spelen. Zwitserland zit tussen 2 situaties en dat kan wat druk met zich meebrengen. Servië heeft ook hele goede aanvallers die op elk moment kunnen scoren. De ervaren spelers kunnen er zomaar voor zorgen dat Servië dit duel over de streep trekt.

De beste quotering hebben we ditmaal gevonden bij Unibet. Daar heeft de weddenschap namelijk een hoge odd van 2.65!

Tip 2: Servië Winst

Tip 3: Meer dan 0.5 Schoten op doel van Breel Embolo

De spits van Zwitserland is Breel Embolo. Hij scoorde ook in de eerste wedstrijd tegen Kameroen waardoor ze wonnen. Het is een goede speler die elk moment gevaarlijk kan zijn. Servië moet aanvallen en daarom zal er ruimte komen voor Zwitserland. Met z'n kwaliteiten zal hij dan ook zeker kansen creëren. Voor deze weddenschap hoeft de spits maar 1 keer op doel te schieten.

Voor deze weddenschap hebben we ook meerdere bookmakers bekeken maar kwamen we weer uit bij BetCity. Hier heeft het namelijk een quotering van 1.81.

Tip 3: Meer dan 0.5 Schoten op doel van Breel Embolo


Interessante wedstrijdstatistieken

Wedden op Servië - Zwitserland gaat nog beter op basis van statistieken. Hieronder een aantal leuke statistieken om in je achterhoofd te houden.

  • Deze landen hebben in 2018 ook tegen elkaar gespeeld op het WK. Toen wist Zwitserland met 1-2 te winnen.
  • Zwitserland heeft 1 wedstrijd gewonnen en de andere wedstrijd verloren. Servië heeft 1 keer gelijk gespeeld en de andere wedstrijd verloren.
  • De andere landen in de poule zijn Brazilië en Kameroen. Die nemen het op hetzelfde tijdstip tegen elkaar op.

Wedden op Servië - Zwitserland

Door onze uitgebreide analyse van de wedstrijd hebben we 3 wedtips kunnen verzamelen. We hebben deze wedtips ook uitgewerkt. Beide landen willen graag doorgaan en hebben ook veel kwaliteit. Het kan zomaar dat er veel gescoord wordt. Servië heeft een ervaren team waardoor ze deze wedstrijd kunnen winnen. Één van de sterspelers van Zwitserland is Breel Embolo. Tegen Kameroen heeft hij al gescoord en tegen Servië gaat hij dit kunstje proberen te herhalen.

De quoteringen liggen bij de bookmakers dichtbij elkaar. Het is dus moeilijk om een duidelijke favoriet aan te wijzen. Bij een overwinning van Servië krijg je 2.65x je inzet terug. Dit hebben we ook benoemd in onze wedtips! Zwitserland kan op een gelijkspel spelen en dat heeft een odd van 3.45. Als Zwitserland wint kan je 2.80x de inzet terugverdienen.

Het team van Wedbureaus.nl hoopt dat onze voorspellingen en tips zullen bijdragen aan winst op jouw betslip. Heb je nog geen account bij een bookmaker, of wil je overstappen naar een andere bookmaker? 
Bekijk hieronder de beste welkomstbonus die er op dit moment is en claim je Free Bets.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers. 
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+


Onze voorspelling voor Servië - Zwitserland

We hebben net gezien dat de quoteringen dichtbij elkaar liggen en daarom is het moeilijk om te voorspellen. Toch zien wij Servië als de favoriet om de wedstrijd te winnen. Het is een ploeg die veel strijd levert en op elk moment kan toeslaan.

Zwitserland heeft ook een goed team maar we denken dat ze de druk niet aankunnen. Voor hun is namelijk een gelijkspel al genoeg. Servië zal vanaf het begin de druk hoog opvoeren. Op dat moment is het afwachten totdat er een doelpunt valt.

Servië heeft ook een aantal zeer goede spelers. Denk aan Dusan Tadic die al jaren domineert met Ajax in de Eredivisie. Hiernaast hebben ze ook Aleksandar Mitrovic die altijd een doelpunt kan scoren.

Kortom, onze voorspelling is dat het een leuke wedstrijd gaat worden met veel doelpunten. Uiteindelijk zal Servië winnen maar het verschil zal niet groot zijn.

unibet

?Pak €40 aan Free Bets bij €10 inzet!?
Unibet heeft een speciale WK actie. Maak een account aan, plaats een weddenschap van slechts €10 en krijg gratis €40 aan Free Bets!

De bonus geldt alleen voor nieuwe spelers.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>