• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Sparta vs PEC Zwolle Wedtips en voorspellingen – (11-05-2022)

Sparta vs PEC Zwolle Wedtips en voorspellingen – (11-05-2022)

Op zoek naar goede wedtips voor Sparta vs PEC Zwolle? Dat komt dan goed uit! Wij hebben namelijk weer een aantal mooie tips voor deze degradatie kraker klaarstaan.

De wedstrijd is voor beide teams gigantisch belangrijk. Sparta staat op plek 16 en PEC Zwolle op de laatste, 18e plaats. Het verschil tussen de clubs is maar 2 punten, en met nog maar 2 wedstrijden te gaan is het een duel tussen leven of dood. 

Er wordt gespeeld in Het Kasteel in Rotterdam en de aftrap vindt plaats om 20:00 uur. Het analyse-team van Wedbureaus.nl denkt dat Sparta uiteindelijk in het heetst van de strijd er met de winst vandoor gaat. Dat zal einde oefening voor PEC Zwolle betekenen. Onze tips en verwachtingen voor deze wedstrijd vind je hieronder.

Tijdelijke Welkomstbonus bij Betcity: 
Ontvang een €50 Free Bet bij een storting van minimaal €50.

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd


Sparta vs PEC Zwolle Tips

In het overzicht hieronder vind je onze Sparta vs Zwolle tips, maar daarachter de odds. Wanneer je op de tip klikt zal er een uitleg verschijnen waarom wij denken dat dit een interessante tip is.

Tip 1: Sparta Rotterdam wint (2.48)

Wij verwachten dat Sparta er alles gaat doen om de wedstrijd zo snel mogelijk te beslissen. Niet alleen wij, maar ook de bookmakers denken dat Sparta gaat winnen. Het leuke is ook nog dat gokje op een overwinning voor het team van Maurice Steijn een hele mooie quotering oplevert!  

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een €50 Free Bet)

Tip 2: Totaal aantal doelpunten: Over 2.5 + Beide teams scoren (2.23)

Aangezien de wedstrijden tussen Sparta en PEC Zwolle gemiddeld gezien vaak garant staan voor veel doelpunten, voorspellen we minimaal 3 goals en dat ook beide teams het net zullen raken. Zeker als er een team op achterstand komt, verwachten we dat er een "alles of niets-tactiek" gespeeld gaat worden. Het is een wedstrijd die écht ergens om gaat.

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een €50 Free Bet)

Tip 3: Doelpuntenmaker: Lennart Thy (2.88)

Het zal ons niet verbazen dat de thuisploeg de score opent, met als doelpuntenmaker Lennart Thy. De Duitser speelt tegen zijn oude werkgever en wil dus wel even laten dat hij, sinds zijn overgang in de zomer van 2020, een goede overstap heeft gemaakt.

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een €50 Free Bet)


Sparta vs PEC Zwolle voorspelling

Wanneer we kijken naar de Sparta - PEC Zwolle odds, is de thuisploeg de lichte favoriet. De odd op Sparta winnen is 2.48 bij Betcity. De verwachte kans dat Sparta wint is hiermee dus 42%. De odd op gelijkspel is 3.25 en de odds voor Zwolle winst is 3.05

Naast dat het een super belangrijke wedstrijd is voor beide teams, is het natuurlijk wel zo dat de Rotterdammers het voordeel van het thuispubliek hebben. Het Kasteel zal hun cluppie namelijk 90 minuten lang steunen in de hoop directe degradatie, en misschien Play-Offs te vermijden.

Als we naar de Head to Head statistieken van Sparta en Zwolle kijken, dan zien we dat PEC iets vaker wint van Sparta dan andersom. Van de laatste 17 potjes tussen Sparta en PEC Zwolle wisten de Zwollenaren er 7 te winnen. 4 wedstrijden eindigde in een gelijkspel. Sparta wist in de laatste 17 wedstrijden 6 keer te winnen. Daarnaast is het doelsaldo ook in het voordeel van PEC Zwolle: 28-26.

Tijdelijke Welkomstbonus bij Betcity: 
Ontvang een €50 Free Bet bij een storting van minimaal €50.

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd


Interessante statistieken

  • De laatste 7 wedstrijden tussen de twee teams, met Sparta als thuisspelende club, won Sparta 3 keer. 2 keer eindigde het in een gelijkspel en 2 keer in een overwinning voor PEC Zwolle
  • Het doelsaldo van deze 7 wedstrijden is ook in het voordeel van Sparta: 13-10
  • Sparta kreeg in al haar laatste 6 wedstrijden minimaal 1 doelpunt tegen
  • Bij winst van Sparta betekent het degradatie voor PEC Zwolle naar de Keuken Kampioen Divisie

Nog meer Sparta - PEC Zwolle tips? Onze verwachting:

Bovenaan dit artikel vind je onze beste Sparta vs PEC Zwolle tips. Naast deze wedtips hebben we nog een aantal interessante wedtips die misschien leuk kunnen zijn.

Gemiddeld gezien wordt er in edities van Sparta - PEC veel gescoord. Per wedstrijd ligt het gemiddelde doelpunten aantal op 3.4 goals. Met dit in het achterhoofd is het dus erg interessant om 'Over 2.5 goals' in te zetten.

?Speel deze bet via BetCity (Ontvang nu tijdelijk een €50 Free Bet)

Tenslotte denken we dat Lennart Thy een belangrijke dienst voor zijn club kan leveren. De Duitse spits van Sparta Rotterdam is erop gebrand een doelpuntje mee te pikken en zo beslissend kan zijn in deze degradatie kraker.

Tijdelijke Welkomstbonus bij Betcity: 
Ontvang een €50 Free Bet bij een storting van minimaal €50.

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>